.
***
- Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš vietinių Langhe apeliacijoje užaugintų raudonųjų vynuogių.
- Vynas kurį laiką brandintas ąžuolo statinėse.
- Puikios struktūros sodrus vynas su intensyvia kvapų puokšte, kurioje dominuoja vanilės, saldžių prieskonių, saldymedžio, mėlynių bei gervuogių aromatai.
- Dera su griliuota, kepta ar troškinta mėsa, įvairiais troškiniais, vidutinės brandos ir labai subrendusiais sūriais.
***
- Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione, Barbaresco apeliacijoje tik iš rinktinių Nebbiolo vynuogių.
- Barbaresco klimatas šiek tiek labiau jūrinis: šiltesnis, sausesnis ir švelnesnis nei kaimyninėje Barolo. Todėl ir vynuogės paprastai sunoksta anksčiau.
- Po fermentacijos, vynas mažiausiai 26 mėnesius bręsta statinėse. Iš jų 24 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
- Harmoningo, bei kompleksiško kvapo, kuriame juntami prieskonių, našlaičių, rožių, vyšnių aromatai, su vanilės, cinamono ir žaliojo pipiro natomis.
- Laikymo potencialas - 10 metų.
- Dera su raudona mėsa, kiaulienos patiekalais, karštais užkandžiais, vidutinės brandos ir brandžiais sūriais.
***
- Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių.
- Demarie Barolo priklauso La Mora subzonai, kurioje gaminami vynai - vaisiškesni, lengvesni, juos galima pradėti gerti anksti. Šiose vietovėse vyrauja kiek turtingesnis dirvožemis, todėl galima gaminti lengvesnius vynus, vynmedžiai geriau apsirūpina maisto medžiagomis.
- Po ilgos maceracijos ir fermentacijos nerūdijančio plieno talpyklose, vynas 2 m. bręsta slovėniško ąžuolo statinėse.
- Intensyvus, išskirtinai sudėtingas, sodrus, gerai subalansuotas vynas, su vyšnių, gėlių, vanilės aromatais. Švelnūs taninai, ilgas poskonis.
- Laikymo potencialas 10 - 15 metų.
- Dera prie raudonos mėsos, troškinių, griliuotos mėsos, žvėrienos, brandintų sūrių.
***
-
Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione, Barbaresco apeliacijoje tik iš rinktinių Nebbiolo vynuogių, užaugintų Neive komunoje.
-
Barbaresco klimatas šiek tiek labiau jūrinis: šiltesnis, sausesnis ir švelnesnis nei kaimyninėje Barolo. Todėl ir vynuogės paprastai sunoksta anksčiau.
-
Po fermentacijos, vynas mažiausiai 50 mėnesių bręsta statinėse. Iš jų mažiausai 9 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
-
Harmoningo, bei kompleksiško kvapo, kuriame juntami prieskonių, palergonijų, rožių, vyšnių aromatai, su vanilės, cinamono ir žaliojo pipiro natomis. Elegantiškai sausas, glostantis, švelnus ir tuo pačiu tvirtas vynas.
-
Laikymo potencialas - 10 ir daugiau metų.
-
Dera su raudona mėsa, kiaulienos patiekalais, karštais užkandžiais, vidutinės brandos ir brandžiais sūriais.
***
- Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių.
- Demarie Barolo priklauso La Mora subzonai, kurioje gaminami vynai - vaisiškesni, lengvesni, juos galima pradėti gerti anksti. Šiose vietovėse vyrauja kiek turtingesnis dirvožemis, todėl galima gaminti lengvesnius vynus, vynmedžiai geriau apsirūpina maisto medžiagomis.
- Po ilgos maceracijos ir fermentacijos bei brendimo nerūdijančio plieno talpyklose, vėliau vynas ilgai bręsta slovėniško ąžuolo statinėse (mažiausiai 2 metus).
-
Visas brandos laiktarpis užtrunka 62 mėnesius.
- Intensyvus, išskirtinai sudėtingas, sodrus, gerai subalansuotas vynas su vyšnių, tamsių gėlių, vanilės tabako, odos, tamsių vaisių aromatais. Malonūs taninai, ilgas poskonis.
- Laikymo potencialas 10 - 15 metų.
- Dera prie raudonos mėsos, griliuotos mėsos, žvėrienos, brandintų sūrių.
***
- Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių.
- Po fermentacijos nerūdyjančio plieno statinėse, vynas perkeliamas į 40hl Slovėniško ąžuolo statines ir ten įvyksta malolaktinė fermentacija. Vėliau vynas 8 mėnesius bręsta buteliuose.
- Intensyvioje aromatų puokštėje dominuoja aviečių, gervuogių, miško uogų niuansai, elegantiškas prieskonių dvelksmas. Subtilus, vidutinio svarumo bei intensyvaus skonio vynas.
- Dera su raudona mėsa, įvairiais sūriais, sunkesniais užkandžiais.
***
- Blyškios lašišos spalvos putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Pjiemonto regione, iš Roero komunoje užaugintų Nebbiolo vynuogių.
-
Pétillant-Naturel senoviniu metodo ancestrale būdu padarytas vynas, suputojęs be pridėtinio cukraus ir mielių. Nesibaigus fermentacijai, vynas sandariai uždaromas butelyje, toliau fermentuojasi ir natūraliai suputoja.
- Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, su nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgiu butelyje (Spumante - iki 6 atmosferų slėgis).
- Sausas (4g/l cukraus), gaivus ir minerališkas vynas. Skonio ir kvapų paletėje dominuoja apelsinų žiedų, mandarinų žievelių, šviežios duonos plutos, baltų gėlių natos.
- Dera prie riebaus, sūraus maisto, Azijos virtuvės patiekalų, mėsainių, žuvies, mėsainių.
***
- Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių.
- Demarie Barolo priklauso La Mora subzonai, kurioje gaminami vynai - vaisiškesni, lengvesni, juos galima pradėti gerti anksti. Šiose vietovėse vyrauja kiek turtingesnis dirvožemis, todėl galima gaminti lengvesnius vynus, vynmedžiai geriau apsirūpina maisto medžiagomis.
- Po ilgos maceracijos ir fermentacijos nerūdijančio plieno talpyklose, vynas 2 m. bręsta slovėniško ąžuolo statinėse.
- Intensyvus, išskirtinai sudėtingas, sodrus, gerai subalansuotas vynas, su vyšnių, gėlių, vanilės aromatais. Švelnūs taninai, ilgas poskonis.
- Laikymo potencialas 10 - 15 metų.
- Dera prie raudonos mėsos, troškinių, griliuotos mėsos, žvėrienos, brandintų sūrių.
***
- Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių, užaugintų seniausiame įmonei priklausančiame 1946 m. įkurtame Nebbiolo vynuogyne.
- Po fermentacijos plieno statinėse, vynas 6 mėnesius bręsta prancūziško ąžuolo statinėse.
- Intensyvus kvapas, kuriame atsiskleidžia našlaičių, aviečių, gervuogių, serbentų bei elegantiški prieskoniški aromatai. Puikiai subalansuotas, harmoningas ir sodrus vynas, kuriame dominuoja raudonų uogų, prieskonių, likerio, saldymedžio bei kakavos skoniai.
- Puikiai tinka prie troškintos mėsos, jautienos, žvėrienos patiekalų ir brandintų sūrių.