Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

45,00 €

***

  • Raudonas vynas, pagamintas Sakartvele, Racha regione, Khvanchkara mikrozonoje iš rankomis skintų Aleksandrouli ir Mujuretuli vynuogių, užaugintų Bugeuli kaimo vietovėse.
  • Vynuogynai išsidėstę 450 metrų aukštyje.
  • Maceracija ir spontaninė fermentacija vyksta qvevri (molinėse amforose).
  • Vynas pasižymi aksominiais vyšnių ir aviečių tonais. Intensyvus, bet vaisiškai gaivus, puikiai subalansuotas minkštas skonis, kuriame jaučiamos raudonų uogų, švelnių pipirų, prieskoninių žolelių natos.
  • Dera su mėsos užkandžiais, minkštais sūriais, troškiniais, griliuotais raudonos žuvies patiekalais.
  • https://www.ambra.ge
47,00 €

***

  • Raudonas vynas, pagamintas Sakartvele, Racha - mažiausiame šalies vyndarystės regione. Rankom skintos Mujuretuli ir Aleksandrouli vynuogės atkeliauja iš Khvanchara apeliacijos vynuogynų, augančių 450-750 m. aukšyje, pasodintų 1955-1970 m. Derlingumas ribojamas iki 6,5 t/ha.

  • Vyninė ir vynuogynas priklauso vyndariui Kakhaber Vardanašvili.

  • Vynuogės skinamos spalį. Fermentacija su odelėmis stabdoma po 14 d. išsaugant likutinį cukrų. Išpilstyta po 6 mėnesių brandinimo plieno talpose.

  • Išpilstyta 2.300 butelių.

  • Rūgštis: 6 g/l, Likutinis cukrus: 43 g/l, SO: 39 mg/l.

  • Elegantiškas, kompleksiško skonio, puikaus balanso, gaivios rūgšties pusiau saldus vynas. Dominuoja džiovintų raudonųjų vaisių, tamsių uogų, saldžių braškių aromatai, skrudintų migdolų natos.

  • Klasikiniai deriniai su: šokolado ar pupelių pyragais, saldesniais kumpiais. Sakartvelo desertais: Pelamushi (vynuogių sulčių želė), Churchkhela (graikiniai riešutai, padengti vynuogių sultimis), Kishmishi, džiovinti vaisiai, keptas moliūgas.

0