.

Aktyvūs filtrai

21,00 €

Raudonas sodrios rubino spalvos vynas. Pagamintas iš Montepulciano vynuogių, aromate jaučiamos prinokę vyšnios, slyvos, saldymedžio ir balzamiko natos. Burnoje elegantiškas, puikiai subalansuotas ilgo ir intensyvaus poskonio. Puikiai dera prie pirmųjų patiekalų, grilintos žuvies ir grilintų jūros gėrybių.

16,00 €

Raudonas rubino spalvos vynas. Aromate donimuoja slyvų ir vyšnių aromatai. Burnoje pilno kūno, svarus su juntamu ilgu poskoniu. Puikia dera su vištienos ir triušienos troškiniais bei pasta su mėsos padažu.

14,00 €

Raudonas rubino spalvos su violetiniais atspalviais vynas. Pagamintas iš Montepulciano vynuogės Abruzzo regione Italijoje. Aromate dominuoja slyvos, vyšnios. Burnoje pilno kūno, intensyvaus skonio su ilgai išliekančiu vaisišku poskoniu. Puikiai dera prie vištienos ir triušienos troškinių bei pastos su mėsos padažu. 

21,00 €

Raudonos gilios rubino spalvos vynas. Pagamintas iš Montepulciano vynuogių Abruzzo regione Italijoje, brandintas dvylika mėnesių ąžuolo statinėse. Aromate susipina slyvų, džiovintų juodų uogų aromatai su juntamomis juodos arbatos ir graikinių riešutų natomis. Burnoje pilno kūno, tvirtų taninų ir ilgai išliekančio poskonio. Puikiai dera su raudona mėsa, žvėriena ir brandintais sūriais.

16,00 €

Raudonas rubino spalvos vynas. Pagamintas iš Montepulciano vynuogių Abruzzo regione Italijoje. Aromatas vaisiškas, dominuoja vyšnios ir slyvos, juntamos prieskoniškos natos. Burnoje elegantiškas, puikiai subalansuotas tvirtos struktūros vynas. Puikiai derantis su raudonos mėsos patiekalasi, vištienos ir triušienos troškiniais, grillintomis žuvimis.

29,00 €

Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Umbrijoje iš Syrah, Sangiovese ir Montepulciano vynuogių. Dalis vyno brandinta barrique tipo ąžuolo statinėse dvylika mėnesiu. Aromate atsiskleidžia juodos uogos, šviežiai skintos gėlės, tabako ir miško paklodės natos. Burnoje svarus, alkoholiškas, tvarios rūgšties, smulkių taninų, poskonyje pipiriškas su juodų uogų džemo ir šokolado natomis. Puikiai dera prie raudonos mėsos, lazanijos ir mėsos kukuliais.