Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

19,00 €

***

  • Sodrios gintaro spalvos oranžinis vynas, pagamintas Sakartvele, Kakheti regione iš Rkatsiteli ir Mtsvane (Kakheti vadinamų Mtsvane Kakhuri) vynuogių, užaugintų Vazisubani apeliacijoje 500 m. aukštyje virš jūros lygio.

  • Dėl gamybos metodo vynas neklasifikuojamas kaip Vazisubani PDO apeliacijos vynas.

  • 2013 metais vyndarys Lado Uzunashvili kartu su verslininkais Mamuka Khazaradze ir Badri Japaridze atkūrė Vazisubani dvarą ir pristatė novatorišką 'Georgian Sun' vynų liniją.

  • Vynas fermentuotas 1 mėn. su odelėmis be šakelių qvevri (molinės amforos)  ir tuomet kartu su odelėmis brandintas plieno talpose dar 5 mėn.

  • Intensyvaus kvapo, minerališkas, švelnių taninų vynas, pasižymintis džiovintų vaisių (ypač persimonų ir persikų), figų uogienės aromatais.  

  • Dera su baltos mėsos, raudonos žuvies patiekalais, brandesniais sūriais, saldžiarūgščiais azijietiškais patiekalais.

  • https://vazisubaniestate.ge/the-shop/

Išparduota
21,00 €

***

  • Blyškios lašišos spalvos putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Pjiemonto regione, iš Roero komunoje užaugintų Nebbiolo vynuogių.
  • Pétillant-Naturel senoviniu metodo ancestrale būdu padarytas vynas, suputojęs be pridėtinio cukraus ir mielių. Nesibaigus fermentacijai, vynas sandariai uždaromas butelyje, toliau fermentuojasi ir natūraliai suputoja.

  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, su nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgiu butelyje (Spumante - iki 6 atmosferų slėgis).
  • Sausas (4g/l cukraus), gaivus ir minerališkas vynas. Skonio ir kvapų paletėje dominuoja apelsinų žiedų, mandarinų žievelių, šviežios duonos plutos, baltų gėlių natos.
  • Dera prie riebaus, sūraus maisto, Azijos virtuvės patiekalų, mėsainių, žuvies, mėsainių.
Išparduota
21,00 €
  • Šiaudų spalvos putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Pjiemonto regione, iš Roero komunoje užaugintų Arneis vynuogių.
  • Pétillant-Naturel senoviniu metodo ancestrale būdu padarytas vynas, suputojęs be pridėtinio cukraus ir mielių. Nesibaigus fermentacijai, vynas sandariai uždaromas butelyje, toliau fermentuojasi ir natūraliai suputoja.
  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, su nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgiu butelyje (Spumante - iki 6 atmosferų slėgis).
  • Sausas (4g/l cukraus), gaivus ir minerališkas vynas. Skonio ir kvapų paletėje dominuoja apelsinų žiedų, mandarinų žievelių, šviežios duonos plutos, baltų gėlių natos.
  • Dera prie riebaus, sūraus maisto, Azijos virtuvės patiekalų, žuvies.
Išparduota
29,00 €

***

  • Šviesios oranžinės spalvos vynas, pagamintas Italijoje, Pjiemonto regione, iš Roero komunoje užaugintų vietinių baltųjų vynuogių.
  • Vyno spontaninė fermentacija ir lėta ilga maceracija nekontroliuojamoje temperatūroje vyksta nerūdyjančio plieno statinėse, vėliau vynas bręsta prancūziško ąžuolo statinėse. Visas vyno gamybos procesas iki išpilstymo į butelius trunka apie 2 metus.
  • Kompleksiškos aromatų paletės vynas, kuriame atsiskleidžia prieskonių, žalios arbatos, ramunėlių, abrikosų ir persikų natos. Skonyje išryškėja minerališkumas, vos juntamas elegantiškas sūrumas, prinokusių vaisių, riešutų natos.
  • Puikiai dera prie žuvies ar jūros gėrybių sriubų, foie-gras, aštresnių patiekalų.

0