Krepšelis
Jūsų pirkinių krepšelis tuščias
***
Gintaro spalvos oranžinis vynas, pagamintas Sakartvele, Imereti regione, Sairme kalnų dalyje iš Obcha kaimo apylinkėse užaugintų vietinių baltųjų vynuogių mišinio. Vynuogynai priklauso Bagdati apygardai, o vynus daro dvi jaunos ir ambicingos Abuladze šeimos seserys - Baia ir Gvantsa.
Maceracija trunka 15 dienų. Fermentacija vyksta molinėse talpose (Qvevri) naudojant tik laukines mieles.
Nefiltruotas. Sulfitų kiekis - 32 mg/l, likutinis cukrus - 1,39 g/l.
Persimono, abrikosų ir citrusinių vaisių aromatai sukuria sodrų sausą vyną su turtingu skoniu ir ilgu maloniu poskoniu.
Dera su žuvies, vištienos patiekalais. Minkštesniais sūriais.