.

Aktyvūs filtrai

165,00 €

Toskanietiškasis Premier Grand Cru vynas. Išskirtinės kokybės ir unikalaus charakterio vynas gaminamas iš rankomis rinktų Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot ir Petit Verot vynuogių. Šis kompleksiškas šilkinės struktūros vynas nustebins aromato bei skonio turtingumu.

129,00 €

Itin kompleksiškas vynas, pagamintas iš Syrah ir Grenache vynogių. Vynas pasižymi elegantiška struktura bei plačia aromatų puokšte.

39,00 €
  • Intensyvios raudonos su granato atspalviais spalvos vynas, pagamintas Italijoje Friuli regione iš rankomis skintų Merlot (~80%) ir Cabernet Sauvignon (~20%) vynuogių.
  • Vynas 18 mėnesių brandinamas ąžuolo statinėse.
  • Intensyvi ir gausi aromatų puokštė: jaučiamos avietės ir mėlynės, slyvos. Sausas, pilno kūno, aksominių taninų, puikiai subalansuotas vynas. Skonyje dominuoja prinokę juodieji serbentai, gervuogės, tamsios slyvos, pipirai, saldūs prieskoniai. Ilgas poskonis.
  • Puikiai dera su raudonos mėsos bei griliuotais patiekalais, brandintais sūriais.

45,00 €
  • Tamsios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų Cabernet Sauvignon vynuogių.
  • ~70 metų vynuogynų vynuogės skinamos iki spalio mėnesio vidurio taip leidžiant joms šiek tiek "pernokti". Po to jos vytinamos 30 dienų džiovyklose su griežtai kontroliuojama drėgme ir oro temperatūra.
  • Po 45 dienų maceracijos ir fermentacjos plieno talpose, 36 mėnesius vynas bręsta Slovėniško ąžuolo statinėse, o vėliau 12 mėnesių butelyje.
  • Intensyvių aromatų puokštė, kurioje jaučiamos mėlynės, juodieji serbentai, gervuogės, saldymedis, tabakas, oda, karamelė ir dūmo užuominos. Sausas, pilno kūno, su gausiais švelniais taninais vynas.
  • Dera su raudonos mėsos patiekalais, intensyvaus skonio sūriais.
18,00 €
  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų vynuogių, augančių  1000 pėdų aukštyje esančiuose vynuogynuose.
  • Vynas brandinamas plieno talpose.
  • Aromatų puokštėje galima užuosti slyvas, vyšnias, raudonas uogas, miško paklotę, odos natas su šokolado ir tabako užuominomis. Burnoje sausas, tvarios rūgšties, minkštų taninų. Malonus ilgas poskonis.
  • Puikiai dera su jautienos patiekalais, pasta su mėsos padažu, troškinta veršiena.
25,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš Montalcino vietovėse užaugintų ir rankomis skintų vynuogių.
  • Vynas priskiriamas "Super Tuscan" vynų kategorijai.
  • Maceracija ir fermentacija vyksta iki 30 dienų. Vėliau vynas 12 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo 5 hl statinėse ir 4 mėnesius bręsta butelyje.
  • Juntami vyšnių, juodųjų serbentų, uogų pyrago, žolelių, rytietiškų prieskonių aromatai. Svarus, turtingo skonio ir ilgo poskonio vynas.
  • Dera prie jautienos ar žvėrienos, lazanijos, mėsos ragu, dešrelių, avienos, jautienos maltinių, burgerių.
33,00 €
  • Tamsios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Cabernet Sauvignon vynuogių.
  • 24 mėnesius vynas brandinamas ąžuolo statinėse.
  • Elegantiškas sodrus vynas. Aromate dominuoja sunokę vyšnios, trešnės, juodieji serbentai, prieskonių natos. Gerai subalansuotas skonis.
  • Dera su sodriais sūriais, mėsos patiekalais, riebia pasta.

16,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Cabernet Sauvignon vynuogių.
  • 50% vyno bręsta prancūziško ąžuolo 225 litrų statinėje 8 mėnesius. Kita 50% dalis bręsta amerikietiško ąžuolo statinėse taip pat 8 mėnesius.
  • Vidutinio svarumo, gerai subalansuotas, gana vaisiškas, minkštų taninų vynas. Skonyje jaučiamos raudonos uogos, švelnūs pipirai, šokoladas, prieskoniai.
  • Dera su mėsos užkandžiais, keptais mėsos patiekalais, ypač ėriuku,  svaresniais sūriais, pasta.