.

Aktyvūs filtrai

165,00 €

Toskanietiškasis Premier Grand Cru vynas. Išskirtinės kokybės ir unikalaus charakterio vynas gaminamas iš rankomis rinktų Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot ir Petit Verot vynuogių. Šis kompleksiškas šilkinės struktūros vynas nustebins aromato bei skonio turtingumu.

129,00 €

Itin kompleksiškas vynas, pagamintas iš Syrah ir Grenache vynogių. Vynas pasižymi elegantiška struktura bei plačia aromatų puokšte.

129,00 €

Geltonos pereinančios į auksinę spalvos. Pasižymintis subalansuota aromatų puokšte, kurioje atsikleidžia, skrudintos šviesios duonos, karamelės natos, rodantčios, kad vynas brandintas nedidelėse prancūziško ąžuolo statinėse. Aromate taip pat juntami prinokusių obuolių, kriaušių, cidonijų, ananasų aromatai citrusinės natos. Burnoje elegantiškas ir šilkinis, jaučiamos brandinimo natos, ilga bei tvari rūgštis suteikia šiam vynui struktūriškumo ir gaivos. Puikiai dera prie sunkesnių paukštienos ar laukinių paukščių patiekalų, baltos mėsos. Kremiškų ir riebesnių padažų.

57,00 €
  • Rubino spalvos raunonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
  • Vynuogės užaugintos atskirame "I Salci' vynuogyne.
  • Po fermentacijos vynas mažiausiai 30 mėnesių bręsta ąžuolo statinėse.
  • Tai išskirtinis, brandus ir kompleksiškas, puikaus balaso, tvarios rūgšties ir malonių taninų vynas.
  • Dera su kompleksiškais ir tvirtais raudonos mėsos patiekalais, žvėriena, laukinių pakščių patiekalais, brandintais sūriais.

29,00 €
  • Intensyvios granatų spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
  • Malolaktinė fermentacija vyksta medinėse statinėse, vėliau vynas mažiausiai 24 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
  • Ilgaamžiškumas: 10-12 metų.
  • Sodraus miško uogų aromato su vanilės ir saldymedžio natomis. Skonis yra sodrus, puikaus balanso, geros taninų pusiausvyros ir ilgai išliekančio elegantiško poskonio vynas.
  • Puikiai dera su ragu padažu, griliuota mėsa, žvėriena ir brandžiais sūriais.

18,00 €
  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
  • 70% vyno fermentacija vyksta medinėse statinėse ir 30% plieninėse talpyklose. Tuomet 12 mėnesių vynas bręsta ąžuolo statinėse.
  • Intensyvūs aromatai su aviečių, vyšnių, prieskonių tonais. Vaisiško skonio, aksominių taninų vynas.
  • Tinka su brandintais sūriais, ant grotelių kepta raudona mėsa, žvėriena.

70,00 €
  • Intensyvios granatų spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
  • Fermentacija vyksta medinėse statinėse, vėliau vynas mažiausiai 24 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
  • Ilgaamžiškumas: 10-12 metų.
  • Sodraus miško uogų aromato su vanilės ir saldymedžio natomis. Skonis yra sodrus, puikaus balanso, geros taninų pusiausvyros ir ilgai išliekančio elegantiško poskonio vynas.
  • Puikiai dera su ragu padažu, griliuota mėsa, žvėriena ir brandžiais sūriais.
27,00 €

Blyškios auksinės pereinančios į pilkai auksinę splavos. Turtingas greifurto, ličių ir kreidiškų aromatų su lengvomis laimo ir egzotinių vaisių natomis. Burnoje tvirtas ir tonizuojantis, juntami baltieji persikai, žali obuoliai, greifrutai, gaiva ir minerališkumas. Puikiai tinka kaip aperityvas ar jūros gėrybių palydovas.

23,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese vynuogių.
  • Tai - jaunesnysis Brunello "brolis". Siekiant kuo geriau išnaudoti jaunesnius vynmedžius, gaminamas gaivesnio stiliaus vynas, kuriam reikia gerokai trumpesnio brandinimo laiko.
  • Vyninėje fermentacija prasideda spontaniškai plieno talpose. Maceracija vyksta 25 dienas. Vėliau vynas 12 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo 5-7 hl statinėse. 
  • Vyšnių, braškių, juodos arbatos ir žolelių aromatai. Vidutinio kūno ir taninų, gaivios rūgšties vynas.
  • Dera prie makaronų su mėsa, lazanijos, mėsos ragu, dešrelių, triušienos, avienos, jautienos maltinių, burgerių, įvairių sūrių.
25,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš Montalcino vietovėse užaugintų ir rankomis skintų vynuogių.
  • Vynas priskiriamas "Super Tuscan" vynų kategorijai.
  • Maceracija ir fermentacija vyksta iki 30 dienų. Vėliau vynas 12 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo 5 hl statinėse ir 4 mėnesius bręsta butelyje.
  • Juntami vyšnių, juodųjų serbentų, uogų pyrago, žolelių, rytietiškų prieskonių aromatai. Svarus, turtingo skonio ir ilgo poskonio vynas.
  • Dera prie jautienos ar žvėrienos, lazanijos, mėsos ragu, dešrelių, avienos, jautienos maltinių, burgerių.
45,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų ir kruopščiai atrinktų pačių geriausių gamintojo Sangiovese vynuogių.
  • Vyninėje fermentacija prasideda spontaniškai plieno talpose. Maceracija vyksta 20-25 dienas. Vėliau vynas 24-30 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo 5hl statinėse.
  • Intensyvaus ir kompleksiško aromato. Dūmo, žemės, odos, trešnių aromatai. Svaraus kūno, gerai nušlifuotų taninių. Ilgo poskonio, kuriame vyrauja saldūs prieskoniai. 
  • Dera su aviena, žvėriena, jautienos kepsniais, patiekalais su grybais, kietaisiais brandintais sūriais (Parmiggiano, Pecorino).