.

Aktyvūs filtrai

Išparduota
120,00 €
  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių.
  • Demarie Barolo priklauso La Mora subzonai, kurioje gaminami vynai - vaisiškesni, lengvesni, juos galima pradėti gerti anksti.  Šiose vietovėse vyrauja kiek turtingesnis dirvožemis, todėl galima gaminti lengvesnius vynus, vynmedžiai geriau apsirūpina maisto medžiagomis.
  • Po ilgos maceracijos ir fermentacijos nerūdijančio plieno talpyklose, vynas 2 m. bręsta slovėniško ąžuolo statinėse.
  • Intensyvus, išskirtinai sudėtingas, sodrus, gerai subalansuotas vynas, su vyšnių, gėlių, vanilės aromatais. Švelnūs taninai, ilgas poskonis.
  • Laikymo potencialas 10 - 15 metų.
  • Dera prie raudonos mėsos, troškinių, griliuotos mėsos, žvėrienos, brandintų sūrių.
35,00 €
  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione, Barbaresco apeliacijoje tik iš rinktinių Nebbiolo vynuogių.
  • Barbaresco klimatas šiek tiek labiau jūrinis: šiltesnis, sausesnis ir švelnesnis nei kaimyninėje Barolo. Todėl ir vynuogės paprastai sunoksta anksčiau. 
  • Po fermentacijos, vynas mažiausiai 26 mėnesius bręsta statinėse. Iš jų 24 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
  • Harmoningo, bei kompleksiško kvapo, kuriame juntami prieskonių, našlaičių, rožių, vyšnių aromatai, su vanilės, cinamono ir žaliojo pipiro natomis.
  • Laikymo potencialas - 10 metų.
  • Dera su raudona mėsa, kiaulienos patiekalais, karštais užkandžiais, vidutinės brandos ir brandžiais sūriais.

45,00 €
  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių.
  • Demarie Barolo priklauso La Mora subzonai, kurioje gaminami vynai - vaisiškesni, lengvesni, juos galima pradėti gerti anksti.  Šiose vietovėse vyrauja kiek turtingesnis dirvožemis, todėl galima gaminti lengvesnius vynus, vynmedžiai geriau apsirūpina maisto medžiagomis.
  • Po ilgos maceracijos ir fermentacijos nerūdijančio plieno talpyklose, vynas 2 m. bręsta slovėniško ąžuolo statinėse.
  • Intensyvus, išskirtinai sudėtingas, sodrus, gerai subalansuotas vynas, su vyšnių, gėlių, vanilės aromatais. Švelnūs taninai, ilgas poskonis.
  • Laikymo potencialas 10 - 15 metų.
  • Dera prie raudonos mėsos, troškinių, griliuotos mėsos, žvėrienos, brandintų sūrių.

27,00 €
  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių, užaugintų seniausiame įmonei priklausančiame 1946 m. įkurtame Nebbiolo vynuogyne.
  • Po fermentacijos plieno statinėse, vynas 6 mėnesius bręsta prancūziško ąžuolo statinėse.
  • Intensyvus kvapas, kuriame atsiskleidžia našlaičių, aviečių, gervuogių, serbentų bei elegantiški prieskoniški aromatai. Puikiai subalansuotas, harmoningas ir sodrus vynas, kuriame dominuoja raudonų uogų, prieskonių, likerio, saldymedžio bei kakavos skoniai.
  • Puikiai tinka prie troškintos mėsos, jautienos, žvėrienos patiekalų ir brandintų sūrių.

21,00 €
  • Blyškios lašišos spalvos putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Pjiemonto regione, iš Roero komunoje užaugintų Nebbiolo vynuogių.
  • Pétillant-Naturel senoviniu metodo ancestrale būdu padarytas vynas, suputojęs be pridėtinio cukraus ir mielių. Nesibaigus fermentacijai, vynas sandariai uždaromas butelyje, toliau fermentuojasi ir natūraliai suputoja.

  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, su nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgiu butelyje (Spumante - iki 6 atmosferų slėgis).
  • Sausas (4g/l cukraus), gaivus ir minerališkas vynas. Skonio ir kvapų paletėje dominuoja apelsinų žiedų, mandarinų žievelių, šviežios duonos plutos, baltų gėlių natos.
  • Dera prie riebaus, sūraus maisto, Azijos virtuvės patiekalų, mėsainių, žuvies, mėsainių.
21,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių.
  • Po fermentacijos nerūdyjančio plieno statinėse, vynas perkeliamas į 40hl Slovėniško ąžuolo statines ir ten įvyksta malolaktinė fermentacija. Vėliau vynas 8 mėnesius bręsta buteliuose.
  • Intensyvioje aromatų puokštėje dominuoja aviečių, gervuogių, miško uogų niuansai, elegantiškas prieskonių dvelksmas. Subtilus, vidutinio svarumo bei intensyvaus skonio vynas.
  • Dera su raudona mėsa, įvairiais sūriais, sunkesniais užkandžiais.

21,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš vietinių Langhe apeliacijoje užaugintų raudonųjų vynuogių.
  • Vynas kurį laiką brandintas ąžuolo statinėse.
  • Puikios struktūros sodrus vynas su intensyvia kvapų puokšte, kurioje dominuoja vanilės, saldžių prieskonių, saldymedžio, mėlynių bei gervuogių aromatai.
  • Dera su griliuota, kepta ar troškinta mėsa, įvairiais troškiniais, vidutinės brandos ir labai subrendusiais sūriais.

60,00 €
  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių.
  • Demarie Barolo priklauso La Mora subzonai, kurioje gaminami vynai - vaisiškesni, lengvesni, juos galima pradėti gerti anksti.  Šiose vietovėse vyrauja kiek turtingesnis dirvožemis, todėl galima gaminti lengvesnius vynus, vynmedžiai geriau apsirūpina maisto medžiagomis.
  • Po ilgos maceracijos ir fermentacijos bei brendimo nerūdijančio plieno talpyklose, vėliau vynas ilgai bręsta slovėniško ąžuolo statinėse (mažiausiai 2 metus).
  • Visas brandos laiktarpis užtrunka 62 mėnesius.

  • Intensyvus, išskirtinai sudėtingas, sodrus, gerai subalansuotas vynas su vyšnių, tamsių gėlių, vanilės tabako, odos, tamsių vaisių aromatais. Malonūs taninai, ilgas poskonis.
  • Laikymo potencialas 10 - 15 metų.
  • Dera prie raudonos mėsos, griliuotos mėsos, žvėrienos, brandintų sūrių.
65,00 €
  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione, Barbaresco apeliacijoje tik iš rinktinių Nebbiolo vynuogių, užaugintų Neive komunoje.
  • Barbaresco klimatas šiek tiek labiau jūrinis: šiltesnis, sausesnis ir švelnesnis nei kaimyninėje Barolo. Todėl ir vynuogės paprastai sunoksta anksčiau. 
    • Po fermentacijos, vynas mažiausiai 50 mėnesių bręsta statinėse. Iš jų mažiausai 9 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.

  • Harmoningo, bei kompleksiško kvapo, kuriame juntami prieskonių, palergonijų, rožių, vyšnių aromatai, su vanilės, cinamono ir žaliojo pipiro natomis. Elegantiškai sausas, glostantis, švelnus ir tuo pačiu tvirtas vynas.
  • Laikymo potencialas - 10 ir daugiau metų.
  • Dera su raudona mėsa, kiaulienos patiekalais, karštais užkandžiais, vidutinės brandos ir brandžiais sūriais.