.
- Aukso geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Malvasia vynuogių. Vynmedžių amžius apie 40 metų.
- Vynas fermentuojasi plieno talpose, po to tose pačiose talpose jis dar brandinasi apie 8 mėnesius.
- Intensyus ir charakteringas, bet tuo pačiu labai elegantiškas vynas. Išraiškingo skonio.
- Puikiai dera su griliuota žuvimi, vėžiagyviais bei jūros gėrybėmis.
- Intensyvio šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje Friuli regione iš rankomis skintų Pinot Grigio vynuogių.
- 30% vyno fermentuojasi ąžuolinėse, o 70% - plieninėse talpose. Po to vynas bręsta tose pačiose talpose apie 8 mėnesius.
- Sausas, minerališkas, prieskoniškas vynas. Ilgas poskonis su juntamom gėlių ir muskato riešuto natomis.
- Puikiai dera su žuvies užkandžiais ir patiekalais.
-
Šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Sauvignon Blanc vynuogių.
-
Fermentacija vyksta plieninėse talpose, po to tose talpose bręsta apie 8 mėnesius.
-
Intensyvios bei gausios aromatų puokštės vynas. Jaučiamos žalių pipirų, šalavijo, persiko bei pomidorų lapų natos. Ilgas aromatingas poskonis.
-
Dera su daržovių, ypač smidrų ar saldžių pipirų, žuvies ar jūros gėrybių patiekalais.
- Aukso geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje Friuli regione iš rankomis skintų Friulano, Ribolla Gialla vynuogių.
- 20% vyno fermentuojasi ąžuolinėse, o 80% - plieninėse talpose. Po to vynas bręsta tose pačiose talpose apie 6 mėnesius.
- Aromate jaučiamos obuolių, vanilės, šviežios duonos natos. Rafinuoto skonio vynas su akacijų, tropinių vaisių užuominomis.
- Puikiai dera su įvairiais užkandžiais, jūros gėrybių ar mėsos sriubomis; sūdyta žuvimi, balta mėsa.
- Intensyvios šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione. Vynuogės skinamos rankomis aukščiausios klasės Braide Alte vynuogynuose.
- 8 mėnesius vynas bręsta Prancūziško ąžuolo statinėse, po to iki pardavimo dar kurį laiką vynas laikomas buteliuose.
- Kompleksiškas, turtingos kvapų puokštės vynas su prieskonių užuominomis. Burnoje sodrus ir elegantiškas, su ilgai besitęsiančiu poskoniu.
- Idealus makaronų su jūros gėrybėmis bei žuvies patiekalų palydovas. Taip pat puikiai tinka prie baltos mėsos, minkštų sūrių.
- Švelniai geltonos spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Pinot bianco vynuogių.
- Dalis vyno bręsta plieninėse talpose, o dalis - Vengriško ąžuolo statinėse.
- Aromatas pasižymi vaisiškais obuoliu, persikų, migdolų, akacijų, jazminų kvapais. Gaivus, minerališkas bei ilgo malonaus poskonio vynas.
- Puikus žuvies, baltos mėsos palydovas. Ypatingai dera su smidrais.
- Šviesios vario spalvos Orange vynas, pagamintas Friuli regione Italijoje iš rankomis Spalio mėnesį skintų Pinot Grigio vynuogių.
- 24 valandas vyno misa laikoma su išspaudomis. Taip išgaunama vario spalva. Po mėnesį trunkančios fermentacijos, vynas 6 mėnesius bręsta nerūdijančio plieno talpose.
- Puikios struktūros, tvirtas, subalansuotos rūgšties vynas. Intensyvūs šviežių vaisių ir uogų kvapai su citrusinių vaisių natomis. Harmoningas, sausas, minerališkas vynas su poskonyje švelniai juntamais tropinių vaisių aromatais.
- Puikus aperityvas. Dera prie įvairių užkandžių, makaronų, jūros gėrybių ir baltos mėsos patiekalų.
- Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje Friuli regione iš rankomis skintų Schiopettino vynuogių.
- 13 mėnesių vynas brandintas ąžuolo statinėse. Po to kurį laiką iki pardavimo laikomas supilstytas į butelius.
- Turtingo mėlynių, gervuogių ir aviečių aromato. vidutinio svarumo, maloniai taniniškas, pilno kūno ir ilgo poskonio vynas.
- Puikus makaronų su mėsos padažais, griliuotos ar orkaitėje keptos mėsos palydovas. Puikiai dera su vidutinio brandumo sūriais ar vytintais kumpiais.
- Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione. Rankomis skintos Pignolo vynuogės yra labai sunkiai kultivuojamos bei reikalauja kruopštaus vyndario darbo bei pastangų.
- 15 mėnesių vynas brandinamas ąžuolo statinėse, o išpilstytas dar kurį laiką brandinamas butelyje. Tinka ilgam brandinimui (10-15 metų).
- Ryškūs vyšnių, gervuogių, prieskonių aromatai. Harmoningo skonio, intensyvių, bet malonių taninų bei puikios rūgšties vynas.
- Puikiai dera su kiauliena, ėriena, ožkiena ar žvėriena
- Granato spalvos raudoas vynas, pagamintas Friuli regione, Italijoje iš rankomis skintų Refosco vynuogių.
- Po mėnesį trunkančios fermentacijos, 13 mėnesių vynas brandinamas ąžuolinėse statinėse. Vėliau vynas kurį laiką bręsta išpilstytas į butelius.
- Miškų uogų ir gervuogių aromatai. Malonaus vaisiško skonio, švelnių taninų ir pilno kūno vynas.
- Puikiai dera prie griliuotos mėsos, įvairių kumpių, brandaus sūrio bei žvėrienos.
- Šiaudų geltonumo baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Friulano vynuogių. Vynmedžių amžius - 40 ir daugiau metų.
- 8 mėnesius 50% vyno bręsta plieninėse ir 50% vengriško ąžuolo statinėse.
- Tinkamas ilgam laikymui (10 ir daugiau metų).
- Išskirtinio subtilumo, gana sodrus vynas. Kvapų puokštėje juntami persikų lapų, muskato riešuto aromatai. Itin turtingas skonis, bei minkštas, ilgas poskonis.
- Puikiai dera prie įvairių itališkų užkandžių, ypač San Daniele kumpio. Taip pat puikus sriubų, makaronų, sūdytos žuvies, baltos mėsos ir šviežių sūrių palydovas.
- Šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione.
- Fermentacija vyksta plieninėse talpose 16 °C temperatūroje 8 mėnesius. Po to tose talpyklose dar bręsta 8 mėnesius.
- Sausas, vaisiškas, elegantiškas ir gaivios rūgšties vynas.
- Puikiai dera prie žuvies užkandžių, neaštrių dešrelių, lengvų žuvies patiekalų, sepijų risotto.
- Intensyvios raudonos su granato atspalviais spalvos vynas, pagamintas Italijoje Friuli regione iš rankomis skintų Merlot (~80%) ir Cabernet Sauvignon (~20%) vynuogių.
- Vynas 18 mėnesių brandinamas ąžuolo statinėse.
- Intensyvi ir gausi aromatų puokštė: jaučiamos avietės ir mėlynės, slyvos. Sausas, pilno kūno, aksominių taninų, puikiai subalansuotas vynas. Skonyje dominuoja prinokę juodieji serbentai, gervuogės, tamsios slyvos, pipirai, saldūs prieskoniai. Ilgas poskonis.
- Puikiai dera su raudonos mėsos bei griliuotais patiekalais, brandintais sūriais.
***
-
Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Merlot vynuogių.
-
Po 15 dienų maceracijos ir fermentacijos, 18 mėnesių vynas brandinamas prancūziško ąžuolo Barrique statinėse.
-
Kvapų puokštėje dominuoja aviečių, mėlynių ir gervuogių aromatai. Skonyje juntamos šokolado, kavos pupelių, slyvų, miško paklotės natos. Sausas, pilno kūno, puikiai subalansuotas ir labai ilgo poskonio vynas.
-
Dera su mėsos užkandžiais, ragu, ant grotelių kepta mėsa, virta ar troškinta žvėriena, brandžiais sūriais.
- Šviesios aukso geltonumo spalvos balts vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Traminer Aromatico vynuogių.
- Fermentacija vyksta plieninėse talpyklose kontroliuojamoje temperatūroje, po to tose pačiose talpose vynas bręsta dar 5 mėnesius.
- Intensyvus elegantiškas aromatas, švelnaus ir labai vaisiško skonio vynas.
- Derinamas su ant grotelių kepta žuvimi, vėžiagyviais, jūros gėrybėmis, sūriais. Puikiai tinka kaip aperityvas.
- Šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Friulano ir Ribolla Gialla vynuogių.
- Fermentacija vyksta ąžuolinėse statinėse, po to tose pačiose statinėse vynas bręsta dar 8 mėnesius.
- Aromate jaučiamos vanilės ir šviežios duonos natos. Labai rafinuotas skonis su obuolių, akacijų ir tropinių vaisių užuominomis.
- Puikiai dera su rūkyta bei sūdyta žuvimi, jūros gėrybėmių ar mėsa, sūriais.
- Šviesios šiaudų geltonumo spalvos putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Ribolla Gialla vynuogių.
- BRUT
- Aromatas - gėliškas ir vaisiškas. Minkštas, gaivus bei švelniai elegantiškas skonis.
- Tai itin universalus putojantis vynas, puikiai tinkantis ir kaip aperityvas, ir derantis su įvairiais patiekalais.