.

Aktyvūs filtrai

95,00 €
  • Šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Friulano ir Ribolla Gialla vynuogių.
  • Fermentacija vyksta ąžuolinėse statinėse, po to tose pačiose statinėse vynas bręsta dar 8 mėnesius.
  • Aromate jaučiamos vanilės ir šviežios duonos natos. Labai rafinuotas skonis su obuolių, akacijų ir tropinių vaisių užuominomis.
  • Puikiai dera su rūkyta bei sūdyta žuvimi, jūros gėrybėmių ar mėsa, sūriais.

23,00 €
  • Aukso geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje Friuli regione iš rankomis skintų Friulano, Ribolla Gialla vynuogių.
  • 20% vyno fermentuojasi ąžuolinėse, o 80% - plieninėse talpose. Po to vynas bręsta tose pačiose talpose apie 6 mėnesius.
  • Aromate jaučiamos obuolių, vanilės, šviežios duonos natos. Rafinuoto skonio vynas su akacijų, tropinių vaisių užuominomis.
  • Puikiai dera su įvairiais užkandžiais, jūros gėrybių ar mėsos sriubomis; sūdyta žuvimi, balta mėsa.

39,00 €
  • Šiaudų geltonumo baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Friulano vynuogių. Vynmedžių amžius - 40 ir daugiau metų.
  • 8 mėnesius 50% vyno bręsta plieninėse ir 50% vengriško ąžuolo statinėse.
  • Tinkamas ilgam laikymui (10 ir daugiau metų).
  • Išskirtinio subtilumo, gana sodrus vynas. Kvapų puokštėje juntami persikų lapų, muskato riešuto aromatai. Itin turtingas skonis, bei minkštas, ilgas poskonis.
  • Puikiai dera prie įvairių itališkų užkandžių, ypač San Daniele kumpio. Taip pat puikus sriubų, makaronų, sūdytos žuvies, baltos mėsos ir šviežių sūrių palydovas.