Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

29,00 €

***

  • Baltas vynas, pagamintas Sakartvele, Kakheti regione iš keturių vynuogių mišinio.

  • Kisi vynuogių aukštas rūgštingumas suteikia vynui gaivų, šviežią skonį. Rkatsiteli - struktūrą ir balansą. Khikvi - papildo žiedų ir vaisių aromatais. Mtsvane - prideda sudėtingumo ir gylio. 

  • Vyninę 2015m. įkūrė Irakli Topuria, Tarptautinio Bakalaureato ir International House mokyklų steigėjas, “apsėstas“ Sakartvelo vyno populiarinimu pasaulyje. Vyndarys – Temuri Dakišvili, baigęs vyndarystės mokslus Vokietijoje, puikiai sujungiantis tradicinę kartvelišką ir šiuolaikinę vyndarystes.

  • Vynai fermentuoti atskirai nevykdant maceracijos. Po to žaliavos sumaišomos lygiomis dalimis ir iki išpilstymo į butelius vynas dar kelis mėnesius brandinamas nerūdyjančio plieno talpose.

  • Gaivus, puikaus balanso, ilgo poskonio vynas. Dominuoja žalių obuolių, baltų gėlių, tropinių vaisių, persikų, citrusų aromatai, medaus niuansai.

  • Dera su jūros gėrybėmis, baltos žuvies, paukštienos patiekalais, sūriais.

  • http://matrobela.ge/

21,00 €

***

  • Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Sakartvele, Kakheti regione, iš Tsinandali apeliacijoje užaugintų Rkatsiteli ir Mtsvane (regione vadinamų Kakhuri Mtsvane) vynuogių.

  • Po 24h maceracijos su žievelėmis žemoje temperatūroje ir fermentacijos, mažesnioji dalis vyno kurį laiką brandinta su mielėmis "sur lie".

  • Gaivus, minerališkas, gerai subalansuotas vynas, kuriame dominuoja gėlių, žalių vaisių, mineralų, ramunėlių, žalių obuolių ir kriaušių aromatai.

  • Dera su šviežiomis salotomis, lengvais užkandžiais, baltos žuvies patiekalais.

17,00 €

***

  • Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Sakartvele, Kakheti regione iš rankomis skintų Rkatsiteli vynuogių.

  • Mtevino - naujos kartos, neseniai įkurta vyninė. Vyninės savininkai broliai Nika ir Levan Zautashvili ir vyndarys Tornike Chakvadze vadovaujasi tiek europietiškomis, tiek senomis Sakartvelo vyno gamybos technologijomis.

  • Po 24 valandų maceracijos vynas fermentavosi apie mėnesį plieninėse talpose.

  • Lengvas, minerališkas vynas išsiskiria savo maloniais vaisiškais tonais, harmoningu skoniu.

  • Dera su salotomis, daržovėmis, sūriu ir jo patiekalais, jūros produktais.

  • http://mtevino.ge/en
0