Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

18,00 €
  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
  • 70% vyno fermentacija vyksta medinėse statinėse ir 30% plieninėse talpyklose. Tuomet 12 mėnesių vynas bręsta ąžuolo statinėse.
  • Intensyvūs aromatai su aviečių, vyšnių, prieskonių tonais. Vaisiško skonio, aksominių taninų vynas.
  • Tinka su brandintais sūriais, ant grotelių kepta raudona mėsa, žvėriena.

57,00 €

***

  • Rubino spalvos raunonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
  • Vynuogės užaugintos atskirame "I Salci' vynuogyne.
  • Po fermentacijos vynas mažiausiai 30 mėnesių bręsta ąžuolo statinėse.
  • Tai išskirtinis, brandus ir kompleksiškas, puikaus balaso, tvarios rūgšties ir malonių taninų vynas.
  • Dera su kompleksiškais ir tvirtais raudonos mėsos patiekalais, žvėriena, laukinių pakščių patiekalais, brandintais sūriais.

29,00 €
  • Intensyvios granatų spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
  • Malolaktinė fermentacija vyksta medinėse statinėse, vėliau vynas mažiausiai 24 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
  • Ilgaamžiškumas: 10-12 metų.
  • Sodraus miško uogų aromato su vanilės ir saldymedžio natomis. Skonis yra sodrus, puikaus balanso, geros taninų pusiausvyros ir ilgai išliekančio elegantiško poskonio vynas.
  • Puikiai dera su ragu padažu, griliuota mėsa, žvėriena ir brandžiais sūriais.

Išparduota
70,00 €
  • Intensyvios granatų spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
  • Fermentacija vyksta medinėse statinėse, vėliau vynas mažiausiai 24 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
  • Ilgaamžiškumas: 10-12 metų.
  • Sodraus miško uogų aromato su vanilės ir saldymedžio natomis. Skonis yra sodrus, puikaus balanso, geros taninų pusiausvyros ir ilgai išliekančio elegantiško poskonio vynas.
  • Puikiai dera su ragu padažu, griliuota mėsa, žvėriena ir brandžiais sūriais.
0