Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

21,00 €

***

  • Šiaudų geltonumo baltas vynas, pagamintas Italijoje, Kampanijos regione iš rankomis skintų Fiano vynuogių.
  • Fermentacija vyksta nerūdijačio plieno talpose, kuriose po to vynas bręsta 4 mėnesius. Vėliau 2 mėnesius laikomas buteliuose.
  • Elegantiškas ir minerališkas vynas su baltų vaisių, žolelių ir gėlių aromatais, citrusų užuominomis.
  • Dera su lengvesniais kreminiais, šviežiais sūriais, makaronų, žuvies, vištienos patiekalais. 

27,00 €
  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Kampanijos regione iš rankomis skintų Fiano vynuogių.

  • 90% vyno fermentuojasi nerūdyjančio plieno statinėse, o 10% - ąžuolo statinėse.

  • 12 mėnesių vynas bręsta nerūdyjančio plieno talpose, vėliau 6 mėnesius ilsisi buteliuose.

  • Solidus, vidutinio kūno, intensyvaus skonio ir plačios kvapų paletės vynas. Aromate labiausiai dominuoja baltųjų vaisių, vanilės natos. Turtingas, bet švelnus skonis, ilgas poskonis.

  • Dera su įvairios žuvies patiekalais, balta mėsa, kreminiais sūriais.

  • https://www.politoviticoltori.com/

15,00 €

***

  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš vietinių to krašto vynuogių.

  • Po fermentacijos vynas kelis mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.

  • Lengvas, vaisiškas vynas, kuriame dominuoja egzotiniai sunokę vaisiai ir uogos, šviesios gėlės. Malonaus ilgo poskonio vynas.

  • Dera su salotomis, lenvais užkandžiais, žuvies patiekalais.

  • http://www.cignomoro.it/
Išparduota
19,00 €

***

  • Šiaudų geltonumo baltas vynas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš Fiano, vietinių Minutolo vadinamų, vynuogių.

  • Vynas mažiausiai 3 mėnesius fermentuojamas nerūdyjančio plieno statinėse. Vėliau išpilstomas į butelius.

  • Lengvas, intensyvaus kvapo ir vaisiškos struktūros vynas. Skonyje dominuoja baltųjų persikų, sunokusių citrusinių vaisių natos. Elegantiškai minerališkas. Ilgai išliekantis poskonis.

  • Dera su krevetėmis, griliuotos žuvies patiekalais, vidutinės brandos sūriais, keptomis daržovėmis.

  • http://www.cignomoro.it/

0