.

Aktyvūs filtrai

23,00 €
  • Sodrios granatų spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš rankomis skintų Merlot vynuogių.
  • 30 dienų vynuogės natūraliai džiovinamos vynuogyne ant vynmedžių, nupjovus ūglius.
  • Po fermentacjos, 12-14 mėnesių vynas brandinamas 500 l. prancūziško ąžuolo statinėse. Tada dar 6 mėnesius bręsta buteliuose. 
  • Aromate dominuoja juodos uogos, granatai, juntamos brandinimo ąžuole natos, saldymedis, karamelė. Burnoje sodrus, velvetiškas, puikiai subalansuotas, pilno kūno su ilgai išliekančiu poskoniu.
  • Puikiai dera su raudona mėsa, žvėriena ir brandintais sūriais.
23,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Montepulciano vynuogių.
  • Po maceracijos vynas 12 mėnesių brandinamas ąžuolo statinėse, po to 12 mėnesių - plieno talpose. Dar vėliau 2-3 mėnesius bręsta buteliuose.
  • Aromate jaučiamos prinokę vyšnios, slyvos, saldymedžio ir balzamiko natos. Minkštų taninų, elegantiškas, puikiai subalansuotas, ilgo ir intensyvaus poskonio vynas.
  • Puikiai dera prie mėsos užkandžių, makaronų su mėsos padažais, mėsos kepsnių, vištienos ar triušienos.
18,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Montepulciano vynuogių.
  • Po 10 dienų maceracijos, 6-8 mėnesius vynas brandinamas ąžuolo statinėse. Vėliau 2-3 mėnesius buteliuose.
  • Subtilus elegantiškas vynas, su skonyje jaučiamais slyvų, vyšnių aromatais. Vaisiškas poskonis.
  • Dera prie makaronaų su mėsos padažais, skrudinta raudona, mėsos patiekalais, vištiena ir triušio troškiniais ar kepsniais.
14,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Montepulciano vynuogių. 
  • 4 mėnesius vynas bręsta plieninėse talpose.
  • Jaunas, vaisiškas vynas, su vyšnių, slyvų natomis skonyje. Švelnūs taninai, aromatingas poskonis. 
  • Dera su makaronais, mėsos užkandžiais, vištienos ir triušienos patiekalais, riebiais sūriais.
16,00 €
  • Citrinos geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Pecorino vynuogių.
  • Vaisiškas, gaivus vynas su gėliškomis ir maloniai mineralinėmis natomis.
  • Puikus aperityvas. Dera prie salotų, lengvų žuvies užkandžių bei patiekalų, baltos mėsos patiekalų. 
23,00 €
  • Gilios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš specialiu būdu šiam vynui genimo Montepulciano vynuogyno uogų.
  • Vynuogės skinamos nuo rugsėjo pabaigos iki spalio vidurio. Po 14 dienų fermentacijos vynas laikomas plieninėse talpose.
  • Gruodžio mėnesį vynas pilamas ant kitos dalies žaliavos - iki to laiko džiovintų Montepulciano vynuogių. 
  • Po patirtos antros fermentacijos, vynas 12 mėn. bręsta 500 l. prancūziško ąžuolo statinėse. Vėliau 2-3 mėn. bręsta buteliuose.
  • Aromate susipina slyvų, džiovintų juodų uogų aromatai su juntamomis juodos arbatos ir graikinių riešutų natomis. Burnoje pilno kūno, tvirtų taninų ir ilgai išliekančio poskonio.
  • Puikiai dera su raudona mėsa, žvėriena ir brandintais sūriais.
13,00 €
  • Šviesios laukinių vyšnių, braškių spalvos rožinis vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Montepulciano vynuogių.
  • Maceracija (išspaustų sulčių laikymas su odelėmis) trunka 12-15 valandų. Po to vynas kurį laiką bręsta nerūdijančio plieno statinėse.
  • Gaivi kvapų puokštė su smulkiomis vaisių natomis. Vynas yra gerai subalansuotas, elegantiškas.
  • Idealus kompanionas prie užkandžių, žuvies, jūros gėrybių ir baltos mėsos patiekalų.
18,00 €
  • Raudonas rubino spalvos vynas, pagamintas Italijoje, Abruzzo regione iš Contrada Cologna vietovėje užaugintų Montepulciano vynuogių.
  • Apie 6 mėnesius 50% vyno bręsta 25 hl prancūziško ąžuolo statinėse, o 50% - mažose prancūziško ąžuolo statinėse.
  • Vaisiškas, su ryškiomis prieskonių natomis vynas. Burnoje elegantiškas, gerai subalansuotas tvirtos struktūros vynas.
  • Dera su raudonos mėsos patiekalais, ypač griliuota ėriena, su pasta, pagardinta žvėriena, su vidutinės brandos sūriais.

25,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Montepulcino ir Merlot vynuogių.
  • Merlot vynuogės renkamos iki rugsėjo 10 dienos po lengvo jų vytinimo ant vynmedžių. Montepulciano skinamos mėnesio pabaigoje ir spaudžiamos iškart.
  • Po fermentacijos vynai pilami į bendras 500 l. prancūziško ąžuolo statines ir bręsta 12 mėnesių.
  • Intensyvi vaisinė kvapų puokštė, kurioje susilieja granatų užuominos ir malonios žolelių natos. Sausas, šiek tiek pipiriškas, pilno kūno su švelniais aksominiais taninais, gerai subalansuotas, turtingo poskonio vynas.
  • Derinamas prie makaronų patiekalų su ragu, žvėrienos su sodriais padažais, troškinių, keptos mėsos, pikantiškų sūrių.
16,00 €
  • Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas italijoje, Abrucų regione iš tipinių regiono baltųjų vynuogių.
  • Gaivus ir lengvas vynas. Lauko gėlių, šviežių vaisių aromatai.
  • Dera su salotomis, lengvais užkandžiais, sūriais, šviežiomis daržovėmis, jūros gėrybėmis, švelnia balta žuvimi.