.

Aktyvūs filtrai

18,00 €

Šviesiai gelsvos spalvos su žaliais atspalviais. Šiame vyne nuo Gardos ežero jaučiami prinokusių kriaušių, meliono ir baltų gėlių aromatai. Burnoje lengvas, šiek tiek minerališkas su gerai subalansuota rūgštimi. Puikus žuvies, pastos, viduržemio jūros virtuvės įkvėptų sriubų, palydovas.

15,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš Primitivo vynuogių.
  • Sausas, vaisiškas ir puikiai subalansuotas vynas. Juntamos raudonų uogų (vyšnių, džiovintų slyvų) natos, atsikleidžia uogieniškumas.
  • Dera su raudonos mėsos patiekalais, troškiniais, kiaulienos šonkauliais, mėsainiais, puskiečiais sūriais.
21,00 €
  • Tamsaus rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Sardinijos saloje iš Cannonau vynuogių.
  • Keletą mėnesių vynas brandintas su mielėmis (Sur lies).
  • Aromate atsiskleidžia miško uogų ir prinokusių vyšnių kvapai, su prieskoniškomis ir juodųjų pipirų natomis. Svarus, pilno kūno, sausas, apvalių ir švelnių taninų vynas.
  • Ilgas ir malonus poskonis.
  • Puikiai dera prie ėrienos ir jautienos patiekalų, makaronų su mėsos padažais.

23,00 €
  • Aukso geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje Friuli regione iš rankomis skintų Friulano, Ribolla Gialla vynuogių.
  • 20% vyno fermentuojasi ąžuolinėse, o 80% - plieninėse talpose. Po to vynas bręsta tose pačiose talpose apie 6 mėnesius.
  • Aromate jaučiamos obuolių, vanilės, šviežios duonos natos. Rafinuoto skonio vynas su akacijų, tropinių vaisių užuominomis.
  • Puikiai dera su įvairiais užkandžiais, jūros gėrybių ar mėsos sriubomis; sūdyta žuvimi, balta mėsa.

39,00 €
  • Šiaudų geltonumo baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Friulano vynuogių. Vynmedžių amžius - 40 ir daugiau metų.
  • 8 mėnesius 50% vyno bręsta plieninėse ir 50% vengriško ąžuolo statinėse.
  • Tinkamas ilgam laikymui (10 ir daugiau metų).
  • Išskirtinio subtilumo, gana sodrus vynas. Kvapų puokštėje juntami persikų lapų, muskato riešuto aromatai. Itin turtingas skonis, bei minkštas, ilgas poskonis.
  • Puikiai dera prie įvairių itališkų užkandžių, ypač San Daniele kumpio. Taip pat puikus sriubų, makaronų, sūdytos žuvies, baltos mėsos ir šviežių sūrių palydovas.