Šiaudų spalvos itališkas putojantis vynas iš Veneto regiono. Rankomis skintos Durello vynuogės auga Soave DOC pašonėje esančiose Monte Calvarina kalvose 300m. aukštyje virš jūros lygio.
Po pirmos fermentacijos dalis vyno 6-10 mėn. bręsta ąžuolo statinėse, likusi - plieno talpose. Vėliau vykdoma antroji fermentacija ir vynas mažiausiai 60 mėnesių laikomas su mielėmis. Po mielių nuėmimo vynas mažiausiai 6 mėnesius ilsisi butelyje.
Šiaudų spalvos itališkas putojantis vynas iš Veneto regiono. Rankomis skintos Durello vynuogės auga Soave DOC pašonėje esančiose Monte Calvarina kalvose 300m. aukštyje virš jūros lygio.
Po pirmos fermentacijos dalis vyno 6-10 mėn. bręsta ąžuolo statinėse, likusi - plieno talpose. Vėliau vykdoma antroji fermentacija ir vynas mažiausiai 36 mėnesius laikomas su mielėmis. Po mielių nuėmimo vynas mažiausiai 6 mėnesius ilsisi butelyje.