.
Rikiuoti pagal:
Aktualumas
23,00 €
Sodrios granatų spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš rankomis skintų Merlot vynuogių.
30 dienų vynuogės natūraliai džiovinamos vynuogyne ant vynmedžių, nupjovus ūglius.
Po fermentacjos, 12-14 mėnesių vynas brandinamas 500 l. prancūziško ąžuolo statinėse. Tada dar 6 mėnesius bręsta buteliuose.
Aromate dominuoja juodos uogos, granatai, juntamos brandinimo ąžuole natos, saldymedis, karamelė. Burnoje sodrus, velvetiškas, puikiai subalansuotas, pilno kūno su ilgai išliekančiu poskoniu.
Puikiai dera su raudona mėsa, žvėriena ir brandintais sūriais.
23,00 €
Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Montepulciano vynuogių.
Po maceracijos vynas 12 mėnesių brandinamas ąžuolo statinėse, po to 12 mėnesių - plieno talpose. Dar vėliau 2-3 mėnesius bręsta buteliuose.
Aromate jaučiamos prinokę vyšnios, slyvos, saldymedžio ir balzamiko natos. Minkštų taninų, elegantiškas, puikiai subalansuotas, ilgo ir intensyvaus poskonio vynas.
Puikiai dera prie mėsos užkandžių, makaronų su mėsos padažais, mėsos kepsnių, vištienos ar triušienos.
18,00 €
Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Montepulciano vynuogių.
Po 10 dienų maceracijos, 6-8 mėnesius vynas brandinamas ąžuolo statinėse. Vėliau 2-3 mėnesius buteliuose.
Subtilus elegantiškas vynas, su skonyje jaučiamais slyvų, vyšnių aromatais. Vaisiškas poskonis.
Dera prie makaronaų su mėsos padažais, skrudinta raudona, mėsos patiekalais, vištiena ir triušio troškiniais ar kepsniais.
14,00 €
Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Montepulciano vynuogių.
4 mėnesius vynas bręsta plieninėse talpose.
Jaunas, vaisiškas vynas, su vyšnių, slyvų natomis skonyje. Švelnūs taninai, aromatingas poskonis.
Dera su makaronais, mėsos užkandžiais, vištienos ir triušienos patiekalais, riebiais sūriais.
16,00 €
Citrinos geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Pecorino vynuogių.
Vaisiškas, gaivus vynas su gėliškomis ir maloniai mineralinėmis natomis.
Puikus aperityvas. Dera prie salotų, lengvų žuvies užkandžių bei patiekalų, baltos mėsos patiekalų.
23,00 €
Gilios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš specialiu būdu šiam vynui genimo Montepulciano vynuogyno uogų.
Vynuogės skinamos nuo rugsėjo pabaigos iki spalio vidurio. Po 14 dienų fermentacijos vynas laikomas plieninėse talpose.
Gruodžio mėnesį vynas pilamas ant kitos dalies žaliavos - iki to laiko džiovintų Montepulciano vynuogių.
Po patirtos antros fermentacijos, vynas 12 mėn. bręsta 500 l. prancūziško ąžuolo statinėse. Vėliau 2-3 mėn. bręsta buteliuose.
Aromate susipina slyvų, džiovintų juodų uogų aromatai su juntamomis juodos arbatos ir graikinių riešutų natomis. Burnoje pilno kūno, tvirtų taninų ir ilgai išliekančio poskonio.
Puikiai dera su raudona mėsa, žvėriena ir brandintais sūriais.
13,00 €
Šviesios laukinių vyšnių, braškių spalvos rožinis vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Montepulciano vynuogių.
Maceracija (išspaustų sulčių laikymas su odelėmis) trunka 12-15 valandų. Po to vynas kurį laiką bręsta nerūdijančio plieno statinėse.
Gaivi kvapų puokštė su smulkiomis vaisių natomis. Vynas yra gerai subalansuotas, elegantiškas.
Idealus kompanionas prie užkandžių, žuvies, jūros gėrybių ir baltos mėsos patiekalų.
18,00 €
Raudonas rubino spalvos vynas, pagamintas Italijoje, Abruzzo regione iš Contrada Cologna vietovėje užaugintų Montepulciano vynuogių.
Apie 6 mėnesius 50% vyno bręsta 25 hl prancūziško ąžuolo statinėse, o 50% - mažose prancūziško ąžuolo statinėse.
Vaisiškas, su ryškiomis prieskonių natomis vynas. Burnoje elegantiškas, gerai subalansuotas tvirtos struktūros vynas.
Dera su raudonos mėsos patiekalais, ypač griliuota ėriena, su pasta, pagardinta žvėriena, su vidutinės brandos sūriais.
25,00 €
Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Montepulcino ir Merlot vynuogių.
Merlot vynuogės renkamos iki rugsėjo 10 dienos po lengvo jų vytinimo ant vynmedžių. Montepulciano skinamos mėnesio pabaigoje ir spaudžiamos iškart.
Po fermentacijos vynai pilami į bendras 500 l. prancūziško ąžuolo statines ir bręsta 12 mėnesių.
Intensyvi vaisinė kvapų puokštė, kurioje susilieja granatų užuominos ir malonios žolelių natos. Sausas, šiek tiek pipiriškas, pilno kūno su švelniais aksominiais taninais, gerai subalansuotas, turtingo poskonio vynas.
Derinamas prie makaronų patiekalų su ragu, žvėrienos su sodriais padažais, troškinių, keptos mėsos, pikantiškų sūrių.
16,00 €
Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas italijoje, Abrucų regione iš tipinių regiono baltųjų vynuogių.
Gaivus ir lengvas vynas. Lauko gėlių, šviežių vaisių aromatai.
Dera su salotomis, lengvais užkandžiais, sūriais, šviežiomis daržovėmis, jūros gėrybėmis, švelnia balta žuvimi.