.

Aktyvūs filtrai

Išparduota
25,00 €
  • Švelniai gelsvos spalvos baltasis vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų pačių geriausių vynuogyno vynuogių.
  • Fermentacija vykdoma nerūdijančio plieno talpyklose 15-20 dienų 14°-16°C temperatūroje. 5% vyno fermentuota naujose prancūziško ąžuolo statinėsebe be malolaktinės fermentacijos. Vėliau vynas bręsta butelyje 12 mėnesių.
  • Aromate atsiskleidžia geltonas obuolys, prinokę citrusai su juntamomis citrusinių vaisių žievelių natomis. Burnoje, lengvas, gaivios rūgšties su vos juntamu minerališkumu bei ilgu poskoniu.
  • Puikiai dera prie žuvies patiekalų, jūros gėrybių, griliuotų daržovių, vidutinės brandos ar balto pelėsio sūrių.
Išparduota
18,00 €
  • Šviesiai geltonos spalvos baltasis vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione maišant vietines vynuogių veisles su Sauvignon Blanc.
  • Minerališkas gaivus, lengvas ir malonus vynas. Aromate juntamos baltos gėlės, ramunėlės, geltoni obuoliai, citrusai ir citrusų žievelės. Burnoje puikiai subalansuotas, lengvos ir gaivios rūgšties bei ilgai išliekančiu poskoniu.
  • Puikus aperityvas. Dera su įvairiais užkandžiais, lengvomis salotomis, daržovių patiekalais.