Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

35,00 €

***

  • Gintaro spalvos oranžinis vynas, pagamintas Sakartvele, Imereti regione, Sairme kalnų dalyje iš Obcha kaimo apylinkėse užaugintų vietinių baltųjų vynuogių mišinio. Vynuogynai priklauso Bagdati apygardai, o vynus daro dvi jaunos ir ambicingos Abuladze šeimos seserys - Baia ir Gvantsa.

  • Maceracija trunka 15 dienų. Fermentacija vyksta molinėse talpose (Qvevri) naudojant tik laukines mieles. 

  • Nefiltruotas. Sulfitų kiekis - 32 mg/l, likutinis cukrus - 1,39 g/l.

  • Persimono, abrikosų ir citrusinių vaisių aromatai sukuria sodrų sausą vyną su turtingu skoniu ir ilgu maloniu poskoniu.

  • Dera su žuvies, vištienos patiekalais. Minkštesniais sūriais.

  • https://baiaswine.com/

32,00 €

***

  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Sakartvele, Imereti regione iš vietinių ir rankomis skintų Krakhuna vynuogių, užaugintų Meore Sviri kaimo vietovėse.
  • Vyninės savininkas Giorgi Kvirikadze, pagrindinis vadovas Giorgi Gotadze. Vyndarys - Erekle Loladze.
  • Vynas reguliuojamoje temperatūroje fermentuojamas ir brandinamas nerūdyjančio plieno talpose.
  • Lengvas, minerališkas vynas, pasižymintis gaivumu, kriaušių, obuolių, cirtusinių vaisių aromatais.
  • Dera su šviežiomis salotomis, daržovėmis, baltos žuvies patiekalais, vištienos kepsniais, lengvais sūriais.
  • https://www.churichinebuli.ge/
0