Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

Išparduota
18,00 €

***

  • Baltas nealkoholinis vynas, pagamintas Švedijoje iš Italijoje, Veneto regione, Breganze miestelio ekologiniame ūkyje užaugintų ir tik rankomis skintų Vespaiola ir  Garganega vynuogių.

  • 2013 m. gamyklos įkūrėja Moa Gürbüzer, buvusi šeimos terapeutė ir socialinė darbuotoja, 20 metų dirbusi su problemų dėl alkoholio turėjusiomis šeimomis. Jos vizija buvo kvestionuoti ir pakeisti visuomenės alkoholio vartojimo normas kuriant pasaulinio lygio vynus, bet juos "išlaisvinant nuo alkoholio". Šiandien "Oddbird" yra didžiausias tokių vynų gamintojas Skandinavijoje.

  • Po spontaninės fermentacijos vynas 12 mėnesių bręsta prancūziško ąžuolo statinėse: Barriques ir Tanneaux. Vėliau, pašalinus alkoholį, vynas supilamas į butelius ir išskyrus sudėtyje esančius sulfitus, nenaudojami jokie E, dirbtiniai kvapai ar spalvos.

  • Alkoholiui pašalinti naudojama vakuuminio garinimo technologija - besisukančio kūgio kolonėlė "Spinning Cone Column". Vynas žemo slėgio talpose šildomas iki 30-38 °C t°, kol išgaruoja alkoholis. Žemoje t° pavyksta išlaikyti nepakitusius pirminius vaisiškus aromatus. Kai kurie gamintojai naudoja atbulinės osmozės (Reversal Osmosis) metodiką. Abiem atvejais procese pasišalina alkoholis ir vanduo bei atsiskiria aromatinė substancija, kuri vėliau vėl sumaišoma su vandeniu.

  • Likutinis cukrus: 40 g/l. Tinka veganams.

  • Vynas pasižymi švelniu, gaiviu ir minerališku skoniu,  kriaušių, citrusų, baltųjų gėlių, medaus aromatais.

  • Vynas derinamas pagal vartotojo fantaziją.

  • https://oddbird.com/

Išparduota
18,00 €

***

  • Granatų spalvos nealkoholinis vynas, pagamintas Švedijoje iš Italijoje, Veneto regione, Breganze miestelio ekologiniame ūkyje užaugintų ir tik rankomis skintų Merlot ir Pinot Nero vynuogių.

  • 2013 m. gamyklos įkūrėja Moa Gürbüzer, buvusi šeimos terapeutė ir socialinė darbuotoja, ~20 metų dirbusi su problemų dėl alkoholio turėjusiomis šeimomis. Jos vizija buvo kvestionuoti ir pakeisti visuomenės alkoholio vartojimo normas kuriant pasaulinio lygio vynus, bet juos "išlaisvinant nuo alkoholio". Šiandien "Oddbird" yra didžiausias tokių vynų gamintojas Skandinavijoje.

  • Po spontaninės fermentacijos vynas 12 mėnesių bręsta prancūziško ąžuolo statinėse: Barriques ir Tanneaux. Vėliau, pašalinus alkoholį, vynas supilamas į butelius ir išskyrus sudėtyje esančius sulfitus, nenaudojami jokie E, dirbtiniai kvapai ar spalvos.

  • Alkoholiui pašalinti naudojama vakuuminio garinimo technologija - besisukančio kūgio kolonėlė "Spinning Cone Column". Vynas žemo slėgio talpose šildomas iki 30–38 °C t°, kol išgaruoja alkoholis. Žemoje t° pavyksta išlaikyti nepakitusius pirminius vaisiškus aromatus. Kai kurie gamintojai naudoja atbulinės osmozės (Reversal Osmosis) metodiką. Abiem atvejais procese pasišalina alkoholis ir vanduo bei atsiskiria aromatinė substancija, kuri vėliau vėl sumaišoma su vandeniu.

  • Likutinis cukrus: 40 g/l. Tinka veganams.

  • Vynas pasižymi švelniu skoniu, gaivia rūgštimi, gervuogių, mėlynių, vyšnių, miško uogų aromatais.

  • Vynas derinamas pagal vartotojo fantaziją.

  • https://oddbird.com/

0