Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

36,00 €

***

  • Sordios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Kampanijos regione iš rankomis skintų Aglianico vynuogių.

  • Vynas fermentuojamas ąžuolinėse talpose, po to 24 mėnesius brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, vėliau dar mažiausiai 12 mėnesių noksta buteliuose.
  • Potencialus ilgesniam brandiniui.
  • Sodrus, puikios struktūros, harmoningas ir gausių elegantiškų taninų vynas. Skonyje atsiskleidžia tamsių uogų, odos, tabako natos.
  • Dera tiek su aštresniais baltos, tiek su raudonos mėsos patiekalais, riebia žuvimi, įvairiais sūriais.
21,00 €

***

  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Kampanijos regione iš rankomis skintų Aglianico vynuogių.
  • Vynas 12 mėnesių bręsta ąžuolo statinėse, vėliau mažiausiai 3 mėnesius bręsta butelyje.
  • Elegantiškai prieskoniškas aromatas su vanilės, cigaro, odos, džiovintų slyvų niuansais. Harmoningas skonis, kuriame dominuoja džiovintos juodosios slyvos, juodosios vyšnios, žemiškos natos.
  • Dera tiek su balta, tiek su raudona mėsa, įvairių rūšių sūriais, patiekalais su riebesniais padažais.
40,00 €

***

  • Išskirtinis tamsios rubino spalvos raudonas vynas iš Italijos Puglia regiono. Tai gana nauja Puglia regiono vyndarystės potencialo išraiška.
  • Skirtingos veislės fermentuojamos atskirai nerūdijančio plieno talpose 12-16 dienų. Po to fermentacija ir brandinimas vyksta naujose 225 litrų prancūziško ąžuolo statinėse. Pasiekus norimą brandą, 6 mėnesius vynas ilsisi butelyje.
  • Prinokusių juodųjų serbentų, gervuogių, šokolado, skrudinto ąžuolo aromatai. Intesyvus, turtingo skonio, švelnių taninų ir puikiai subalansuotas vynas.
  • Dera su raudonos mėsos, ypač žvėrienos patiekalais, sodresniais sūriais, troškiniais.
0