.

Aktyvūs filtrai

21,00 €

Vaisiškas ir gėliškas vynas su akacijų bei egzotinių vaisių natomis. Burnoje šilkinis, gausus saldžių prieskonių bei ąžuolo natų. Puikiai dera prie įvairių patiekalų, nuo intensyvaus skonio jūros gėrybių patiekalų iki daržovių ar baltos mėsos patiekalų. Vyndario mėgstamiausi deriniai – džiovinti grybai bei gruzdintas maistas.

129,00 €

Geltonos pereinančios į auksinę spalvos. Pasižymintis subalansuota aromatų puokšte, kurioje atsikleidžia, skrudintos šviesios duonos, karamelės natos, rodantčios, kad vynas brandintas nedidelėse prancūziško ąžuolo statinėse. Aromate taip pat juntami prinokusių obuolių, kriaušių, cidonijų, ananasų aromatai citrusinės natos. Burnoje elegantiškas ir šilkinis, jaučiamos brandinimo natos, ilga bei tvari rūgštis suteikia šiam vynui struktūriškumo ir gaivos. Puikiai dera prie sunkesnių paukštienos ar laukinių paukščių patiekalų, baltos mėsos. Kremiškų ir riebesnių padažų.

25,00 €

Švelniai gelsvos spalvos, baltas vynas. Aromate atsiskleidžia geltonas obuolys, prinokę citrusai su juntamomis citrusinių vaisių žievelių natomis. Burnoje, lengvas, gaivios rūgšties su vos juntamu minerališkumu bei ilgu poskoniu. Puikiai dera prie žuvies patiekalų, jūros gėrybių, grilintų daržovių, vidutinės brandos ir balto pelėsio sūrių.