.

Aktyvūs filtrai

27,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Syrah vynuogių.
  • Vynas 24 mėnesius brandintas prancūziško ąžuolo statinėse. Po to 6 mėnesius butelyje.
  • Ryškus, intensyvus ir sodrus, harmoningas, ilgai išliekantis skonis, persipinantis su juodųjų pipirų, šokolado, sunokusių vaisių natomis.
  • Dera su griliuotais raudonos mėsos patiekalais, sunkiais padažais, sodriais sūriais.

21,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Nero d'Avola vynuogių, užaugintų unikaliame akmeningame dirvožemyje.
  • Vynas 18 mėnesių brandinamas prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse. Vėliau 6 mėnesius butelyje.
  • Kompleksiškas, svarus bei intensyvaus skonio, šilkinių taninų vynas, kuriame dominuoja prinokusių raudonų vaisių, serebentų, slyvų skoniai, tobulai persipynę su prieskonių ir kakavos aromatais.
  • Šis galingas vynas gerai dera su jautienos ir žvėrienos patiekalais, sodriais sūriais.
18,00 €
  • Raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Perricone vynuogių.
  • Po malolaktinės fermentacijos, vynas 6 mėnesius bręsta plieno statinėse. Vėliau 6 mėnesius butelyje.
  • Elegantiškas, vidutinio svarumo, neryškių taninų, vaisiškas vynas. Aromate dominuoja gervuogės, miško uogos, skonyje jaučiami vaisiškos natos, prieskoniai, saldymedis.
  • Puikiai dera prie pastos, mėsos užkandžių, sūrių, žuvies patiekalų.
18,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių rankomis skintų Nero d'Avola vynuogių.
  • Po plieno talpyklose įvykusios malolaktinės fermentacijos, 50% vyno 2 mėnesius bręsta mažose 225 l. ąžuolo statinėse, kita 50% dalis bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.
  • Haroningas, vaisiškas, švelnių taninų vynas. Skonyje dominuoja raudoni vaisiai, sunokę trešnės, jaučiami dūmo, kakavos, prieskonių niuansai.
  • Dera su grybų, jautienos ar žvėriėnos patiekalais.
40,00 €
  • Intensyvios rubino, granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione iš 50 metų amžiaus Negroamaro vynmedžių.
  • 6 mėnesius vynas bręsta naujose vidutinio skrudinimo prancūziško ąžuolo statinėse, po to - virš 4 mėnesių buteliuose.
  • Aromate juntamos sunokusių vyšnių, gervuogių bei slyvų natos, persipinančios su prieskoninėmis žolelėmis, cinamonu, tabaku, muskato riešutu, oda, kakava, maltais pipirais. Burnoje sausas, vaisiškas ir puikiai subalansuotas vynas. Sausas, sodrus, brandžių taninų ir puikaus balanso Cignomoro vynas.
  • Dera su mėsos užkandžiais, raudonos mėsos patiekalais.
36,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione.
  • Mažiausiai 12 mėnesių brandintas ąžuolo statinėse
  • Aromate juntamos rožių, žibuoklių, figų, vanilės natos, persipinančios su prieskoninėmis žolelėmis. Burnoje sausas puikiai subalansuotas, taniniškas, svarus vynas.
  • Dera su mėsos užkandžiais, raudonos mėsos patiekalais.
18,00 €

Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas. Aromate juntamos uogieniškos vyšnių bei gervuogių bei slyvų natos persipinančios su prieskoninėmis žolelėmis ir gintaro užuominomis. Burnoje sausas puikiai subalansuotas vaisiškas, uogieniškas su juntamomis brandinimo natomis, taniniškas, svarus, juntamas puikiai integruotas alkoholis. Tinkamas gerti vienas ar su mėsiškais užkandžiais. Dera su raudonos mėsos patiekalais.

16,00 €

Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas. Aromate juntamos raudonų uogų  natos, tokios kaip vyšnios, džiovintos slyvos, atsikleidžia uogieniškumas. Burnoje sausas puikiai subalansuotas vaisiškas, uogieniškas, klasikinis Puglijos vyndarystės stiliaus vynas. Puikia tinkamas gerti vienas ar su mėsiškais užkandžiais. Dera su raudonos mėsos patiekalais.

16,00 €

Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas. Aromate juntamos raudonų uogų ir prieskoninių žolelių natos, tokios kaip vyšnios, džiovintos slyvos, čiobreliai. Burnoje sausas puikiai subalansuotas vaisiškas, uogieniškas, klasikinis Puglijos vyndarystės stiliaus vynas. Puikia tinkamas gerti vienas ar su mėsiškais užkandžiais. Dera su raudonos mėsos patiekalais.

69,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione.
  • Mažiausiai 12 mėnesių brandintas ąžuolo statinėse.
  • Aromate juntamos rožių, žibuoklių, figų, vanilės natos, persipinančios su prieskoninėmis žolelėmis. Burnoje sausas puikiai subalansuotas, taniniškas, svarus vynas.
  • Dera su mėsos užkandžiais, raudonos mėsos patiekalais.
60,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione iš geriausių kruopščiai atrinktų Guagnano vynuogynų ploto.
  • 12 mėnesių brandintas ąžuolo statinėse.
  • Aromate susipina uogiškos, gėliškos natos, vos juntamas prieskoniškumas suteikia vynui lengvumo pojūtį. Gilus, subtilus ir sodrus skonis.
  • Puikiai tinka, prie raudonos mėsos patiekalų, ypač žvėrienos, patiekiamos su uogų ar vaisių padažais.
11,00 €

Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas. Aromate susipina uogiškos, pereinančios į uogieniškas, gėliškos natos, vos juntamas prieskoniškumas suteikia vynui lengvumo pojūtį. Burnoje vynas išlaiko klasikinį Puglijos vyndarystės stilių, vaisiškas, gaivus.  Puikiaitinka, prie sunkesių raudonos mėsos patiekalų patiekiamų su uogieniškais ar salstelėjusiais padažais.