.

Aktyvūs filtrai

20,00 €
  • Intensyvios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione iš geriausių kruopščiai atrinktų Guagnano vynuogynų ploto.
  • 8 mėnesius brandintas ąžuolo statinėse.
  • Ryškūs prieskoniški aromatai, persipinantys su egzotinių vaisių, gėlių, akacijų natomis. Švenaus šilkinio skonio, gausus saldžių prieskonių bei ąžuolo natų.
  • Puikiai dera prie įvairių patiekalų: nuo intensyvaus skonio jūros gėrybių patiekalų iki daržovių ar baltos mėsos patiekalų.
129,00 €

Geltonos pereinančios į auksinę spalvos. Pasižymintis subalansuota aromatų puokšte, kurioje atsikleidžia, skrudintos šviesios duonos, karamelės natos, rodantčios, kad vynas brandintas nedidelėse prancūziško ąžuolo statinėse. Aromate taip pat juntami prinokusių obuolių, kriaušių, cidonijų, ananasų aromatai citrusinės natos. Burnoje elegantiškas ir šilkinis, jaučiamos brandinimo natos, ilga bei tvari rūgštis suteikia šiam vynui struktūriškumo ir gaivos. Puikiai dera prie sunkesnių paukštienos ar laukinių paukščių patiekalų, baltos mėsos. Kremiškų ir riebesnių padažų.

25,00 €
  • Švelniai gelsvos spalvos baltasis vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų pačių geriausių vynuogyno vynuogių.
  • Fermentacija vykdoma nerūdijančio plieno talpyklose 15-20 dienų 14°-16°C temperatūroje. 5% vyno fermentuota naujose prancūziško ąžuolo statinėsebe be malolaktinės fermentacijos. Vėliau vynas bręsta butelyje 12 mėnesių.
  • Aromate atsiskleidžia geltonas obuolys, prinokę citrusai su juntamomis citrusinių vaisių žievelių natomis. Burnoje, lengvas, gaivios rūgšties su vos juntamu minerališkumu bei ilgu poskoniu.
  • Puikiai dera prie žuvies patiekalų, jūros gėrybių, griliuotų daržovių, vidutinės brandos ar balto pelėsio sūrių.
13,00 €
  • Švenlios šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas šiaurės Italijoje Friuli - Venezia Giulia regione. 
  • Lengvas, vaisiškas, aksominio skonio vynas. Aromate jaučiami obuolių, persikų aromatai.
  • Puikus aperityvas. Taip pat dera prie daržovių risotto, švelnios žuvies, baltos mėsos patiekalų.
43,00 €
  • Intensyvios šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione. Vynuogės skinamos rankomis aukščiausios klasės Braide Alte vynuogynuose.
  • 8 mėnesius vynas bręsta Prancūziško ąžuolo statinėse, po to iki pardavimo dar kurį laiką vynas laikomas buteliuose.
  • Kompleksiškas, turtingos kvapų puokštės vynas su prieskonių užuominomis. Burnoje sodrus ir elegantiškas, su ilgai besitęsiančiu poskoniu.
  • Idealus makaronų su jūros gėrybėmis bei žuvies patiekalų palydovas. Taip pat puikiai tinka prie baltos mėsos, minkštų sūrių. 
16,00 €
  • Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš Chardonnay vynuogių.
  • Fermentacija vyksta prancūziškose ąžuolinėse talpose, vėliau vynas 6 savaites su nuosėdomis bręsta amerikietiško ąžuolo statinėse.
  • Vidutinio svarumo, gerai subalansuotas vynas su elegantiška vanilės ir atogrąžų kvapų puokšte.
  • Dera su garuose arba ant grotelių kepta žuvimi, vištiena ar daržovėmis, makaronais, ryžių patiekalais.