.

Aktyvūs filtrai

55,00 €

Aromate susipina tabakas, raudoni vaisiai ir prieskoniai. Burnoje kompleksiškas, kupinas galingų, bet minkštų taninų. Puikus brandžių sūrių, raudonos mėsos ir žvėrienos palydovas.

120,00 €

Granato raudonumo spalvos su oranžiniu krašteliu atsirandančiu dėl brandinimo. Pilnos kvapu puokštės, kurioje jaučiamos vyšnių, vanilės, našlaičių natos. Burnoje sausas,  puikiai subalansuotas, lengvų ir švelnių taininų ir labai ilgu poskoniu. Puikus raudonos mėsos, troškinių, griliuotos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių palydovas.

90,00 €

Gilios raudonos spalvos su granato krašteliu. Elegantiškas, su vos juntamomis  ąžuolo natomis, bei vėliau atsiskleidžiančiais prinokusiais vaisiai. Burnoje sausas, puikiai subalansuotas, lenkvų ir apvalių taninų, poskonyje jaučiami prinokę vaisiai. Klasikinio bordo vynuogių mišinio vyno pavyzdys. Puikiai tinka su veršienos ir jautienos patiekalais.

165,00 €

Toskanietiškasis Premier Grand Cru vynas. Išskirtinės kokybės ir unikalaus charakterio vynas gaminamas iš rankomis rinktų Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot ir Petit Verot vynuogių. Šis kompleksiškas šilkinės struktūros vynas nustebins aromato bei skonio turtingumu.

40,00 €

Auksninės geltonos spalvos baltasis vynas. Aromate susipina prinokusių obuolių ir citrusinių vaisių aromatai, jaučiamos dūmų ir sviesto natos. Burnoje sausas, gaivus, pilno kūno, aliejiškas su prinokusių vaisų, riešutų ir migdolų natomis. Puikiai dera prie baltos mėsos patiekalų, žuvies su uogų ar riešutų padažais.

16,00 €

Šviežių gėlių ir baltųjų vaisių aromato, švelnios rūgšties, vaisiško skonio vynas. Vartojamas aperityvui bei gerai dera su žuvies ir baltos mėsos patiekalais.

33,00 €

Granato pereinančio į ochros spalvos raudonas vynas. Harmoningo, bei kompleksiško kvapo, kuriame juntami prieskoniški, našlaičių, rožių, dažnai vynui atsiveriant pereinantys į vyšnios aromatus su vos juntamos vanilės, cinamono ir žaliojo pipiro natomis.

66,00 €

Sodrios tamsaus rubino spalvos, kompleksiško džiovintų ir prinokusių vaisių, vyšnių ir slyvų, prieskonių aromato. Burnoje juodas šokoladas ir aromatinės žolės persipina su kartaus migdolo natomis.