.
***
- Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione, Barbaresco apeliacijoje tik iš rinktinių Nebbiolo vynuogių.
- Barbaresco klimatas šiek tiek labiau jūrinis: šiltesnis, sausesnis ir švelnesnis nei kaimyninėje Barolo. Todėl ir vynuogės paprastai sunoksta anksčiau.
- Po fermentacijos, vynas mažiausiai 26 mėnesius bręsta statinėse. Iš jų 24 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
- Harmoningo, bei kompleksiško kvapo, kuriame juntami prieskonių, našlaičių, rožių, vyšnių aromatai, su vanilės, cinamono ir žaliojo pipiro natomis.
- Laikymo potencialas - 10 metų.
- Dera su raudona mėsa, kiaulienos patiekalais, karštais užkandžiais, vidutinės brandos ir brandžiais sūriais.
***
- Blyškios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Arneis vynuogių.
- Intensyvaus harmoningo kvapo, gėliškas tačiau turintis vaisiškų persikų ir abrikosų natų. Burnoje sausas, gaivus, minerališkas, puikiai subalansuotos rūgšties ir vos juntamais migdolais poskonyje.
- Idealus aperityvas bei puikiai dera prie lengvų užkandžių, daržovių, žuvies, vištienos patiekalų.
***
- Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių.
- Demarie Barolo priklauso La Mora subzonai, kurioje gaminami vynai - vaisiškesni, lengvesni, juos galima pradėti gerti anksti. Šiose vietovėse vyrauja kiek turtingesnis dirvožemis, todėl galima gaminti lengvesnius vynus, vynmedžiai geriau apsirūpina maisto medžiagomis.
- Po ilgos maceracijos ir fermentacijos nerūdijančio plieno talpyklose, vynas 2 m. bręsta slovėniško ąžuolo statinėse.
- Intensyvus, išskirtinai sudėtingas, sodrus, gerai subalansuotas vynas, su vyšnių, gėlių, vanilės aromatais. Švelnūs taninai, ilgas poskonis.
- Laikymo potencialas 10 - 15 metų.
- Dera prie raudonos mėsos, troškinių, griliuotos mėsos, žvėrienos, brandintų sūrių.
***
- Šviesios oranžinės spalvos vynas, pagamintas Italijoje, Pjiemonto regione, iš Roero komunoje užaugintų vietinių baltųjų vynuogių.
- Vyno spontaninė fermentacija ir lėta ilga maceracija nekontroliuojamoje temperatūroje vyksta nerūdyjančio plieno statinėse, vėliau vynas bręsta prancūziško ąžuolo statinėse. Visas vyno gamybos procesas iki išpilstymo į butelius trunka apie 2 metus.
- Kompleksiškos aromatų paletės vynas, kuriame atsiskleidžia prieskonių, žalios arbatos, ramunėlių, abrikosų ir persikų natos. Skonyje išryškėja minerališkumas, vos juntamas elegantiškas sūrumas, prinokusių vaisių, riešutų natos.
- Puikiai dera prie žuvies ar jūros gėrybių sriubų, foie-gras, aštresnių patiekalų.
***
- Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš vietinių Langhe apeliacijoje užaugintų raudonųjų vynuogių.
- Vynas kurį laiką brandintas ąžuolo statinėse.
- Puikios struktūros sodrus vynas su intensyvia kvapų puokšte, kurioje dominuoja vanilės, saldžių prieskonių, saldymedžio, mėlynių bei gervuogių aromatai.
- Dera su griliuota, kepta ar troškinta mėsa, įvairiais troškiniais, vidutinės brandos ir labai subrendusiais sūriais.
***
- Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių.
- Po fermentacijos nerūdyjančio plieno statinėse, vynas perkeliamas į 40hl Slovėniško ąžuolo statines ir ten įvyksta malolaktinė fermentacija. Vėliau vynas 8 mėnesius bręsta buteliuose.
- Intensyvioje aromatų puokštėje dominuoja aviečių, gervuogių, miško uogų niuansai, elegantiškas prieskonių dvelksmas. Subtilus, vidutinio svarumo bei intensyvaus skonio vynas.
- Dera su raudona mėsa, įvairiais sūriais, sunkesniais užkandžiais.
***
- Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš vietinių Barbera vynuogių.
- Vynas 4 mėnesius brandintas Slovėniško ąžuolo statinėse.
- Sausas, gana sodrus vynas su intensyvia vaisiška džiovintų slyvų, gervuogių ir vyšnių aromatų puokšte. Poskonyje išryškėja šilkmedžio ir prieskonių užuominomos.
- Universalus vynas derinant su maistu. Tinka prie įvairių užkandžių, sūrių, žalios mėsos ar ant grotelių keptų patikalų.
***
- Blyškios lašišos spalvos putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Pjiemonto regione, iš Roero komunoje užaugintų Nebbiolo vynuogių.
-
Pétillant-Naturel senoviniu metodo ancestrale būdu padarytas vynas, suputojęs be pridėtinio cukraus ir mielių. Nesibaigus fermentacijai, vynas sandariai uždaromas butelyje, toliau fermentuojasi ir natūraliai suputoja.
- Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, su nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgiu butelyje (Spumante - iki 6 atmosferų slėgis).
- Sausas (4g/l cukraus), gaivus ir minerališkas vynas. Skonio ir kvapų paletėje dominuoja apelsinų žiedų, mandarinų žievelių, šviežios duonos plutos, baltų gėlių natos.
- Dera prie riebaus, sūraus maisto, Azijos virtuvės patiekalų, mėsainių, žuvies, mėsainių.
- Šiaudų spalvos putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Pjiemonto regione, iš Roero komunoje užaugintų Arneis vynuogių.
- Pétillant-Naturel senoviniu metodo ancestrale būdu padarytas vynas, suputojęs be pridėtinio cukraus ir mielių. Nesibaigus fermentacijai, vynas sandariai uždaromas butelyje, toliau fermentuojasi ir natūraliai suputoja.
- Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, su nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgiu butelyje (Spumante - iki 6 atmosferų slėgis).
- Sausas (4g/l cukraus), gaivus ir minerališkas vynas. Skonio ir kvapų paletėje dominuoja apelsinų žiedų, mandarinų žievelių, šviežios duonos plutos, baltų gėlių natos.
- Dera prie riebaus, sūraus maisto, Azijos virtuvės patiekalų, žuvies.
***
- Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių, užaugintų seniausiame įmonei priklausančiame 1946 m. įkurtame Nebbiolo vynuogyne.
- Po fermentacijos plieno statinėse, vynas 6 mėnesius bręsta prancūziško ąžuolo statinėse.
- Intensyvus kvapas, kuriame atsiskleidžia našlaičių, aviečių, gervuogių, serbentų bei elegantiški prieskoniški aromatai. Puikiai subalansuotas, harmoningas ir sodrus vynas, kuriame dominuoja raudonų uogų, prieskonių, likerio, saldymedžio bei kakavos skoniai.
- Puikiai tinka prie troškintos mėsos, jautienos, žvėrienos patiekalų ir brandintų sūrių.
***
-
Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione, Barbaresco apeliacijoje tik iš rinktinių Nebbiolo vynuogių, užaugintų Neive komunoje.
-
Barbaresco klimatas šiek tiek labiau jūrinis: šiltesnis, sausesnis ir švelnesnis nei kaimyninėje Barolo. Todėl ir vynuogės paprastai sunoksta anksčiau.
-
Po fermentacijos, vynas mažiausiai 50 mėnesių bręsta statinėse. Iš jų mažiausai 9 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
-
Harmoningo, bei kompleksiško kvapo, kuriame juntami prieskonių, palergonijų, rožių, vyšnių aromatai, su vanilės, cinamono ir žaliojo pipiro natomis. Elegantiškai sausas, glostantis, švelnus ir tuo pačiu tvirtas vynas.
-
Laikymo potencialas - 10 ir daugiau metų.
-
Dera su raudona mėsa, kiaulienos patiekalais, karštais užkandžiais, vidutinės brandos ir brandžiais sūriais.
***
- Vyšnių spalvos putojantis pusiau saldus raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione, Roero komunoje iš aromantingų Brachetto vynuogių.
- Lengvas (6,5% alkoholio), labai aromatingas, neįkyraus bet ryškaus saldumo vynas, kvepiantis saldžiomis gėlėmis, sunokusiomis daržo uogomis: avietėmis, braškėmis, gervuogėmis.
- Cukraus likutinis kiekis 115 g/l.
- Dera su įvairiais sausais kepiniais, pyragais ar lazdyno riešutų tortu.
***
- Šviesios šiaudų spalvos lengvai putojantis pusiau saldus baltas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione, iš Langhe vietovėse užaugintų vynuogių.
- Pirmoji ir antroji fermentacijos su tarpiniu filtravimu griežtai kontroliuojamoje temperatūroje vyksta nerūdyjančio plieno statinėse.
- Lengvas (5,5% alkoholio), labai aromatingas, neįkyraus bet ryškaus saldumo vynas, kvepiantis saldžiais vaisiais. Jaučiami medaus, šalavijo, muskuso niuansai.
- Cukraus likutinis kiekis 144 g/l.
- Dera su įvairiais sausais kepiniais, morengais, kalėdiniais saldumynais, "Panettone" pyragais.
***
- Intensyviosrubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Dolcetto vynuogių.
- Vyno fermentacija ir brandinimas vyksta nerūdyjančio plieno statinėse.
- Sausas, vidutinio maloniai vaisiško kūno ir harmoningas vynas su vyšnių, šilkmedžio, migdolo bei žibuoklių aromatais.
- Puikiai dera su įvairiais užkandžiais, sūriais, lengvesniais mėsos patiekalais.
***
- Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių.
- Demarie Barolo priklauso La Mora subzonai, kurioje gaminami vynai - vaisiškesni, lengvesni, juos galima pradėti gerti anksti. Šiose vietovėse vyrauja kiek turtingesnis dirvožemis, todėl galima gaminti lengvesnius vynus, vynmedžiai geriau apsirūpina maisto medžiagomis.
- Po ilgos maceracijos ir fermentacijos nerūdijančio plieno talpyklose, vynas 2 m. bręsta slovėniško ąžuolo statinėse.
- Intensyvus, išskirtinai sudėtingas, sodrus, gerai subalansuotas vynas, su vyšnių, gėlių, vanilės aromatais. Švelnūs taninai, ilgas poskonis.
- Laikymo potencialas 10 - 15 metų.
- Dera prie raudonos mėsos, troškinių, griliuotos mėsos, žvėrienos, brandintų sūrių.