.
Rikiuoti pagal:
Aktualumas
21,00 €
Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Kampanijos regione iš rankomis skintų Aglianico vynuogių.
Vynas 12 mėnesių bręsta ąžuolo statinėse , vėliau mažiausiai 3 mėnesius bręsta butelyje.
Elegantiškai prieskoniškas aromatas su vanilės, cigaro, odos, džiovintų slyvų niuansais. Harmoningas skonis, kuriame dominuoja džiovintos juodosios slyvos, juodosios vyšnios, žemiškos natos.
Dera tiek su balta, tiek su raudona mėsa, įvairių rūšių sūriais, patiekalais su riebesniais padažais.
21,00 €
Šiaudų geltonumo baltas vynas, pagamintas Italijoje, Kampanijos regione iš rankomis skintų Fiano vynuogių.
Fermentacija vyksta nerūdijačio plieno talpose, kuriose po to vynas bręsta 4 mėnesius. Vėliau 2 mėnesius laikomas buteliuose.
Elegantiškas ir minerališkas vynas su baltų vaisių, žolelių ir gėlių aromatais, citrusų užuominomis.
Dera su lengvesniais kreminiais, šviežiais sūriais, makaronų, žuvies, vištienos patiekalais.
36,00 €
Sordios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Kampanijos regione iš rankomis skintų Aglianico vynuogių.
Vynas fermentuojamas ąžuolinėse talpose, po to 24 mėnesius brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse , vėliau dar mažiausiai 12 mėnesių noksta buteliuose .
Potencialus ilgesniam brandiniui.
Sodrus, puikios struktūros, harmoningas ir gausių elegantiškų taninų vynas. Skonyje atsiskleidžia tamsių uogų, odos, tabako natos.
Dera tiek su aštresniais baltos, tiek su raudonos mėsos patiekalais, riebia žuvimi, įvairiais sūriais.