.

Aktyvūs filtrai

23,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese vynuogių.
  • Tai - jaunesnysis Brunello "brolis". Siekiant kuo geriau išnaudoti jaunesnius vynmedžius, gaminamas gaivesnio stiliaus vynas, kuriam reikia gerokai trumpesnio brandinimo laiko.
  • Vyninėje fermentacija prasideda spontaniškai plieno talpose. Maceracija vyksta 25 dienas. Vėliau vynas 12 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo 5-7 hl statinėse. 
  • Vyšnių, braškių, juodos arbatos ir žolelių aromatai. Vidutinio kūno ir taninų, gaivios rūgšties vynas.
  • Dera prie makaronų su mėsa, lazanijos, mėsos ragu, dešrelių, triušienos, avienos, jautienos maltinių, burgerių, įvairių sūrių.
25,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš Montalcino vietovėse užaugintų ir rankomis skintų vynuogių.
  • Vynas priskiriamas "Super Tuscan" vynų kategorijai.
  • Maceracija ir fermentacija vyksta iki 30 dienų. Vėliau vynas 12 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo 5 hl statinėse ir 4 mėnesius bręsta butelyje.
  • Juntami vyšnių, juodųjų serbentų, uogų pyrago, žolelių, rytietiškų prieskonių aromatai. Svarus, turtingo skonio ir ilgo poskonio vynas.
  • Dera prie jautienos ar žvėrienos, lazanijos, mėsos ragu, dešrelių, avienos, jautienos maltinių, burgerių.
45,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų ir kruopščiai atrinktų pačių geriausių gamintojo Sangiovese vynuogių.
  • Vyninėje fermentacija prasideda spontaniškai plieno talpose. Maceracija vyksta 20-25 dienas. Vėliau vynas 24-30 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo 5hl statinėse.
  • Intensyvaus ir kompleksiško aromato. Dūmo, žemės, odos, trešnių aromatai. Svaraus kūno, gerai nušlifuotų taninių. Ilgo poskonio, kuriame vyrauja saldūs prieskoniai. 
  • Dera su aviena, žvėriena, jautienos kepsniais, patiekalais su grybais, kietaisiais brandintais sūriais (Parmiggiano, Pecorino).