.

Aktyvūs filtrai

40,00 €

Auksninės geltonos spalvos baltasis vynas. Aromate susipina prinokusių obuolių ir citrusinių vaisių aromatai, jaučiamos dūmų ir sviesto natos. Burnoje sausas, gaivus, pilno kūno, aliejiškas su prinokusių vaisų, riešutų ir migdolų natomis. Puikiai dera prie baltos mėsos patiekalų, žuvies su uogų ar riešutų padažais.

40,00 €

Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas. Aromate juntamos uogieniškos vyšnių bei gervuogių bei slyvų natos persipinančios su prieskoninėmis žolelėmis ir gintaro užuominomis. Burnoje sausas puikiai subalansuotas vaisiškas, uogieniškas su juntamomis brandinimo natomis, taniniškas, svarus, juntamas puikiai integruotas alkoholis. Tinkamas gerti vienas ar su mėsiškais užkandžiais. Dera su raudonos mėsos patiekalais.

21,00 €

Vaisiškas ir gėliškas vynas su akacijų bei egzotinių vaisių natomis. Burnoje šilkinis, gausus saldžių prieskonių bei ąžuolo natų. Puikiai dera prie įvairių patiekalų, nuo intensyvaus skonio jūros gėrybių patiekalų iki daržovių ar baltos mėsos patiekalų. Vyndario mėgstamiausi deriniai – džiovinti grybai bei gruzdintas maistas.

35,00 €

Rožiniai šio vyno spalvos atspalviai kinta priklausomai nuo sezoniškumo. Matomi lengvi ir smulkūs burbuliukai. Aromatas kompleksiškas pasižymintis raudonomų uogų natomis ir citrusinėmis užuominomis. Burnoje turtingas, lengvas ir glotnus, juntama gaiva susipina su granatų ir neprinokusių vyšnių poskoniais, juntamas minerališkumas ir gaivi rūgštis. Tobulas vynas vakaro pradžiai.

18,00 €

Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas. Aromate juntamos uogieniškos vyšnių bei gervuogių bei slyvų natos persipinančios su prieskoninėmis žolelėmis ir gintaro užuominomis. Burnoje sausas puikiai subalansuotas vaisiškas, uogieniškas su juntamomis brandinimo natomis, taniniškas, svarus, juntamas puikiai integruotas alkoholis. Tinkamas gerti vienas ar su mėsiškais užkandžiais. Dera su raudonos mėsos patiekalais.

16,00 €

Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas. Aromate juntamos raudonų uogų  natos, tokios kaip vyšnios, džiovintos slyvos, atsikleidžia uogieniškumas. Burnoje sausas puikiai subalansuotas vaisiškas, uogieniškas, klasikinis Puglijos vyndarystės stiliaus vynas. Puikia tinkamas gerti vienas ar su mėsiškais užkandžiais. Dera su raudonos mėsos patiekalais.

16,00 €

Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas. Aromate juntamos raudonų uogų ir prieskoninių žolelių natos, tokios kaip vyšnios, džiovintos slyvos, čiobreliai. Burnoje sausas puikiai subalansuotas vaisiškas, uogieniškas, klasikinis Puglijos vyndarystės stiliaus vynas. Puikia tinkamas gerti vienas ar su mėsiškais užkandžiais. Dera su raudonos mėsos patiekalais.

69,00 €

Tamsaus rubino spalvos raudonas vynas. Aromate susipina, rožių ir našlaičių natos, vynui atsiveriant jaučiamos miško uogų ir džiovintų figų natos, susipinančios su uogieniškais kvapais ir vos juntama vanile. Burnoje jaučiama branda r puikus balansas. Sodrus, svarus vynas su ilgai išliekančiu vaisiškumu ir juntamomis brandinimo natomis. Puikiai tinka su raudonos mėsos, griliaus patiekalais, kuriuose naudojamos glazūros.

60,00 €

Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas. Aromate susipina uogiškos, pereinančios į uogieniškas, gėliškos natos, vos juntamas prieskoniškumas suteikia vynui lengvumo pojūtį. Burnoje vynas išlaiko klasikinį Puglijos vyndarystės stilių, svarus, vaisiškas su vos juntamomis brandos užuominomis. Puikiaitinka, prie sunkesių raudonos mėsos patiekalų, žvėrienos, kuri patiekiama su uogieniškais ar salstelėjusiais padažais.

11,00 €

Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas. Aromate susipina uogiškos, pereinančios į uogieniškas, gėliškos natos, vos juntamas prieskoniškumas suteikia vynui lengvumo pojūtį. Burnoje vynas išlaiko klasikinį Puglijos vyndarystės stilių, vaisiškas, gaivus.  Puikiaitinka, prie sunkesių raudonos mėsos patiekalų patiekiamų su uogieniškais ar salstelėjusiais padažais.

29,00 €

Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas. Aromate susipina uogiškos, pereinančios į uogieniškas, gėliškos natos, vos juntamas prieskoniškumas suteikia vynui lengvumo pojūtį. Burnoje vynas išlaiko klasikinį Puglijos vyndarystės stilių, svarus, vaisiškas su vos juntamomis brandos užuominomis. Puikiaitinka, prie sunkesių raudonos mėsos patiekalų, žvėrienos, kuri patiekiama su uogieniškais ar salstelėjusiais padažais.