Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

18,00 €

***

  • Ryškios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš spalio mėnesį rankomis skintų Sangiovese ir Sagrantino vynuogių.
  • Vynas brandinamas 15 mėnesių: 70% vyno bręsta medinėse statinėse ir 30% - plieninėse talpose.
  • Vaisiška kvapų puokštė. Pilno kūno, minkštų, bet gausių taninų raudonas vynas.
  • Puikus brandžių sūrių bei ant grotelių keptos mėsos palydovas.

34,00 €

***

  • Šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų Trebbiano Spoletino vynuogių.
  • Apie 30 metų amžiaus vynuogynai.

  • Vynas 7 mėnesius brandintas ąžuolo statinėse.

  • Intensyvus vynas, pasižyminis citrusinėmis, persikų, ananasų, prieskoninių žolelių, ramunėlių aromatais. Skonis pikantiškai gaivus, kompleksiškas, minerališkas su tvaria rūgštimi. Juntamos sviesto, vanilės, prinokusių vaisių, dūmų natos. Ilgas poskonis.

  • Puikiai gera prie kietųjų sūrių, riebios žuvies ir paukštienos patiekalų.
  • http://www.livon.it

40,00 €

***

  • Intensyvios granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų Sagrantino vynuogių.
  • Malolaktinė fermentacija vyksta ąžuolinėse statinėse (70% vyno) ir plieninėse talpyklose (30%).
  • Po to visas vynas brandinamas ąžuolo statinėse 15 mėnesių. Vėliau dar 12 mėnesių bręsta plieno talpyklose.
  • Aromate susipina tabakas, raudoni vaisiai ir prieskoniai. Burnoje kompleksiškas, kupinas galingų, bet minkštų taninų.
  • Puikus brandžių sūrių, raudonos mėsos kepsnių, žvėrienos palydovas.

55,00 €

***

  • Intensyvios granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų Sagrantino vynuogių.
  • Atskiras 'MONTARONE' vynuogynas.
  • Malolaktinė fermentacija vyksta ąžuolinėse statinėse (70% vyno) ir plieninėse talpyklose (30%).
  • Po to visas vynas brandinamas ąžuolo statinėse 15 mėnesių. Vėliau dar 12 mėnesių bręsta plieno talpyklose.
  • Aromate susipina tabakas, raudoni vaisiai ir prieskoniai. Burnoje kompleksiškas, kupinas galingų, bet minkštų taninų. 
  • Puikus brandžių sūrių, raudonos mėsos kepsnių, žvėrienos palydovas.
Išparduota
95,00 €

***

  • Intensyvios granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų Sagrantino vynuogių.
  • Malolaktinė fermentacija vyksta ąžuolinėse statinėse (70% vyno) ir plieninėse talpyklose (30%).
  • Po to visas vynas brandinamas ąžuolo statinėse 15 mėnesių. Vėliau dar 12 mėnesių bręsta plieno talpyklose.
  • Aromate susipina tabakas, raudoni vaisiai ir prieskoniai. Burnoje kompleksiškas, kupinas galingų, bet minkštų taninų.
  • Puikus brandžių sūrių, raudonos mėsos kepsnių, žvėrienos palydovas.
0