.
***
- Šiaudų geltonumo baltas vynas, pagamintas Italijoje, Kampanijos regione iš rankomis skintų Fiano vynuogių.
- Fermentacija vyksta nerūdijačio plieno talpose, kuriose po to vynas bręsta 4 mėnesius. Vėliau 2 mėnesius laikomas buteliuose.
- Elegantiškas ir minerališkas vynas su baltų vaisių, žolelių ir gėlių aromatais, citrusų užuominomis.
- Dera su lengvesniais kreminiais, šviežiais sūriais, makaronų, žuvies, vištienos patiekalais.
-
Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Kampanijos regione iš rankomis skintų Fiano vynuogių.
-
90% vyno fermentuojasi nerūdyjančio plieno statinėse, o 10% - ąžuolo statinėse.
-
12 mėnesių vynas bręsta nerūdyjančio plieno talpose, vėliau 6 mėnesius ilsisi buteliuose.
-
Solidus, vidutinio kūno, intensyvaus skonio ir plačios kvapų paletės vynas. Aromate labiausiai dominuoja baltųjų vaisių, vanilės natos. Turtingas, bet švelnus skonis, ilgas poskonis.
-
Dera su įvairios žuvies patiekalais, balta mėsa, kreminiais sūriais.
***
-
Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš vietinių to krašto vynuogių.
-
Po fermentacijos vynas kelis mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.
-
Lengvas, vaisiškas vynas, kuriame dominuoja egzotiniai sunokę vaisiai ir uogos, šviesios gėlės. Malonaus ilgo poskonio vynas.
-
Dera su salotomis, lenvais užkandžiais, žuvies patiekalais.
- http://www.cignomoro.it/
***
-
Šiaudų geltonumo baltas vynas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš Fiano, vietinių Minutolo vadinamų, vynuogių.
-
Vynas mažiausiai 3 mėnesius fermentuojamas nerūdyjančio plieno statinėse. Vėliau išpilstomas į butelius.
-
Lengvas, intensyvaus kvapo ir vaisiškos struktūros vynas. Skonyje dominuoja baltųjų persikų, sunokusių citrusinių vaisių natos. Elegantiškai minerališkas. Ilgai išliekantis poskonis.
-
Dera su krevetėmis, griliuotos žuvies patiekalais, vidutinės brandos sūriais, keptomis daržovėmis.