Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš vietinių Langhe apeliacijoje užaugintų raudonųjų vynuogių.
Vynas kurį laiką brandintas ąžuolo statinėse.
Puikios struktūros sodrus vynas su intensyvia kvapų puokšte, kurioje dominuoja vanilės, saldžių prieskonių, saldymedžio, mėlynių bei gervuogių aromatai.
Dera su griliuota, kepta ar troškinta mėsa, įvairiais troškiniais, vidutinės brandos ir labai subrendusiais sūriais.
Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš vietinių Barbera vynuogių.
Vynas 4 mėnesius brandintas Slovėniško ąžuolo statinėse.
Sausas, gana sodrus vynas su intensyvia vaisiška džiovintų slyvų, gervuogių ir vyšnių aromatų puokšte. Poskonyje išryškėja šilkmedžio ir prieskonių užuominomos.
Universalus vynas derinant su maistu. Tinka prie įvairių užkandžių, sūrių, žalios mėsos ar ant grotelių keptų patikalų.