Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

Nauja
24,00 €

***

  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Sakartvele, Kakheti regione iš 100% Saperavi vynuogių.

  • Vyninę 2015 m. įkūrė Irakli Topuria, Tarptautinio Bakalaureato ir International House mokyklų steigėjas, “apsėstas“ Sakartvelo vyno populiarinimu. Vyndarys – Temuri Dakišvili, garsiojo vyndario Giorgi Dakišvili sūnus, baigęs vyndarystės mokslus Vokietijoje, sujungiantis tradicinę kartvelišką ir šiuolaikinę vyndarystes.

  • Vynmedžiai - 20-25 metų amžiaus. Vynuogės nuskintos rugsėjį. Fermentacija su odelėmis truko 3 savaites nerūdijančio plieno talpose. Jose vynas vėliau brandintas dar keletą mėnesių.

  • Nenufiltruotas.
  • Ryškių taninų, vidutinio svarumo, elegantiškai vaisiškas, išlaikęs gaivumą ir minerališkumą vynas, kuriame ryškūs vyšnių, laukinių miško uogų, granatų niuansai.

  • Dera su mėsos užkandžiais, su riebesnės tekstūros sūriais, laukinės paukštienos patiekalais, griliuota vištiena.

  • http://www.matrobela.ge/

Nauja
24,00 €

***

  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Sakartvele, Kakheti regione iš 100% Saperavi vynuogių.

  • Nedidelis Saperavi vynuogynas, pasodintas 1990 m. Vyninę 2015 m. įkūrė Irakli Topuria, Tarptautinio Bakalaureato ir International House mokyklų steigėjas, “apsėstas“ Sakartvelo vyno populiarinimu. Vyndarys – Temuri Dakišvili, garsiojo vyndario Giorgi Dakišvili sūnus, baigęs vyndarystės mokslus Vokietijoje, sujungiantis tradicinę kartvelišką ir šiuolaikinę vyndarystes.

  • Vynmedžiai - 20-25 metų amžiaus. Vynuogės nuskintos rugsėjo gale. Fermentacija su odelėmis truko 3 savaites nerūdijančio plieno talpose. Jose vynas ir brandintas dar 7 mėnesius.

  • Velvetinių taninų, vidutinio svarumo, švelniai minerališkas vynas, kuriame ryškūs vyšnių, laukinių miško uogų, granatų, šokolado aromatai.

  • Dera su mėsos užkandžiais, vidutinio svarumo sūriais, laukinės paukštienos patiekalais, griliuota vištiena.

  • http://www.matrobela.ge/

Nauja
29,00 €

***

  • Baltas vynas, pagamintas Sakartvele, Kakheti regione iš keturių vynuogių mišinio.

  • Kisi vynuogių aukštas rūgštingumas suteikia vynui gaivų, šviežią skonį. Rkatsiteli - struktūrą ir balansą. Khikvi - papildo žiedų ir vaisių aromatais. Mtsvane - prideda sudėtingumo ir gylio. 

  • Vyninę 2015m. įkūrė Irakli Topuria, Tarptautinio Bakalaureato ir International House mokyklų steigėjas, “apsėstas“ Sakartvelo vyno populiarinimu pasaulyje. Vyndarys – Temuri Dakišvili, baigęs vyndarystės mokslus Vokietijoje, puikiai sujungiantis tradicinę kartvelišką ir šiuolaikinę vyndarystes.

  • Vynai fermentuoti atskirai nevykdant maceracijos. Po to žaliavos sumaišomos lygiomis dalimis ir iki išpilstymo į butelius vynas dar kelis mėnesius brandinamas nerūdyjančio plieno talpose.

  • Gaivus, puikaus balanso, ilgo poskonio vynas. Dominuoja žalių obuolių, baltų gėlių, tropinių vaisių, persikų, citrusų aromatai, medaus niuansai.

  • Dera su jūros gėrybėmis, baltos žuvies, paukštienos patiekalais, sūriais.

  • http://matrobela.ge/

18,00 €

***

  • Švelnios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Sakartvele, Kakheti regione iš baltųjų Mtsvane (Kakheti regione vadinamų Kakhuri Mtsvane) vynuogių

  • Vyninę 2015m. įkūrė Irakli Topuria, Tarptautinio Bakalaureato ir International House mokyklų steigėjas, “apsėstas“ Sakartvelo vyno populiarinimu pasaulyje. Vyndarys – Temuri Dakišvili, baigęs vyndarystės mokslus Vokietijoje, puikiai sujungiantis tradicinę kartvelišką ir šiuolaikinę vyndarystes. Vyninė randasi nedideliame Kisisxevi kaimelyje šalia Kakheti regiono sostinės Telavi.

  • Vidutinio svarumo gan minerališkas vynas, kurio aromate ir skonyje dominuoja lengvi cirtusai, šviesios gėlės, raudonieji obuoliai. Poskonyje išryškėja ananaso, kriaušių, medaus, žaliosios paprikos natos.

  • Dera su žaliomis salotomis, lengvais užkandžiais, balta žuvimi. Įvairiais sūriais, sūrio pyragu.

  • http://matrobela.ge/

20,00 €

***

  • Gilios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Sakartvele, Kakheti regione, pagamintas iš labiausiai paplitusių šiame regione Saperavi vynuogių.

  • Nedidelis Saperavi vynuogynas, pasodintas 1990 m. Vyninę 2015 m. įkūrė Irakli Topuria, Tarptautinio Bakalaureato ir International House mokyklų steigėjas, “apsėstas“ Sakartvelo vyno populiarinimu. Vyndarys – Temuri Dakišvili, garsiojo vyndario Giorgi Dakišvili sūnus, baigęs vyndarystės mokslus Vokietijoje, sujungiantis tradicinę kartvelišką ir šiuolaikinę vyndarystes.

  • Fermentacija su odelėmis truko 14 dienų nerūdyjančio plieno statinėse. Vėliau vynas 9 mėnesius bręsta vidutinio skrudinimo naudotose prancūziško ąžuolo statinėse. 

  • Išpilstyta ~6500 butelių.

  • Pakankamai svarus, šilkinių taninų ir gerai subalansuotas, pasižymintis sunokusių vyšnių, gervuogių, tamsių slyvų bei juodųjų pipirų aromatais, kompleksiško skonio ir poskonio vynas.

  • Dera su griliuotais mėsos patiekalais, troškiniais, kietaisiais sūriais.

  • http://matrobela.ge/

0