.

Žemdirbystės / vyndarystės metodas

Žemdirbystės / vyndarystės metodas

Aktyvūs filtrai

18,00 €
  • Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Grillo vynuogių.
  • Vynas fermentuojasi medinėse ąžuolo ir akacijų statinėse. Vėliau kelis mėnesius bręsta plieno statinėse su mielėmis. 
  • Lengvas, gaivus, pakankamai vaisiškas vynas, su riešutų, vaisių niuansais. Skonyje jaučiami elegantiški obuolių ir citrinų aromatai.
  • Puikiai dera prie pastos, lengvų užkandžių, keptos žuvies, ožkos sūrių, citrinos pagrindu marinuotos vištienos.

18,00 €
  • Raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Perricone vynuogių.
  • Po malolaktinės fermentacijos, vynas 6 mėnesius bręsta plieno statinėse. Vėliau 6 mėnesius butelyje.
  • Elegantiškas, vidutinio svarumo, neryškių taninų, vaisiškas vynas. Aromate dominuoja gervuogės, miško uogos, skonyje jaučiami vaisiškos natos, prieskoniai, saldymedis.
  • Puikiai dera prie pastos, mėsos užkandžių, sūrių, žuvies patiekalų.
18,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių rankomis skintų Nero d'Avola vynuogių.
  • Po plieno talpyklose įvykusios malolaktinės fermentacijos, 50% vyno 2 mėnesius bręsta mažose 225 l. ąžuolo statinėse, kita 50% dalis bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.
  • Haroningas, vaisiškas, švelnių taninų vynas. Skonyje dominuoja raudoni vaisiai, sunokę trešnės, jaučiami dūmo, kakavos, prieskonių niuansai.
  • Dera su grybų, jautienos ar žvėriėnos patiekalais.
18,00 €
  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Catarratto vynuogių.
  • Vynas keletą mėnesių bręsta plieno statinėse su mielėmis. 
  • Elegantiškas, lengvas, vaisiškas vynas. Jaučiami sunokę obuolių, sviesių uogų aromatai. Ilgai išliekanatis šiek tiek minerališkas poskonis.
  • Puikiai dera prie pastos, lengvų užkandžių, sūrių, baltos žuvies patiekalų.
18,00 €
  • Blyškios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Arneis vynuogių.
  • Intensyvaus harmoningo kvapo, gėliškas tačiau turintis vaisiškų persikų ir abrikosų natų. Burnoje sausas, gaivus, minerališkas, puikiai subalansuotos rūgšties ir vos juntamais migdolais poskonyje.
  • Idealus aperityvas bei puikiai dera prie lengvų užkandžių, daržovių, žuvies, vištienos patiekalų.

29,00 €
  • Šviesios oranžinės spalvos vynas, pagamintas Italijoje, Pjiemonto regione, iš Roero komunoje užaugintų vietinių baltųjų vynuogių.
  • Vyno spontaninė fermentacija ir lėta ilga maceracija nekontroliuojamoje temperatūroje vyksta nerūdyjančio plieno statinėse, vėliau vynas bręsta prancūziško ąžuolo statinėse. Visas vyno gamybos procesas iki išpilstymo į butelius trunka apie 2 metus.
  • Kompleksiškos aromatų paletės vynas, kuriame atsiskleidžia prieskonių, žalios arbatos, ramunėlių, abrikosų ir persikų natos. Skonyje išryškėja minerališkumas, vos juntamas elegantiškas sūrumas, prinokusių vaisių, riešutų natos.
  • Puikiai dera prie žuvies ar jūros gėrybių sriubų, foie-gras, aštresnių patiekalų.

21,00 €
  • Šiaudų spalvos putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Pjiemonto regione, iš Roero komunoje užaugintų Arneis vynuogių.
  • Pétillant-Naturel senoviniu metodo ancestrale būdu padarytas vynas, suputojęs be pridėtinio cukraus ir mielių. Nesibaigus fermentacijai, vynas sandariai uždaromas butelyje, toliau fermentuojasi ir natūraliai suputoja.
  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, su nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgiu butelyje (Spumante - iki 6 atmosferų slėgis).
  • Sausas (4g/l cukraus), gaivus ir minerališkas vynas. Skonio ir kvapų paletėje dominuoja apelsinų žiedų, mandarinų žievelių, šviežios duonos plutos, baltų gėlių natos.
  • Dera prie riebaus, sūraus maisto, Azijos virtuvės patiekalų, žuvies.
21,00 €
  • Blyškios lašišos spalvos putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Pjiemonto regione, iš Roero komunoje užaugintų Nebbiolo vynuogių.
  • Pétillant-Naturel senoviniu metodo ancestrale būdu padarytas vynas, suputojęs be pridėtinio cukraus ir mielių. Nesibaigus fermentacijai, vynas sandariai uždaromas butelyje, toliau fermentuojasi ir natūraliai suputoja.

  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, su nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgiu butelyje (Spumante - iki 6 atmosferų slėgis).
  • Sausas (4g/l cukraus), gaivus ir minerališkas vynas. Skonio ir kvapų paletėje dominuoja apelsinų žiedų, mandarinų žievelių, šviežios duonos plutos, baltų gėlių natos.
  • Dera prie riebaus, sūraus maisto, Azijos virtuvės patiekalų, mėsainių, žuvies, mėsainių.
Nauja
16,00 €
  • Blyškios šiaudų spalvos baltas vyas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rytinėse Gardos ežero pakrantės kalvose užaugintų vietinių vynuogių.
  • Vynas 4 mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.
  • Legvas, gaivus, šviežių vaisių, švelnių gėlių aromatų vynas. 
  • Tinka derinti su salotomis, lengvais užkandžiais, žuvies patiekalais. Puikus aperityvas.
Nauja
16,00 €
  • Blyškios aviečių spalvos rožinis vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų vynuogių, užaugintų Gardos ežero rytinėje pakrantėje. Vynuogynai išsidėstę Colà di Lazise miesto apylinkėse 120 metrų aukštyje virš jūros lygio.
  • Maceracija trunka 48 valandas, po to vynas 2 mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.
  • Lengvas, gaivus ir vaisiškas vynas. Kvapų ir skonio paletėje dominuoja šviežios raudonos uogos (avietės, braškės), raudoni vaisiai.
  • Dera su lengvais užkandžiais, krevečių patiekalais, nebrandintais arba nedaug brandintais sūriais.

Nauja
18,00 €
  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, iš Veneto regione užaugintų ir rankomis skintų Pinot Grigio vynuogių. Vynuogynai išsidėstę Colà di Lazise miesto apylinkėse 120 metrų aukštyje virš jūros lygio Gardos ežero rytinėje pakrantėje.
  • Vynas 6 mėn. bręsta nerūdyjančio plieno talpose su mielėmis.
  • Gaivus, vaisiškas vynas, kvepiantis geltonaisiais obuoliais, abrikosias, mandarinais, migdolais. Gėlių ir medaus poskonio.
  • Dera su žuvies patiekalais, lengvais užkandžiais, pasta, spagečiais su sūriu, lengvomis salotomis, garinta žuvimi, minkštais sūriais.
Nauja
16,00 €
  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, iš Veneto regione užaugintų ir rankomis skintų Garganega vynuogių. Vynuogynai išsidėstę Colà di Lazise miesto apylinkėse 120 metrų aukštyje virš jūros lygio Gardos ežero rytinėje pakrantėje.
  • Vynas 6 mėn. bręsta nerūdyjančio plieno talpose su mielėmis.
  • Gaivus, vaisiškas vynas, kvepiantis geltonaisiais obuoliais, abrikosias, mandarinais, riešutais.
  • Dera su žuvies patiekalais, lengvais užkandžiais, spagečiais, lengvomis salotomis, žuvies patiekalais, įvairiais sūriais.