.

Aktyvūs filtrai

13,00 €
  • Blyškios spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Zibibbo (dar žinomų kaip Muscat di Alexandria) vynuogių.

  • 3 mėnesius vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose, vėliau 2 mėnesius butelyje.
  • Labai vaisiškas, kvapnus, minkštas ir lengvas vynas, pasižymintis elegantiška sunokusių egzotinių vaisių ir uogų kvapų ir skonių palete. 
  • Dera kaip aperityvas arba su žuvies, lengvais pakštienos ar daržovių patiekalais.
20,00 €
  • Intensyvios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione iš geriausių kruopščiai atrinktų Guagnano vynuogynų ploto.
  • 8 mėnesius brandintas ąžuolo statinėse.
  • Ryškūs prieskoniški aromatai, persipinantys su egzotinių vaisių, gėlių, akacijų natomis. Švenaus šilkinio skonio, gausus saldžių prieskonių bei ąžuolo natų.
  • Puikiai dera prie įvairių patiekalų: nuo intensyvaus skonio jūros gėrybių patiekalų iki daržovių ar baltos mėsos patiekalų.
15,00 €
  • Baltas putojantis vynas, pagamintas Italijoje Veneto regione.
  • Šviesiai gelsvos spalvos, smulkių burbuliukų, švelnių vaisiškų kvapų ir harmoningo skonio  vynas.
  • Puikus aperityvas. Taip pat tinka prie lengvų užkandžių, makaronų patiekalų, jūros gėrybių, sushi.

27,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Syrah vynuogių.
  • Vynas 24 mėnesius brandintas prancūziško ąžuolo statinėse. Po to 6 mėnesius butelyje.
  • Ryškus, intensyvus ir sodrus, harmoningas, ilgai išliekantis skonis, persipinantis su juodųjų pipirų, šokolado, sunokusių vaisių natomis.
  • Dera su griliuotais raudonos mėsos patiekalais, sunkiais padažais, sodriais sūriais.

55,00 €
  • Gilios raudonos spalvos vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš kruopščiai atrinktų ir rankomis skintų gerausių vyndario vynuogynų uogų.
  • Dalis vynuogių skinamos rugsėjį ir specialiose patalpose vytinamos ~20 dienų ir praranda 40% savo svorio. Kita dalis vynuogių paliekamos džiūti ant vynmedžių natūralioje saulėkaitoje.
  • Po mėnesį trunkančios fermentacijos, vynas 4 metus bręsta ąžuolo statinėse, vėliau - 12 mėnesius butelyje.
  • Sodrus vynas, kuriame susipina prinokusių tamsių vyšnių, juodų uogų, šokolado, tabako, žolelių aromatai. Burnoje sausas, pilno kūno, pirmoji ataka yra švelniai saldi, uogiška. Apvalūs taninai, minkšta tekstūra, ilgas poskonis.
  • Dera su mėsos patiekalais, žvėriena, ypač pagardinta uogų padažais.

21,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Nero d'Avola vynuogių, užaugintų unikaliame akmeningame dirvožemyje.
  • Vynas 18 mėnesių brandinamas prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse. Vėliau 6 mėnesius butelyje.
  • Kompleksiškas, svarus bei intensyvaus skonio, šilkinių taninų vynas, kuriame dominuoja prinokusių raudonų vaisių, serebentų, slyvų skoniai, tobulai persipynę su prieskonių ir kakavos aromatais.
  • Šis galingas vynas gerai dera su jautienos ir žvėrienos patiekalais, sodriais sūriais.
18,00 €
  • Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Grillo vynuogių.
  • Vynas fermentuojasi medinėse ąžuolo ir akacijų statinėse. Vėliau kelis mėnesius bręsta plieno statinėse su mielėmis. 
  • Lengvas, gaivus, pakankamai vaisiškas vynas, su riešutų, vaisių niuansais. Skonyje jaučiami elegantiški obuolių ir citrinų aromatai.
  • Puikiai dera prie pastos, lengvų užkandžių, keptos žuvies, ožkos sūrių, citrinos pagrindu marinuotos vištienos.

18,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių rankomis skintų Nero d'Avola vynuogių.
  • Po plieno talpyklose įvykusios malolaktinės fermentacijos, 50% vyno 2 mėnesius bręsta mažose 225 l. ąžuolo statinėse, kita 50% dalis bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.
  • Haroningas, vaisiškas, švelnių taninų vynas. Skonyje dominuoja raudoni vaisiai, sunokę trešnės, jaučiami dūmo, kakavos, prieskonių niuansai.
  • Dera su grybų, jautienos ar žvėriėnos patiekalais.
18,00 €
  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Catarratto vynuogių.
  • Vynas keletą mėnesių bręsta plieno statinėse su mielėmis. 
  • Elegantiškas, lengvas, vaisiškas vynas. Jaučiami sunokę obuolių, sviesių uogų aromatai. Ilgai išliekanatis šiek tiek minerališkas poskonis.
  • Puikiai dera prie pastos, lengvų užkandžių, sūrių, baltos žuvies patiekalų.
13,00 €
  • Blyškios spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Grecanico vynuogių.
  • 4 mėnesius vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose.
  • Elegantiškas, švelnus, šiek tiek minerališkas vynas, pasižymintis baltų vaisių, lauko žolelių, apelsino žiedų aromatais.
  • Dera kaip aperityvas arba su salotomis, šviežiomis jūros gėrybėmis, daržovių patiekalais, nesunkiais sūriais.