Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

21,00 €

***

  • Šiaudų geltonumo baltas vynas, pagamintas Italijoje, Kampanijos regione iš rankomis skintų Fiano vynuogių.
  • Fermentacija vyksta nerūdijačio plieno talpose, kuriose po to vynas bręsta 4 mėnesius. Vėliau 2 mėnesius laikomas buteliuose.
  • Elegantiškas ir minerališkas vynas su baltų vaisių, žolelių ir gėlių aromatais, citrusų užuominomis.
  • Dera su lengvesniais kreminiais, šviežiais sūriais, makaronų, žuvies, vištienos patiekalais. 

27,00 €
  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Kampanijos regione iš rankomis skintų Fiano vynuogių.

  • 90% vyno fermentuojasi nerūdyjančio plieno statinėse, o 10% - ąžuolo statinėse.

  • 12 mėnesių vynas bręsta nerūdyjančio plieno talpose, vėliau 6 mėnesius ilsisi buteliuose.

  • Solidus, vidutinio kūno, intensyvaus skonio ir plačios kvapų paletės vynas. Aromate labiausiai dominuoja baltųjų vaisių, vanilės natos. Turtingas, bet švelnus skonis, ilgas poskonis.

  • Dera su įvairios žuvies patiekalais, balta mėsa, kreminiais sūriais.

  • https://www.politoviticoltori.com/

36,00 €

***

  • Sordios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Kampanijos regione iš rankomis skintų Aglianico vynuogių.

  • Vynas fermentuojamas ąžuolinėse talpose, po to 24 mėnesius brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, vėliau dar mažiausiai 12 mėnesių noksta buteliuose.
  • Potencialus ilgesniam brandiniui.
  • Sodrus, puikios struktūros, harmoningas ir gausių elegantiškų taninų vynas. Skonyje atsiskleidžia tamsių uogų, odos, tabako natos.
  • Dera tiek su aštresniais baltos, tiek su raudonos mėsos patiekalais, riebia žuvimi, įvairiais sūriais.
21,00 €

***

  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Kampanijos regione iš rankomis skintų Aglianico vynuogių.
  • Vynas 12 mėnesių bręsta ąžuolo statinėse, vėliau mažiausiai 3 mėnesius bręsta butelyje.
  • Elegantiškai prieskoniškas aromatas su vanilės, cigaro, odos, džiovintų slyvų niuansais. Harmoningas skonis, kuriame dominuoja džiovintos juodosios slyvos, juodosios vyšnios, žemiškos natos.
  • Dera tiek su balta, tiek su raudona mėsa, įvairių rūšių sūriais, patiekalais su riebesniais padažais.
0