Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

15,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš vietinių to krašto vynuogių.
  • Sausas, vidutinio svarumo, gana vaisiškas ir puikiai subalansuotas vynas. Skonyje juntamos vyšnių, slyvų, juodųjų serbentų natos.
  • Puikiai dera tiek su sūriais ar lengvais užkandžiais, tiek su makaronais, jūros gėrybių ar mėsos patiekalais.
15,00 €

***

  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš Primitivo vynuogių.
  • Sausas, vaisiškas ir puikiai subalansuotas vynas. Juntamos raudonų uogų (vyšnių, džiovintų slyvų) natos, atsikleidžia uogieniškumas.
  • Dera su raudonos mėsos patiekalais, troškiniais, kiaulienos šonkauliais, mėsainiais, puskiečiais sūriais.
11,00 €

***

  • Raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš Nero d'Avola vynuogių.
  • Vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose 8 mėnesius. Vėliau dar tris mėnesius laikomas buteliuose.
  • Aromatas pasižmi vaisinėmis natomis ir juodųjų pipirų niuansais, vaisiškas nesvarus bei harmoningas skonis, gerai subalansuoti ir malonūs švelnūs taninai.
  • Dera prie makaronų su mėsa, vištienos su kariu, troškinių, karvės, avies ar ožkos sūrių.
35,00 €

***

  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione, Barbaresco apeliacijoje tik iš rinktinių Nebbiolo vynuogių.
  • Barbaresco klimatas šiek tiek labiau jūrinis: šiltesnis, sausesnis ir švelnesnis nei kaimyninėje Barolo. Todėl ir vynuogės paprastai sunoksta anksčiau. 
  • Po fermentacijos, vynas mažiausiai 26 mėnesius bręsta statinėse. Iš jų 24 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
  • Harmoningo, bei kompleksiško kvapo, kuriame juntami prieskonių, našlaičių, rožių, vyšnių aromatai, su vanilės, cinamono ir žaliojo pipiro natomis.
  • Laikymo potencialas - 10 metų.
  • Dera su raudona mėsa, kiaulienos patiekalais, karštais užkandžiais, vidutinės brandos ir brandžiais sūriais.

18,00 €

***

  • Ryškios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš spalio mėnesį rankomis skintų Sangiovese ir Sagrantino vynuogių.
  • Vynas brandinamas 15 mėnesių: 70% vyno bręsta medinėse statinėse ir 30% - plieninėse talpose.
  • Vaisiška kvapų puokštė. Pilno kūno, minkštų, bet gausių taninų raudonas vynas.
  • Puikus brandžių sūrių bei ant grotelių keptos mėsos palydovas.

15,00 €

***

  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš ekologiniame ūkyje užaugintų Pinot Nero (Pinot Noir) vynuogių.

  • Po fermentacijos vynas 9 mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.

  • Lengvas, elegantiškas, geros struktūros vynas su gaivia aviečių, vyšnių kvapų ir skonių puokšte.

  • Dera prie lengvų užkandžių su sūriais, mėsos carpaccio, paukštienos, rausvos žuvies patiekalų.

  • https://cantinabreganze.it/

18,00 €

***

  • Ryškios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione, iš vietinių Valpolicella rajone augančių vynuogių veislių.
  • ~25-30 metų amžiaus vynuogynai išsidėsę Bastijojos slėnyje tarp Val d'Alpone ir Val d'Illasi.
  • Fermentacija ir brandinimas: nerūdijančio plieno statinės ir ąžuolo statinės.
  • Vidutinio svarumo, gaivus, puikaus balanso ir rūgšties vynas. Skonyje dominuoja vyšnios, serbentai, raudoni miško vaisiai.
  • Dera su lengvais užkandžiais, sūriais, nesunkiais mėsos patiekalais. 
25,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Montepulcino ir Merlot vynuogių.
  • Merlot vynuogės renkamos iki rugsėjo 10 dienos po lengvo jų vytinimo ant vynmedžių. Montepulciano skinamos mėnesio pabaigoje ir spaudžiamos iškart.
  • Po fermentacijos vynai pilami į bendras 500 l. prancūziško ąžuolo statines ir bręsta 12 mėnesių.
  • Intensyvi vaisinė kvapų puokštė, kurioje susilieja granatų užuominos ir malonios žolelių natos. Sausas, šiek tiek pipiriškas, pilno kūno su švelniais aksominiais taninais, gerai subalansuotas, turtingo poskonio vynas.
  • Derinamas prie makaronų patiekalų su ragu, žvėrienos su sodriais padažais, troškinių, keptos mėsos, pikantiškų sūrių.
15,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Montepulciano vynuogių. 
  • 4 mėnesius vynas bręsta plieninėse talpose.
  • Jaunas, vaisiškas vynas, su vyšnių, slyvų natomis skonyje. Švelnūs taninai, aromatingas poskonis. 
  • Dera su makaronais, mėsos užkandžiais, vištienos ir triušienos patiekalais, riebiais sūriais.
27,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Syrah vynuogių.
  • Vynas 24 mėnesius brandintas prancūziško ąžuolo statinėse. Po to 6 mėnesius butelyje.
  • Ryškus, intensyvus ir sodrus, harmoningas, ilgai išliekantis skonis, persipinantis su juodųjų pipirų, šokolado, sunokusių vaisių natomis.
  • Dera su griliuotais raudonos mėsos patiekalais, sunkiais padažais, sodriais sūriais.

18,00 €
  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
  • 70% vyno fermentacija vyksta medinėse statinėse ir 30% plieninėse talpyklose. Tuomet 12 mėnesių vynas bręsta ąžuolo statinėse.
  • Intensyvūs aromatai su aviečių, vyšnių, prieskonių tonais. Vaisiško skonio, aksominių taninų vynas.
  • Tinka su brandintais sūriais, ant grotelių kepta raudona mėsa, žvėriena.

19,00 €

***

  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Pinot Nero vynuogių.
  • Vynas brandintas 20 hl ir 40 hl ąžuolo statinėse.
  • Vaisiškas, elegantiškas, raudonų uogų bei vyšnių aromatų, su lengvomis prieskoniškomis bei pipiriškomis natomis vynas. Burnoje gaivus ir lengvas, šilkinių taninų, geros struktūros, pasižymintis lengva rūgštimi.
  • Puikiai derantis prie užkandžių, baltos mėsos, paukštienos patiekalų.
21,00 €

***

  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione. 
  • 65% vyno brandinta naujose Prancūziško ąžuolo statinėse, 35% - senose. Po to 6 mėnesius vynas bręsta butelyje.
  • Intensyvūs raudonų uogų (gervuogių, džiovintų slyvų), šokolado natos. Burnoje - sausas puikiai subalansuotas, pakankamai vaisiškas vynas.
  • Dera su raudonos mėsos patiekalais, troškiniais, BBQ kiaulienos šonkauliais, mėsainiais, puskiečiais sūriais.

55,00 €
  • Gilios raudonos spalvos vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš kruopščiai atrinktų ir rankomis skintų gerausių vyndario vynuogynų uogų.
  • Dalis vynuogių skinamos rugsėjį ir specialiose patalpose vytinamos ~20 dienų ir praranda 40% savo svorio. Kita dalis vynuogių paliekamos džiūti ant vynmedžių natūralioje saulėkaitoje.
  • Po mėnesį trunkančios fermentacijos, vynas 4 metus bręsta ąžuolo statinėse, vėliau - 12 mėnesius butelyje.
  • Sodrus vynas, kuriame susipina prinokusių tamsių vyšnių, juodų uogų, šokolado, tabako, žolelių aromatai. Burnoje sausas, pilno kūno, pirmoji ataka yra švelniai saldi, uogiška. Apvalūs taninai, minkšta tekstūra, ilgas poskonis.
  • Dera su mėsos patiekalais, žvėriena, ypač pagardinta uogų padažais.

23,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Nero d'Avola vynuogių, užaugintų unikaliame akmeningame dirvožemyje.
  • Vynas 18 mėnesių brandinamas prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse. Vėliau 6 mėnesius butelyje.
  • Kompleksiškas, svarus bei intensyvaus skonio, šilkinių taninų vynas, kuriame dominuoja prinokusių raudonų vaisių, serebentų, slyvų skoniai, tobulai persipynę su prieskonių ir kakavos aromatais.
  • Šis galingas vynas gerai dera su jautienos ir žvėrienos patiekalais, sodriais sūriais.
13,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Nero d'Avola vynuogių.
  • 30% vyno 4 mėnesius brandinamas 225 litrų ąžuolo statinėse, o likusi dalis 8 mėsesius brandinama nerūdyjančio plieno talpose
  • Vidutinio svarumo, minkštų taninų, švelniai minerališkas vynas. Vaisiško skonio, kuriame juntami tamsių uogų, tabako niuansai. 
  • Dera su įvairiais sūriais, mėsos užkandžiais, makaronais su pomidorų padažais.
25,00 €
  • Sodrios granatų spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš rankomis skintų Merlot vynuogių.
  • 30 dienų vynuogės natūraliai džiovinamos vynuogyne ant vynmedžių, nupjovus ūglius.
  • Po fermentacjos, 12-14 mėnesių vynas brandinamas 500 l. prancūziško ąžuolo statinėse. Tada dar 6 mėnesius bręsta buteliuose. 
  • Aromate dominuoja juodos uogos, granatai, juntamos brandinimo ąžuole natos, saldymedis, karamelė. Burnoje sodrus, velvetiškas, puikiai subalansuotas, pilno kūno su ilgai išliekančiu poskoniu.
  • Puikiai dera su raudona mėsa, žvėriena ir brandintais sūriais.
45,00 €

***

  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių.
  • Demarie Barolo priklauso La Mora subzonai, kurioje gaminami vynai - vaisiškesni, lengvesni, juos galima pradėti gerti anksti.  Šiose vietovėse vyrauja kiek turtingesnis dirvožemis, todėl galima gaminti lengvesnius vynus, vynmedžiai geriau apsirūpina maisto medžiagomis.
  • Po ilgos maceracijos ir fermentacijos nerūdijančio plieno talpyklose, vynas 2 m. bręsta slovėniško ąžuolo statinėse.
  • Intensyvus, išskirtinai sudėtingas, sodrus, gerai subalansuotas vynas, su vyšnių, gėlių, vanilės aromatais. Švelnūs taninai, ilgas poskonis.
  • Laikymo potencialas 10 - 15 metų.
  • Dera prie raudonos mėsos, troškinių, griliuotos mėsos, žvėrienos, brandintų sūrių.

40,00 €

***

  • Intensyvios granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų Sagrantino vynuogių.
  • Malolaktinė fermentacija vyksta ąžuolinėse statinėse (70% vyno) ir plieninėse talpyklose (30%).
  • Po to visas vynas brandinamas ąžuolo statinėse 15 mėnesių. Vėliau dar 12 mėnesių bręsta plieno talpyklose.
  • Aromate susipina tabakas, raudoni vaisiai ir prieskoniai. Burnoje kompleksiškas, kupinas galingų, bet minkštų taninų.
  • Puikus brandžių sūrių, raudonos mėsos kepsnių, žvėrienos palydovas.

33,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje Friuli regione iš rankomis skintų Schiopettino vynuogių.
  • 13 mėnesių vynas brandintas ąžuolo statinėse. Po to kurį laiką iki pardavimo laikomas supilstytas į butelius.
  • Turtingo mėlynių, gervuogių ir aviečių aromato. vidutinio svarumo, maloniai taniniškas, pilno kūno ir ilgo poskonio vynas.
  • Puikus makaronų su mėsos padažais, griliuotos ar orkaitėje keptos mėsos palydovas. Puikiai dera su vidutinio brandumo sūriais ar vytintais kumpiais.
33,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione. Rankomis skintos Pignolo vynuogės yra labai sunkiai kultivuojamos bei reikalauja kruopštaus vyndario darbo bei pastangų.
  • 15 mėnesių vynas brandinamas ąžuolo statinėse, o išpilstytas dar kurį laiką brandinamas butelyje. Tinka ilgam brandinimui (10-15 metų).
  • Ryškūs vyšnių, gervuogių, prieskonių aromatai. Harmoningo skonio, intensyvių, bet malonių taninų bei puikios rūgšties vynas.
  • Puikiai dera su kiauliena, ėriena, ožkiena ar žvėriena

23,00 €
  • Granato spalvos raudoas vynas, pagamintas Friuli regione, Italijoje iš rankomis skintų Refosco vynuogių.
  • Po mėnesį trunkančios fermentacijos, 13 mėnesių vynas brandinamas ąžuolinėse statinėse. Vėliau vynas kurį laiką bręsta išpilstytas į butelius.
  • Miškų uogų ir gervuogių aromatai. Malonaus vaisiško skonio, švelnių taninų ir pilno kūno vynas.
  • Puikiai dera prie griliuotos mėsos, įvairių kumpių, brandaus sūrio bei žvėrienos.

50,00 €

***

  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione, iš rankomis skintų Valpolicella rajone augančių vynuogių. 

  • ~25-30 metų amžiaus vynuogynai išsidėsę Bastijojos slėnyje tarp Val d'Alpone ir Val d'Illasi ~450 m. aukšyje virš jūros lygio.

  • Vynuogės skinamos rugsėjo gale į medines dėžes „fruttaio“ ir iki gruodžio / sausio mėn. vytinamos. Fermentacija ir maceracija vyksta mažose plieninėse talpose. Po fermentacijos vynas bręsta 500/1000 litrų ąžuolinėse statinėse 18-24 mėn.

  • Pasižymi džiovintų vaisių, prinokusių vyšnių, slyvų, skrudintų riešutų, balzaminio acto, vanilės, prieskonių kvapais. Intensyvaus skonio ir jaunatviškos rūgšties, vaisiško skonio ir gero balanso vynas.

  • Potencialas: iki 2028 metų.

  • Dera su įvairiais sūriais, mėsos patiekalais, laukine paukštiena ar žvėriena.

  • https://www.fattoriwines.com

47,00 €

***

  • Raudonas vynas, pagamintas Sakartvele, Racha - mažiausiame šalies vyndarystės regione. Rankom skintos Mujuretuli ir Aleksandrouli vynuogės atkeliauja iš Khvanchara apeliacijos vynuogynų, augančių 450-750 m. aukšyje, pasodintų 1955-1970 m. Derlingumas ribojamas iki 6,5 t/ha.

  • Vyninė ir vynuogynas priklauso vyndariui Kakhaber Vardanašvili.

  • Vynuogės skinamos spalį. Fermentacija su odelėmis stabdoma po 14 d. išsaugant likutinį cukrų. Išpilstyta po 6 mėnesių brandinimo plieno talpose.

  • Išpilstyta 2.300 butelių.

  • Rūgštis: 6 g/l, Likutinis cukrus: 43 g/l, SO: 39 mg/l.

  • Elegantiškas, kompleksiško skonio, puikaus balanso, gaivios rūgšties pusiau saldus vynas. Dominuoja džiovintų raudonųjų vaisių, tamsių uogų, saldžių braškių aromatai, skrudintų migdolų natos.

  • Klasikiniai deriniai su: šokolado ar pupelių pyragais, saldesniais kumpiais. Sakartvelo desertais: Pelamushi (vynuogių sulčių želė), Churchkhela (graikiniai riešutai, padengti vynuogių sultimis), Kishmishi, džiovinti vaisiai, keptas moliūgas.

0