Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

15,00 €

***

  • Ryškios rubino spalvos lengvai putojantis raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Marzemina vynuogių.
  • Frizzante - lengvai putojančio, dažnai nesauso, vyno stilius, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
  • Labai vaisiškas nesausas yvnas, kuriame dominuoja sunokusių saldžių raudonų vaisių, tamsių gėlių, ypač žibučių, aromatai. Skonis -  atsiskleidžia sunokusių juodųjų serbentų, braškių niuansai.
  • Dera su saliamiais, sūriais, griliuotais kepsniais, ne per daug saldžiais desertais.
20,00 €
  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Vaisiškas ir gėliškas, su obuolių, kriaušių ir citrusų užuominomis. Burnoje gaivus bei kvapnus. Smulkūs, ilgai išliekantys burbuliukai.
  • Idealus aperityvas. Taip pat dera su pasta, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalais.

18,00 €

***

  • Blyškios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų Garganega vynuogių. ~20 metų amžiaus vynuogynai išsidėstę istorinėje Soave teritorijoje vulkaninės kilmės Roncà kalvose. 
  • Maceracija ir fermentacija vyksta nerūdijančio plieno talpose.
  • Gaivus, minerališkas vynas. Kvape juntami kriaušių, persikų, šalavijų, melionų, dilgėlių aromatai, skonyje dominuoja citrusiniai vaisiai.
  • Puikiai tinka kaip aperityvas. Derinamas prie žuvies ar daržovių Risotto, jūros gėrybių.
15,00 €

***

  • Lengvai putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Vespaiola vynuogių.

  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, dažnai nesauso, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).

  • Gaivus, vaisiškas vynas, kuriame dominuoja citrusinių vaisių, migdolų natos. Gerai subalansuota rūgštis, malonus poskonis.

  • Dera kaip aperityvas arba prie salotų su jūros gėrybėmis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies ar mėsos patiekalais, įvairiais sūriais, švelniais sūriais.

  • https://cantinabreganze.it/

15,00 €

***

  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš ekologiniame ūkyje užaugintų Pinot Nero (Pinot Noir) vynuogių.

  • Po fermentacijos vynas 9 mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.

  • Lengvas, elegantiškas, geros struktūros vynas su gaivia aviečių, vyšnių kvapų ir skonių puokšte.

  • Dera prie lengvų užkandžių su sūriais, mėsos carpaccio, paukštienos, rausvos žuvies patiekalų.

  • https://cantinabreganze.it/

15,00 €
  • Blyškiai rausvos spalvos lengvai putojantis rausvas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Merlot vynuogių.
  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, dažnai nesauso, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
  • Vaisiškas, gaivus vynas, kuriame dominuoja saldžiai kvepiančių gėlių, sunokusių vaisių ir uogų, ypač braškių, aromatai ir skoniai. Gerai subalansuota rūgštis, malonus poskonis.
  • Dera kaip aperityvas arba prie salotų su jūros gėrybėmis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies ar mėsos patiekalais, įvairiais švelniais sūriais.
18,00 €

***

  • Ryškios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione, iš vietinių Valpolicella rajone augančių vynuogių veislių.
  • ~25-30 metų amžiaus vynuogynai išsidėsę Bastijojos slėnyje tarp Val d'Alpone ir Val d'Illasi.
  • Fermentacija ir brandinimas: nerūdijančio plieno statinės ir ąžuolo statinės.
  • Vidutinio svarumo, gaivus, puikaus balanso ir rūgšties vynas. Skonyje dominuoja vyšnios, serbentai, raudoni miško vaisiai.
  • Dera su lengvais užkandžiais, sūriais, nesunkiais mėsos patiekalais. 
19,00 €

***

  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Pinot Nero vynuogių.
  • Vynas brandintas 20 hl ir 40 hl ąžuolo statinėse.
  • Vaisiškas, elegantiškas, raudonų uogų bei vyšnių aromatų, su lengvomis prieskoniškomis bei pipiriškomis natomis vynas. Burnoje gaivus ir lengvas, šilkinių taninų, geros struktūros, pasižymintis lengva rūgštimi.
  • Puikiai derantis prie užkandžių, baltos mėsos, paukštienos patiekalų.
18,00 €

***

  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų Garganega vynuogių. ~25 metų amžiaus vynuogynai išsidėstę istorinėje Soave Classico teritorijoje, vulkaninės kilmės šlaituose.
  • Maceracija ir fermentacija vyksta nerūdijančio plieno talpose.
  • Gaivus, subtiliai vaisiškas vynas su geltonųjų vaisių, citrusų, žolelių, šalavijų aromatine puokšte. Skonyje juntami citrusiniai ir egzotiniai vaisiai.
  • Puikiai tinka kaip aperityvas arba prie jūros gėrybių bei žuvies užkandžių. Ypač įdomu su balta žuvimi, sushi ir sashimi.

29,00 €
  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Atskiras ir nedidelis (apie 1 ha), skirtingų vynmedžių amžiaus "Vigneto Della Riva Di San Floriano" vynuogynas, išsidėstęs labai stačiuose šlaituose.
  • Vintage, Brut
  • Intensyvvus, elegantiško gėliško aromato vynas, pasižymintis gaivia rūgštimi, subtiliu persikų, kriaušių, šviesių uogų skoniu.
  • Tinka kaip aperityvas. Taip pat dera prie makaronų, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalų.
36,00 €
  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Atskiras, nedidelis (mažiau nei 1 ha) ir labai senas "Col del Vent" vynuogynas, esantis šalia Valdobbiadene miestelio.
  • Po supilsymo į butelius, vynas dar kelis mėnesius laikomas bręsti rūsiuose.
  • Vintage, Extra Brut
  • Intensyvus, gėliškas, smulkių burbuliukų, pikantiško skonio putojantis vynas, su persikų, obuolių, kriaušių, agrastų bei laimų užuominomis.

  • Tinka kaip aperityvas. Taip pat dera prie makaronų, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalų.
50,00 €

***

  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione, iš rankomis skintų Valpolicella rajone augančių vynuogių. 

  • ~25-30 metų amžiaus vynuogynai išsidėsę Bastijojos slėnyje tarp Val d'Alpone ir Val d'Illasi ~450 m. aukšyje virš jūros lygio.

  • Vynuogės skinamos rugsėjo gale į medines dėžes „fruttaio“ ir iki gruodžio / sausio mėn. vytinamos. Fermentacija ir maceracija vyksta mažose plieninėse talpose. Po fermentacijos vynas bręsta 500/1000 litrų ąžuolinėse statinėse 18-24 mėn.

  • Pasižymi džiovintų vaisių, prinokusių vyšnių, slyvų, skrudintų riešutų, balzaminio acto, vanilės, prieskonių kvapais. Intensyvaus skonio ir jaunatviškos rūgšties, vaisiško skonio ir gero balanso vynas.

  • Potencialas: iki 2028 metų.

  • Dera su įvairiais sūriais, mėsos patiekalais, laukine paukštiena ar žvėriena.

  • https://www.fattoriwines.com

27,00 €

***

  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Vynuogės auginamos itin aukštuose šlaituose, turinčiuose ekologinės žemdirbystės statusą.
  • Brut
  • Gaivus, smulkių gyvybingų burbuliukų, subtilaus kreminio skonio putojantis vynas, su  obuolių, kriaušių, citrusų užuominomis.
  • Tinka kaip aperityvas. Taip pat dera prie keptos žuvies ar daržovių, baltos mėsos patiekalų.
44,00 €
  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Vaisiškas ir gėliškas, su obuolių, kriaušių ir citrusų užuominomis. Burnoje gaivus bei kvapnus. Smulkūs, ilgai išliekantys burbuliukai.
  • Idealus aperityvas. Taip pat dera su pasta, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalais.
Išparduota
18,00 €

***

  • Baltas nealkoholinis vynas, pagamintas Švedijoje iš Italijoje, Veneto regione, Breganze miestelio ekologiniame ūkyje užaugintų ir tik rankomis skintų Vespaiola ir  Garganega vynuogių.

  • 2013 m. gamyklos įkūrėja Moa Gürbüzer, buvusi šeimos terapeutė ir socialinė darbuotoja, 20 metų dirbusi su problemų dėl alkoholio turėjusiomis šeimomis. Jos vizija buvo kvestionuoti ir pakeisti visuomenės alkoholio vartojimo normas kuriant pasaulinio lygio vynus, bet juos "išlaisvinant nuo alkoholio". Šiandien "Oddbird" yra didžiausias tokių vynų gamintojas Skandinavijoje.

  • Po spontaninės fermentacijos vynas 12 mėnesių bręsta prancūziško ąžuolo statinėse: Barriques ir Tanneaux. Vėliau, pašalinus alkoholį, vynas supilamas į butelius ir išskyrus sudėtyje esančius sulfitus, nenaudojami jokie E, dirbtiniai kvapai ar spalvos.

  • Alkoholiui pašalinti naudojama vakuuminio garinimo technologija - besisukančio kūgio kolonėlė "Spinning Cone Column". Vynas žemo slėgio talpose šildomas iki 30-38 °C t°, kol išgaruoja alkoholis. Žemoje t° pavyksta išlaikyti nepakitusius pirminius vaisiškus aromatus. Kai kurie gamintojai naudoja atbulinės osmozės (Reversal Osmosis) metodiką. Abiem atvejais procese pasišalina alkoholis ir vanduo bei atsiskiria aromatinė substancija, kuri vėliau vėl sumaišoma su vandeniu.

  • Likutinis cukrus: 40 g/l. Tinka veganams.

  • Vynas pasižymi švelniu, gaiviu ir minerališku skoniu,  kriaušių, citrusų, baltųjų gėlių, medaus aromatais.

  • Vynas derinamas pagal vartotojo fantaziją.

  • https://oddbird.com/

Išparduota
18,00 €

***

  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, iš Veneto regione užaugintų ir rankomis skintų Rondinella, Molinara ir Corvina vynuogių. 25 metų vynuogynai išsidėstę Colà di Lazise miesto apylinkėse 120 metrų aukštyje virš jūros lygio Gardos ežero rytinėje pakrantėje.
  • Vynas 12 mėn. bręsta nerūdyjančio plieno talpose su mielėmis. Dalis vyno bręsta ąžuolo statinėse.
  • Gaivus, vidutino svarumo, gana vaisiškas, lengvai prieskoniškas vynas, kvepiantis raudonomis uogomis, tamsiomis gėlėmis Jaučiami švelnaus tabako, valinės, gėlių niuansai poskonyje.
  • Dera su įvairiais mėsos užkandžiais, lengvesniais mėsos patiekalais, makaronų patiekalais, įvairiais sūriais.
Išparduota
16,00 €

***

  • Raudonas vynas, pagamintas Italijoje, iš Veneto regione užaugintų ir rankomis skintų Rondinella ir Corvina vynuogių. 20 metų vynuogynai išsidėstę Colà di Lazise miesto apylinkėse 220 metrų aukštyje virš jūros lygio Gardos ežero rytinėje pakrantėje.
  • Vynas 2 mėn. bręsta nerūdyjančio plieno talpose su mielėmis.
  • Gaivus, lengvas, vaisiškas vynas, kvepiantis šviežiomis raudonomis uogomis, su valinės ir gėlių niuansais poskonyje.
  • Dera su įvairiais mėsos užkandžiais, makaronų patiekalais, minkštais sūriais.
Išparduota
16,00 €

***

  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, iš Veneto regione užaugintų ir rankomis skintų Garganega vynuogių. Vynuogynai išsidėstę Colà di Lazise miesto apylinkėse 120 metrų aukštyje virš jūros lygio Gardos ežero rytinėje pakrantėje.
  • Vynas 6 mėn. bręsta nerūdyjančio plieno talpose su mielėmis.
  • Gaivus, vaisiškas vynas, kvepiantis geltonaisiais obuoliais, abrikosias, mandarinais, riešutais.
  • Dera su žuvies patiekalais, lengvais užkandžiais, spagečiais, lengvomis salotomis, žuvies patiekalais, įvairiais sūriais.
Išparduota
18,00 €

***

  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, iš Veneto regione užaugintų ir rankomis skintų Pinot Grigio vynuogių. Vynuogynai išsidėstę Colà di Lazise miesto apylinkėse 120 metrų aukštyje virš jūros lygio Gardos ežero rytinėje pakrantėje.
  • Vynas 6 mėn. bręsta nerūdyjančio plieno talpose su mielėmis.
  • Gaivus, vaisiškas vynas, kvepiantis geltonaisiais obuoliais, abrikosias, mandarinais, migdolais. Gėlių ir medaus poskonio.
  • Dera su žuvies patiekalais, lengvais užkandžiais, pasta, spagečiais su sūriu, lengvomis salotomis, garinta žuvimi, minkštais sūriais.
Išparduota
16,00 €

***

  • Blyškios aviečių spalvos rožinis vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų vynuogių, užaugintų Gardos ežero rytinėje pakrantėje. Vynuogynai išsidėstę Colà di Lazise miesto apylinkėse 120 metrų aukštyje virš jūros lygio.
  • Maceracija trunka 48 valandas, po to vynas 2 mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.
  • Lengvas, gaivus ir vaisiškas vynas. Kvapų ir skonio paletėje dominuoja šviežios raudonos uogos (avietės, braškės), raudoni vaisiai.
  • Dera su lengvais užkandžiais, krevečių patiekalais, nebrandintais arba nedaug brandintais sūriais.

Išparduota
16,00 €

***

  • Blyškios šiaudų spalvos baltas vyas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rytinėse Gardos ežero pakrantės kalvose užaugintų vietinių vynuogių.
  • Vynas 4 mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.
  • Legvas, gaivus, šviežių vaisių, švelnių gėlių aromatų vynas. 
  • Tinka derinti su salotomis, lengvais užkandžiais, žuvies patiekalais. Puikus aperityvas.
Išparduota
15,00 €

***

  • Šiaudų spalvos lengvai putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Glera ir Vespaiola vynuogių.
  • Frizzante - lengvai putojančio, dažnai nesauso, vyno stilius, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
  • Šviežias, gaivus rožių ir lauko gėlių aromatai, vaisiško ir harmoningo skonio, kuriame dominuoja obuoliai, persikai.
  • Dera kaip aperityvas arba su salotomis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies patiekalais.
Išparduota
15,00 €

***

  • Šiaudų spalvos lengvai putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Glera vynuogių.
  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, dažnai nesauso, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
  • Šviežias, gaivus, gėliškas aromatas, vaisiško ir harmoningo skonio, kuriame dominuoja obuoliai, kriaušės.
  • Dera kaip aperityvas, arba su salotomis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies patiekalais.
Išparduota
13,00 €

***

  • Šviesios braškių spalvos rožinis vynas, pagaintas Italijoje, Veneto regione iš Pinot Nero vynuogių.
  • Vynas bręsta nrūdyjančio plieno statinėse su mielėmis ~2 mėnesius.
  • Gaivus, lengvas,vaisiškas vynas, pasižymintis intensyvia raudonų daržo uogų aromatų palete. Malonus švelniai minerališkas poskonis.
  • Dera su sriubomis, salotomis, vištiena, švelnesniais žuvies patiekalais.

0