.

Aktyvūs filtrai

18,00 €

Itin kvapnus sausas vynas, geriau  žinomas Muscat of Alexandria vardu. Burnoje nustebina turtingu skoniu ir elegantiška gaiva. Puikus minkštumo ir gaivos balansas.

21,00 €

Vaisiškas ir gėliškas vynas su akacijų bei egzotinių vaisių natomis. Burnoje šilkinis, gausus saldžių prieskonių bei ąžuolo natų. Puikiai dera prie įvairių patiekalų, nuo intensyvaus skonio jūros gėrybių patiekalų iki daržovių ar baltos mėsos patiekalų. Vyndario mėgstamiausi deriniai – džiovinti grybai bei gruzdintas maistas.

36,00 €

Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas. Aromate juntamos uogieniškos vyšnių bei gervuogių bei slyvų natos persipinančios su prieskoninėmis žolelėmis ir gintaro užuominomis. Burnoje sausas puikiai subalansuotas vaisiškas, uogieniškas su juntamomis brandinimo natomis, taniniškas, svarus, juntamas puikiai integruotas alkoholis. Tinkamas gerti vienas ar su mėsiškais užkandžiais. Dera su raudonos mėsos patiekalais.

18,00 €

Sodraus vyšnių bei aviečių aromato. Burnoje vaisiškas vidutinio kūno ir aksominių taninų vynas, su ilgai išliekančia rūgštimi. Puikiai dera su brandintais sūriais, griliuota raudona mėsa bei žvėriena.

60,00 €

Gilios raudonos spalvos su violetiniais atspalviais ir granato krašteiu. Elegantiškas, su juntamomis juodų uogų, ąžuolo, vanilės, šokolado  natomis, bei vėliau atsiskleidžiančiais odos, žemės kvapais. Burnoje sausas, puikiai subalansuotas,  taniniškas, poskonyje jaučiami prinokę vaisiai, tvari rūgštis . Puikiai tinka su veršienos ir jautienos, žvėrienos patiekalais.

16,00 €

Vaisiškas, pilno kūno ir minkštų taninų raudonas vynas, pagamintas iš Sagrantino ir Sangiovese vynuogių. Puikus brandžių sūrių bei griliuotos mėsos palydovas.