Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

40,00 €

***

  • Raudonasis vynas, pagamintas Sakartvele, Kakhetijos regione iš keturiuose vynuogynuose užaugintų ir rankomis skintų Zhghia, Cabernet Sauvignon, Saperavi, Akmetis Tsiteli, Shavi Rkatsiteli vynuogių.
  • Zhghia (džhija) – reta autoktoninė veislė, kurios vyną gamina tik 4 vyndariai.
  • Akmetis Tsiteli ir Shavi Rkatsiteli vynuogės kol kas auga tik dvejuose kolekciniuose vynuogynuose ir kiekvieno jų plotas ~0,5 ha.
  • Vynuogynai yra maždaug 550 metrų aukšyje.
  • Vyndariai – du broliai: Vakhtangi ir Merab Šatirišvili. Konsultantas – Renne Neuer. Atgaivinti senąsias šalies vynuoges, drąsiai ekspermentuoti ir nebūti įsitvėrus tik į tradicinės vyndarystės technologijas yra kasdienis vyndarių uždavinys.
  • Pašalinus netinkamas uogas, visų rūšių vynuogės buvo išspaustos į vieną qvevri (kvevrį – į žemę įkastą molio amforą). Natūrali alkoholinė bei malolaktinė fermentacija vyko  kartu su odelėmis be šakelių. Po to vynas perpiltas į nerūdijančio plieno talpas ir brandintas su vidutinio skrudinimo ąžuolo spiralėmis 2 mėnesius.
  • Išpilstyta 350 butelių.
  • Puikaus raudonųjų ir juodųjų uogų aromato ir skonio, vidutinio kūno vynas. Intensyvus burnoje, labai kompleksiškas, subalansuotas, apvalių taninų, subtilus. Pasižymi ilgu poskoniu, kuriame skleidžiasi šokolado, prieskonių niuansai.
  • Dera su avienos, jautienos, veršienos patiekalais, troškiniais.
  • http://shatiri.ge/
34,00 €

***

  • Raudonasis vynas, pagamintas Sakartvele, Kakhetijos regione iš Vazisubani vynuogynuose užaugintų ir rankomis skintų Zhghia, Cabernet Sauvignon ir Saperavi vynuogių. Zhghia (džhija) – reta autoktoninė veislė, kurios vyną gamina tik 4 vyndariai.
  • Vazisubani apeliacija išsiskiria ypač aukštos kokybės raudonaisiais vynais dėka vyraujančio “terroir” - po humusingu viršutiniu sluoksniu guli sąnašiniai kalkakmenio, baltojo molio, juodojo skalūno klodai.
  • Klimatas kontinentinis, santykinai šiltas. Vynuogynai yra maždaug 550 metrų aukšyje.
  • Vyndariai – Vakhtangi ir Merab Šatirišvili. Konsultantas - Renne Neuer.
  • Pašalinus netinkamas uogas, visų trijų rūšių vynuogės buvo išspaustos į vieną qvevri (kvevrį - į žemę įkastą molio amforą) ir fermentuotos bei maceruotos su odelėmis, be šakelių 25 dienas kontroliuojamoje iki 24°C temperatūroje be pridėtinių mielių. Malolaktinė fermentacija vyko kvevryje maceruojant dar dvi savaites. Tuomet vynas perpiltas į plieno cisterną ir po dviejų savaičių, pašalinus nuosėdas, du mėnesius brandintas su vidutinio skrudinimo prancūziško ąžuolo spiralėmis.
  • Sulfitai: 36 mg/l
  • Išpilstyta 1400 butelių.
  • Puikaus raudonųjų ir juodųjų uogų aromato ir skonio, pilno kūno vynas. Intensyvus burnoje, labai kompleksiškas, subalansuotas, subtilus, pasižymi ilgu poskoniu.
  • Dera su avienos, jautienos, veršienos, žvėrienos patiekalais.
  • http://shatiri.ge/
0