Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Prekės

Prekės

Aktyvūs filtrai

Nauja
35,00 €
  • Gintaro spalvos oranžinis vynas, pagamintas Sakartvele, Imereti regione, Sairme kalnų dalyje iš Obcha kaimo apylinkėse užaugintų vietinių baltųjų vynuogių mišinio. Vynuogynai priklauso Bagdati apygardai, o vynus daro dvi jaunos ir ambicingos Abuladze šeimos seserys - Baia ir Gvantsa.

  • Maceracija trunka 15 dienų. Fermentacija vyksta molinėse talpose (Qvevri) naudojant tik laukines mieles. 

  • Nefiltruotas. Sulfitų kiekis - 32 mg/l, likutinis cukrus - 1,39 g/l.

  • Persimono, abrikosų ir citrusinių vaisių aromatai sukuria sodrų sausą vyną su turtingu skoniu ir ilgu maloniu poskoniu.

  • Dera su žuvies, vištienos patiekalais. Minkštesniais sūriais.

  • https://baiaswine.com/

Išparduota
33,00 €
  • Tamsios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Cabernet Sauvignon vynuogių.
  • 24 mėnesius vynas brandinamas ąžuolo statinėse.
  • Elegantiškas sodrus vynas. Aromate dominuoja sunokę vyšnios, trešnės, juodieji serbentai, prieskonių natos. Gerai subalansuotas skonis.
  • Dera su sodriais sūriais, mėsos patiekalais, riebia pasta.

13,00 €
  • Šviesiai citrininės splavos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Pinot Grigio vynuogių.
  • Vynas 2 mėnesius laikytas su mielėmis. 
  • Pasižymintis citrusiniais armonatais, lengvomis obuolių užuominomis. Burnoje lengvas, sausas, švelniai minerališkas.
  • Puikus aperityvas. Dera prie lengvų užkandžių, picų, žuvies bei jūros gėrybių patiekalais.

Išparduota
13,00 €
  • Šviesios braškių spalvos rožinis vynas, pagaintas Italijoje, Veneto regione iš Pinot Nero vynuogių.
  • Vynas bręsta nrūdyjančio plieno statinėse su mielėmis ~2 mėnesius.
  • Gaivus, lengvas,vaisiškas vynas, pasižymintis intensyvia raudonų daržo uogų aromatų palete. Malonus švelniai minerališkas poskonis.
  • Dera su sriubomis, salotomis, vištiena, švelnesniais žuvies patiekalais.

15,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš ekologiniame ūkyje užaugintų Pinot Nero (Pinot Noir) vynuogių.

  • Po fermentacijos vynas 9 mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.

  • Lengvas, elegantiškas, geros struktūros vynas su gaivia aviečių, vyšnių kvapų ir skonių puokšte.

  • Dera prie lengvų užkandžių su sūriais, mėsos carpaccio, paukštienos, rausvos žuvies patiekalų.

  • https://cantinabreganze.it/

Išparduota
15,00 €
  • Ryškios rubino spalvos lengvai putojantis raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Marzemina vynuogių.
  • Frizzante - lengvai putojančio, dažnai nesauso, vyno stilius, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
  • Labai vaisiškas nesausas yvnas, kuriame dominuoja sunokusių saldžių raudonų vaisių, tamsių gėlių, ypač žibučių, aromatai. Skonis -  atsiskleidžia sunokusių juodųjų serbentų, braškių niuansai.
  • Dera su saliamiais, sūriais, griliuotais kepsniais, ne per daug saldžiais desertais.
Išparduota
15,00 €
  • Šiaudų spalvos lengvai putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Glera ir Vespaiola vynuogių.
  • Frizzante - lengvai putojančio, dažnai nesauso, vyno stilius, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
  • Šviežias, gaivus rožių ir lauko gėlių aromatai, vaisiško ir harmoningo skonio, kuriame dominuoja obuoliai, persikai.
  • Dera kaip aperityvas arba su salotomis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies patiekalais.
Išparduota
15,00 €
  • Šiaudų spalvos lengvai putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Glera vynuogių.
  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, dažnai nesauso, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
  • Šviežias, gaivus, gėliškas aromatas, vaisiško ir harmoningo skonio, kuriame dominuoja obuoliai, kriaušės.
  • Dera kaip aperityvas, arba su salotomis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies patiekalais.
Išparduota
15,00 €
  • Blyškiai rausvos spalvos lengvai putojantis rausvas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Merlot vynuogių.
  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, dažnai nesauso, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
  • Vaisiškas, gaivus vynas, kuriame dominuoja saldžiai kvepiančių gėlių, sunokusių vaisių ir uogų, ypač braškių, aromatai ir skoniai. Gerai subalansuota rūgštis, malonus poskonis.
  • Dera kaip aperityvas arba prie salotų su jūros gėrybėmis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies ar mėsos patiekalais, įvairiais sūriais, švelniais sūriais.
19,00 €
  • Vidutiniško gilumo raudono rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Pinot Nero vynuogių.
  • Vynas brandintas 20 hl ir 40 hl ąžuolo statinėse.
  • Vaisiškas, elegantiškas, raudonų uogų bei vyšnių aromatų, su lengvomis prieskoniškomis bei pipiriškomis natomis vynas. Burnoje gaivus ir lengvas, šilkinių taninų, geros struktūros, pasižymintis lengva rūgštimi.
  • Puikiai derantis prie užkandžių, baltos mėsos, paukštienos patiekalų.
57,00 €
  • Rubino spalvos raunonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
  • Vynuogės užaugintos atskirame "I Salci' vynuogyne.
  • Po fermentacijos vynas mažiausiai 30 mėnesių bręsta ąžuolo statinėse.
  • Tai išskirtinis, brandus ir kompleksiškas, puikaus balaso, tvarios rūgšties ir malonių taninų vynas.
  • Dera su kompleksiškais ir tvirtais raudonos mėsos patiekalais, žvėriena, laukinių pakščių patiekalais, brandintais sūriais.

29,00 €
  • Intensyvios granatų spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
  • Malolaktinė fermentacija vyksta medinėse statinėse, vėliau vynas mažiausiai 24 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
  • Ilgaamžiškumas: 10-12 metų.
  • Sodraus miško uogų aromato su vanilės ir saldymedžio natomis. Skonis yra sodrus, puikaus balanso, geros taninų pusiausvyros ir ilgai išliekančio elegantiško poskonio vynas.
  • Puikiai dera su ragu padažu, griliuota mėsa, žvėriena ir brandžiais sūriais.