.

Aktyvūs filtrai

120,00 €

Granato raudonumo spalvos su oranžiniu krašteliu atsirandančiu dėl brandinimo. Pilnos kvapu puokštės, kurioje jaučiamos vyšnių, vanilės, našlaičių natos. Burnoje sausas,  puikiai subalansuotas, lengvų ir švelnių taininų ir labai ilgu poskoniu. Puikus raudonos mėsos, troškinių, griliuotos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių palydovas.

33,00 €

Granato pereinančio į ochros spalvos raudonas vynas. Harmoningo, bei kompleksiško kvapo, kuriame juntami prieskoniški, našlaičių, rožių, dažnai vynui atsiveriant pereinantys į vyšnios aromatus su vos juntamos vanilės, cinamono ir žaliojo pipiro natomis.

45,00 €

Granato raudonumo spalvos su oranžiniu krašteliu atsirandančiu dėl brandinimo. Pilnos kvapu puokštės, kurioje jaučiamos vyšnių, vanilės, našlaičių natos. Burnoje sausas,  puikiai subalansuotas, lengvų ir švelnių taininų ir labai ilgu poskoniu. Puikus raudonos mėsos, troškinių, griliuotos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių palydovas.

27,00 €

Granato spalvos raudonas vynas. Kvape atsiskleidžia našlaičių, aviečių ir serbentų ir vos juntami prieskoniški aromatai. Burnoje puikiai subalansuotas, harmoningas su juntamomis raudonų uogų, prieskonių, likerio bei kakavos natomis. Puikiai tinka prie troškintos mėso, žvėrienos patiekalais ir brandintais sūriais.

29,00 €

Šviesio oranžinės spalvos. Kompleksiškos aromatų paletės, kurioe atsiskleidžia prieskonių, žalios arbatos, abrikosų ir persikų natos. Burnoje atsiskleidžia prinokusių vaisių, riešutų natos, juntamos brandinimo ąžuole užuominos. Puikiai dera prie žuvies sriubų, foie-gras, rytietiškų aštrių patiekalų.

18,00 €

Ypatingai skaidrus, su vos matomais gelsvais žaliais atspalviais vynas. Intensyvaus kvapo, gėliškas tačiau turintis vaisiškų persikų ir abrikosų natų. Burnoje sausas, gaivus, minerališkas, puikiai subalansuotos rūgšties ir vos juntamais migdolais poskonyje. Puikia dera prie daržovių , žuvies, vištienos patiekalų

56,00 €

Granato raudonumo spalvos su oranžiniu krašteliu atsirandančiu dėl brandinimo. Pilnos kvapu puokštės, kurioje jaučiamos vyšnių, vanilės, našlaičių natos. Burnoje sausas,  puikiai subalansuotas, lengvų ir švelnių taininų ir labai ilgu poskoniu. Puikus raudonos mėsos, troškinių, griliuotos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių palydovas.