.

Aktyvūs filtrai

18,00 €

Rožinės - vyšnios spalvos su rubiniškais atspalviais vynas, užaugintas ir tradiciškai geriamas karšomis vasaromis Gardos ežero pakrantėje. Nosyje jaučiami labai gerai subalansuoti migdolų, migdolų žedų, bananų, kriaušių bei GOLDEN veislės obuolių aromatai. Burnoje gaivus ir lengvas su vos juntamu migdolišku kratumu, gaivia ir lengva rūgštimi. Šis rožinis vynas tiks prie įvairių picų, gėlavandenių žuvų patiekalų, risotto su daržovėmis, ypatingai gerai derės prie lengvų vasariškų patiekalų.

35,00 €

Rožiniai šio vyno spalvos atspalviai kinta priklausomai nuo sezoniškumo. Matomi lengvi ir smulkūs burbuliukai. Aromatas kompleksiškas pasižymintis raudonomų uogų natomis ir citrusinėmis užuominomis. Burnoje turtingas, lengvas ir glotnus, juntama gaiva susipina su granatų ir neprinokusių vyšnių poskoniais, juntamas minerališkumas ir gaivi rūgštis. Tobulas vynas vakaro pradžiai.

34,00 €

Šviesiai gelsvos spalvos su žalsvais atspalviais, baltas vynas, pasižyminis citrusiniais ir prieskoninių žolelių aromatais. Burnoje gaivus ir lengvas, kompleksiškas juntamos vanilės, prinokusių vaisių natos, vynas pasižymi minerališkumu ir tvaria rūgštimi. Puikiai gera prie kietųjų sūrių, žuvies ir paukštienos patiekalų.

13,00 €

Švelniai rausvos spalvos vynas. Vaisiško aromato, su juntamomis braškių, vyšnių natomis. Burnoje lengvas, vaisiškas vasariškas, lengvos rūgšties. Puikiai tinkantis, vakaro pradžiai bei su lengvais pamodorų bazę turinčiais patiekalais.

29,00 €

Šviesio oranžinės spalvos. Kompleksiškos aromatų paletės, kurioe atsiskleidžia prieskonių, žalios arbatos, abrikosų ir persikų natos. Burnoje atsiskleidžia prinokusių vaisių, riešutų natos, juntamos brandinimo ąžuole užuominos. Puikiai dera prie žuvies sriubų, foie-gras, rytietiškų aštrių patiekalų.

25,00 €

Itin ryškūs ananasų, kriaušių ir obuolių aromatai. Burnoje geros struktūros, elegantiškas. Puikus aperitivas bei baltos mėsos, žuvies patiekalų palydovas. Taip pat puikiai dera su pasta ir risotto.

18,00 €

Gaivus, lengvas baltas vynas, su riešutiškais, vaisiškais aromatais, burnoje jaučiamais obuolių ir citrinos aromatais. Puikiai dera prie pastos su citrina ir grietinėlės pagrindo padažais. Ožkos sūriais. Citrinos pagrindu marinuota vištiena.

25,00 €

Švelniai rausvos spalvos su orandžiniais atspalviais. Intensyvaus ir ganetinai intensyvaus aromato su juntamomis aviečių ir mėlynių natomis. Burnoje harmoningas, sausas, minerališkas bei maloniai intensyvus.

35,00 €

Gėliškas ir vaisiškas su visterijų, rožių  ir kriaušių natomis. Burnoje juntamos laimo bei kaulavaisių užuominos. Kompleksiškas bei gaivios rūgšties. Puikus aperityvas, taip pat vytintos mėsos, polentos, risotto, jūros gėrybių bei trumpo brandinimo sūrių palydovas.

21,00 €

Vaisiškas ir gėliškas vynas su akacijų bei egzotinių vaisių natomis. Burnoje šilkinis, gausus saldžių prieskonių bei ąžuolo natų. Puikiai dera prie įvairių patiekalų, nuo intensyvaus skonio jūros gėrybių patiekalų iki daržovių ar baltos mėsos patiekalų. Vyndario mėgstamiausi deriniai – džiovinti grybai bei gruzdintas maistas.