.

Aktyvūs filtrai

40,00 €
  • Auksninės šiaudų spalvos baltasis vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione. Vynuogės skinamos nuo unikalių tai vietovei 30 metų amžiaus Bianco di Alessano vynmedžių.
  • Misa fermentuojama prancūziško ąžuolo statinėse ir 3 mėnesius brandinama su nuosėdomis. Vėliau 6 mėnesius vynas brandinamas butelyje.
  • Ištaigingas, lengvos kreminės tekstūros, švelniai minerališkas ir gaivus vynas. Aromate ir skonyje susipina geltonų gėlių, abrikosų, prinokusių obuolių ir šviežių žolelių aromatai, jaučiamos dūmų ir sviesto natos, riešutų ir migdolų pyrago skoniai. Ilgo malonaus poskonio vynas.
  • Puikiai dera prie baltos mėsos, makaronų, jūros gėrybių patiekalų, žuvies su uogų ar riešutų padažais.
40,00 €
  • Intensyvios rubino, granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione iš 50 metų amžiaus Negroamaro vynmedžių.
  • 6 mėnesius vynas bręsta naujose vidutinio skrudinimo prancūziško ąžuolo statinėse, po to - virš 4 mėnesių buteliuose.
  • Nefiltruotas.
  • Aromate juntamos sunokusių vyšnių, gervuogių bei slyvų natos, persipinančios su prieskoninėmis žolelėmis, cinamonu, tabaku, muskato riešutu, oda, kakava, maltais pipirais. Burnoje sausas, vaisiškas ir puikiai subalansuotas vynas. Sausas, sodrus, brandžių taninų ir puikaus balanso Cignomoro vynas.
  • Dera su mėsos užkandžiais, raudonos mėsos patiekalais.
15,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš Primitivo vynuogių.
  • Sausas, vaisiškas ir puikiai subalansuotas vynas. Juntamos raudonų uogų (vyšnių, džiovintų slyvų) natos, atsikleidžia uogieniškumas.
  • Dera su raudonos mėsos patiekalais, troškiniais, kiaulienos šonkauliais, mėsainiais, puskiečiais sūriais.
21,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione. 
  • 65% vyno brandinta naujose Prancūziško ąžuolo statinėse, 35% - senose. Po to 6 mėnesius vynas bręsta butelyje.
  • Intensyvūs raudonų uogų (gervuogių, džiovintų slyvų), šokolado natos. Burnoje - sausas puikiai subalansuotas, pakankamai vaisiškas vynas.
  • Dera su raudonos mėsos patiekalais, troškiniais, BBQ kiaulienos šonkauliais, mėsainiais, puskiečiais sūriais.

Išparduota
40,00 €
  • Tamsios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione, kuriam vynuogės skinamos nuo 80 metų amžiaus vynmedžių.
  • Vynas 12 mėnesių brandintas Prancūziško ir Amerikietiško ąžuolo statinėse.
  • Intensyvus rūgščiųjų vyšnių, aviečių, tabako, šokolado, cinamono kvapų derinys. Burnoje juntami sodrūs ir vaisiniai aromatai: laukinių ir juodųjų vyšnių uogienės , figų, tabako, šokolado, pipirų, cinamono, dūmų, odos atspalviai. Rafinuotas, pilno kūno, ryškių taninų, ilgo saldaus dūmo poskonio vynas.
  • Derinamas su griliuotais mėsos kepsniais, troškiniais ir t.t.
40,00 €
  • Išskirtinis tamsios rubino spalvos raudonas vynas iš Italijos Puglia regiono. Tai gana nauja Puglia regiono vyndarystės potencialo išraiška.
  • Skirtingos veislės fermentuojamos atskirai nerūdijančio plieno talpose 12-16 dienų. Po to fermentacija ir brandinimas vyksta naujose 225 litrų prancūziško ąžuolo statinėse. Pasiekus norimą brandą, 6 mėnesius vynas ilsisi butelyje.
  • Prinokusių juodųjų serbentų, gervuogių, šokolado, skrudinto ąžuolo aromatai. Intesyvus, turtingo skonio, švelnių taninų ir puikiai subalansuotas vynas.
  • Dera su raudonos mėsos, ypač žvėrienos patiekalais, sodresniais sūriais, troškiniais.
15,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš vietinių to krašto vynuogių.
  • Sausas, vidutinio svarumo, gana vaisiškas ir puikiai subalansuotas vynas. Skonyje juntamos vyšnių, slyvų, juodųjų serbentų natos.
  • Puikiai dera tiek su sūriais ar lengvais užkandžiais, tiek su makaronais, jūros gėrybių ar mėsos patiekalais.