Sordios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Kampanijos regione iš rankomis skintų Aglianico vynuogių.
Vynas fermentuojamas ąžuolinėse talpose, po to 24 mėnesius brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, vėliau dar mažiausiai 12 mėnesių noksta buteliuose.
Išskirtinis tamsios rubino spalvos raudonas vynas iš Italijos Puglia regiono. Tai gana nauja Puglia regiono vyndarystės potencialo išraiška.
Skirtingos veislės fermentuojamos atskirai nerūdijančio plieno talpose 12-16 dienų. Po to fermentacija ir brandinimas vyksta naujose 225 litrų prancūziško ąžuolo statinėse. Pasiekus norimą brandą, 6 mėnesius vynas ilsisi butelyje.
Prinokusių juodųjų serbentų, gervuogių, šokolado, skrudinto ąžuolo aromatai. Intesyvus, turtingo skonio, švelnių taninų ir puikiai subalansuotas vynas.
Dera su raudonos mėsos, ypač žvėrienos patiekalais, sodresniais sūriais, troškiniais.