.

Aktyvūs filtrai

18,00 €
  • Blyškios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų Garganega vynuogių. ~20 metų amžiaus vynuogynai išsidėstę istorinėje Soave teritorijoje vulkaninės kilmės Roncà kalvose. 
  • Maceracija ir fermentacija vyksta nerūdijančio plieno talpose.
  • Gaivus, minerališkas vynas. Kvape juntami kriaušių, persikų, šalavijų, melionų, dilgėlių aromatai, skonyje dominuoja citrusiniai vaisiai.
  • Puikiai tinka kaip aperityvas. Derinamas prie žuvies ar daržovių Risotto, jūros gėrybių.
18,00 €
  • Ryškios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione, iš vietinių Valpolicella rajone augančių vynuogių veislių.
  • ~25-30 metų amžiaus vynuogynai išsidėsę Bastijojos slėnyje tarp Val d'Alpone ir Val d'Illasi.
  • Fermentacija ir brandinimas: nerūdijančio plieno statinės ir ąžuolo statinės.
  • Vidutinio svarumo, gaivus, puikaus balanso ir rūgšties vynas. Skonyje dominuoja vyšnios, serbentai, raudoni miško vaisiai.
  • Dera su lengvais užkandžiais, sūriais, nesunkiais mėsos patiekalais. 
29,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione, iš rankomis skintų Valpolicella rajone augančių vynuogių.
  • ~25-30 metų amžiaus vynuogynai išsidėsę Bastijojos slėnyje tarp Val d'Alpone ir Val d'Illasi.
  • "Ripasso" - tradicinis vyno gamybos metodas, kai Valpolicella vynas pakartotinai maceruojamas su Amarone vyno gamybai panaudotų vynuogių išspaudomis, kuriose gausu likusio cukraus. Taip sukeliama nauja fermentacija, vadinama "ripasso".
  • 18 mėn. vynas brandinamas 500/1000 l. ąžuolo statinėse.
  • Pasižymi džiovintų vaisių, prinokusių vyšnių, slyvų, skrudintų riešutų, balzaminio acto, vanilės, prieskonių kvapais. Intensyvaus vaisiško skonio ir puikaus balanso vynas.
  • Dera su sodriais sūriais, mėsos patiekalais.
30,00 €
  • Šiaudų spalvos itališkas putojantis vynas iš Veneto regiono. Rankomis skintos Durello vynuogės auga Soave DOC pašonėje esančiose Monte Calvarina kalvose 300m. aukštyje virš jūros lygio.
  • Po pirmos fermentacijos dalis vyno 6-10 mėn. bręsta ąžuolo statinėse, likusi - plieno talpose. Vėliau vykdoma antroji fermentacija ir vynas mažiausiai 36 mėnesius laikomas su mielėmis. Po mielių nuėmimo vynas mažiausiai 6 mėnesius ilsisi butelyje.
  • Harmoningas minerališkas vynas. Dominuoja ryškios citrusinių vaisių, persikų, ananasų, baltų gėlių, migdolų, duonos plutos, brioche aromatai.
  • Puikus aperityvas. Dera su žuvies užkandžiais, vėžiagyviais, salotomis, gnocchi, sūriais, balta žuvimi, pica su mortadella.
49,00 €
  • Šiaudų spalvos itališkas putojantis vynas iš Veneto regiono. Rankomis skintos Durello vynuogės auga Soave DOC pašonėje esančiose Monte Calvarina kalvose 300m. aukštyje virš jūros lygio.
  • Po pirmos fermentacijos dalis vyno 6-10 mėn. bręsta ąžuolo statinėse, likusi - plieno talpose. Vėliau vykdoma antroji fermentacija ir vynas mažiausiai 60 mėnesių laikomas su mielėmis. Po mielių nuėmimo vynas mažiausiai 6 mėnesius ilsisi butelyje.
  • Harmoningas minerališkas vynas. Dominuoja ryškios citrusinių vaisių, persikų, ananasų, baltų gėlių, migdolų, duonos plutos, brioche aromatai.
  • Dera su žuvies patiekalais, vėžiagyviais, riebiais užkandžiais, sodriais sūriais, lašiniais.
16,00 €
  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų Garganega vynuogių. ~25 metų amžiaus vynuogynai išsidėstę istorinėje Soave Classico teritorijoje vulkaninės kilmės šlaituose.
  • Maceracija ir fermentacija vyksta nerūdijančio plieno talpose.
  • Gaivus, subtiliai vaisiškas vynas su geltonųjų vaisių, citrusų, žolelių, šalavijų aromatine puokšte. Skonyje juntami citrusiniai ir egzotiniai vaisiai.
  • Puikiai tinka kaip aperityvas arba prie jūros gėrybių bei žuvies užkandžių. Ypač įdomu su balta žuvimi, sushi ir sashimi.