.

Aktyvūs filtrai

18,00 €

Gaivus, lengvas baltas vynas, su riešutiškais, vaisiškais aromatais, burnoje jaučiamais obuolių ir citrinos aromatais. Puikiai dera prie pastos su citrina ir grietinėlės pagrindo padažais. Ožkos sūriais. Citrinos pagrindu marinuota vištiena.

18,00 €

Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas. Aromatas ir skonis burnoje intensyvus: prinokę raudoni vaisiai ir slyvos, tobulai persipynę su prieskonių ir kakavos aromatais. Šis  vynas gerai dera su jautienos ir žvėriėnos patiekalais. 

11,00 €

Egzotinių vaisių, apelsinų žiedų aromatas. Gaivus ir minerališkas skonis puikiai dera su įvairiais salotų ir žuvies patiekalais.

21,00 €

Vaisiškas ir gėliškas vynas su akacijų bei egzotinių vaisių natomis. Burnoje šilkinis, gausus saldžių prieskonių bei ąžuolo natų. Puikiai dera prie įvairių patiekalų, nuo intensyvaus skonio jūros gėrybių patiekalų iki daržovių ar baltos mėsos patiekalų. Vyndario mėgstamiausi deriniai – džiovinti grybai bei gruzdintas maistas.

18,00 €

Šviesiai gelsvos spalvos, lengvos rūgšties, švelnios tekstūros su minerališkais citrus poskoniais. Puikiai tinka prie tuno salotų, jūros gėrybių bei rytietiškų vištienos patiekalų.

29,00 €

Šviesio oranžinės spalvos. Kompleksiškos aromatų paletės, kurioe atsiskleidžia prieskonių, žalios arbatos, abrikosų ir persikų natos. Burnoje atsiskleidžia prinokusių vaisių, riešutų natos, juntamos brandinimo ąžuole užuominos. Puikiai dera prie žuvies sriubų, foie-gras, rytietiškų aštrių patiekalų.

18,00 €

Ypatingai skaidrus, su vos matomais gelsvais žaliais atspalviais vynas. Intensyvaus kvapo, gėliškas tačiau turintis vaisiškų persikų ir abrikosų natų. Burnoje sausas, gaivus, minerališkas, puikiai subalansuotos rūgšties ir vos juntamais migdolais poskonyje. Puikia dera prie daržovių , žuvies, vištienos patiekalų

18,00 €

Švaraus rubino splavos, sukdami taurę pastebėsite, kad vynas yra vidutinio klampumo iš ganėtinai smulkių besiformuojančių ašarų taurės kraštuose. Aromate jaučiama miško paklotės, vynui šiek tiek "pakvėpavus", atsiveria vyšnios aromatai. Burnuoje pirmoji ataka ganėtinai saldi, jaučiamas išreikštas vaisiškumas, kuriame atsiskleidžia slyvų, vyšnių, aviečių natos. Vynas puikiai tiks prie lengvų ir nekompleksiškų tiek šaltų, tiek karštų patiekalų, mėsos ar sūrių užkandžių. Geriamas jaunas gali būti puikus paperityvas. 

22,00 €

Šiame vyne gėliški ciklamenų, našlaičių ir šeivamedžio aromatai persipina su vaisiškais serbentų, vynuogių, gervuogių ir slyvų džemo aromatais. Burnoje jaučiamos vyšnių, gervuogių, serbentų ir braškių natos. Vynas puikaus balanso ir labai vaisiškas, jaučiamos lengvos medžio užuominos, nes vynas 15 mėnesių brandintas prancūziško medžio statinaitėse. Šis vynas puikiai tinka mėgavimuisi prieš ar po valgio, taip pat yra puikus įvairiausių patiekalų palydovas - nuo žuvies sriubos ar pastos su pomidorais iki avienos bei žvėrienos patiekalų.

21,00 €

Vynas iš rankomis skintų Friulano ir Ribolla Gialla vynuogių. Aromate jaučiamos vanilės ir šviežios duonos natos. Burnoje labai rafinuotas, juntamos obuolių, akacijų ir tropinių vaisių užuominos. Puikiai dera su rūkyta nei sūdyta žuvimi, sriubomis su jūros gėrybėmis ar mėsa.