Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

39,00 €
  • Intensyvios raudonos su granato atspalviais spalvos vynas, pagamintas Italijoje Friuli regione iš rankomis skintų Merlot (~80%) ir Cabernet Sauvignon (~20%) vynuogių.
  • Vynas 18 mėnesių brandinamas ąžuolo statinėse.
  • Intensyvi ir gausi aromatų puokštė: jaučiamos avietės ir mėlynės, slyvos. Sausas, pilno kūno, aksominių taninų, puikiai subalansuotas vynas. Skonyje dominuoja prinokę juodieji serbentai, gervuogės, tamsios slyvos, pipirai, saldūs prieskoniai. Ilgas poskonis.
  • Puikiai dera su raudonos mėsos bei griliuotais patiekalais, brandintais sūriais.

Išparduota
16,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Cabernet Sauvignon vynuogių.
  • 50% vyno bręsta prancūziško ąžuolo 225 litrų statinėje 8 mėnesius. Kita 50% dalis bręsta amerikietiško ąžuolo statinėse taip pat 8 mėnesius.
  • Vidutinio svarumo, gerai subalansuotas, gana vaisiškas, minkštų taninų vynas. Skonyje jaučiamos raudonos uogos, švelnūs pipirai, šokoladas, prieskoniai.
  • Dera su mėsos užkandžiais, keptais mėsos patiekalais, ypač ėriuku,  svaresniais sūriais, pasta.
Išparduota
33,00 €

***

  • Tamsios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Cabernet Sauvignon vynuogių.
  • 24 mėnesius vynas brandinamas ąžuolo statinėse.
  • Elegantiškas sodrus vynas. Aromate dominuoja sunokę vyšnios, trešnės, juodieji serbentai, prieskonių natos. Gerai subalansuotas skonis.
  • Dera su sodriais sūriais, mėsos patiekalais, riebia pasta.

Išparduota
45,00 €

***

  • Tamsios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų Cabernet Sauvignon vynuogių.
  • ~70 metų vynuogynų vynuogės skinamos iki spalio mėnesio vidurio taip leidžiant joms šiek tiek "pernokti". Po to jos vytinamos 30 dienų džiovyklose su griežtai kontroliuojama drėgme ir oro temperatūra.
  • Po 45 dienų maceracijos ir fermentacjos plieno talpose, 36 mėnesius vynas bręsta Slovėniško ąžuolo statinėse, o vėliau 12 mėnesių butelyje.
  • Intensyvių aromatų puokštė, kurioje jaučiamos mėlynės, juodieji serbentai, gervuogės, saldymedis, tabakas, oda, karamelė ir dūmo užuominos. Sausas, pilno kūno, su gausiais švelniais taninais vynas.
  • Dera su raudonos mėsos patiekalais, intensyvaus skonio sūriais.
0