Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

11,00 €

***

  • Baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Inzolia vynuogių.
  • Vynas 3 mėnesius bręsta betoninėse talpose.
  • Tropinių vaisių aromatų vynas, išsiskiriantis pikantišku, lengvu, gerai subalansuotu bei minerališku skoniu.
  • Dera kaip aperityvas ar su jūros gėrybėmis, makaronais, lengais žuvies patiekalais, sardinėmis.
11,00 €

***

  • Raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš Nero d'Avola vynuogių.
  • Vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose 8 mėnesius. Vėliau dar tris mėnesius laikomas buteliuose.
  • Aromatas pasižmi vaisinėmis natomis ir juodųjų pipirų niuansais, vaisiškas nesvarus bei harmoningas skonis, gerai subalansuoti ir malonūs švelnūs taninai.
  • Dera prie makaronų su mėsa, vištienos su kariu, troškinių, karvės, avies ar ožkos sūrių.
13,00 €
  • Blyškios spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Grecanico vynuogių.
  • 4 mėnesius vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose.
  • Elegantiškas, švelnus, šiek tiek minerališkas vynas, pasižymintis baltų vaisių, lauko žolelių, apelsino žiedų aromatais.
  • Dera kaip aperityvas arba su salotomis, šviežiomis jūros gėrybėmis, daržovių patiekalais, nesunkiais sūriais.
11,00 €

***

  • Rožinis vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių salos vynuogių.
  • Vynas 3 mėnesius brandinamas betono talpose.
  • Aromato puokštėje skleidžiasi gaivios uogų, vaisių ir rožių natos, jaučiami granatų, aviečių niuansai. Skonis - pikantiškas ir mineralinis, gerai subalansuotas.
  • Dera kaip aperityvas arba prie jūros gėrybių, salotų su krevetėmis, sūdytos žuvies, makaronų patiekalų, vištienos ar net triušienos kepsnelių.
27,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Syrah vynuogių.
  • Vynas 24 mėnesius brandintas prancūziško ąžuolo statinėse. Po to 6 mėnesius butelyje.
  • Ryškus, intensyvus ir sodrus, harmoningas, ilgai išliekantis skonis, persipinantis su juodųjų pipirų, šokolado, sunokusių vaisių natomis.
  • Dera su griliuotais raudonos mėsos patiekalais, sunkiais padažais, sodriais sūriais.

16,00 €
  • Blyškios spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Zibibbo (dar žinomų kaip Muscat di Alexandria) vynuogių.

  • 3 mėnesius vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose, vėliau 2 mėnesius butelyje.
  • Labai vaisiškas, kvapnus, minkštas ir lengvas vynas, pasižymintis elegantiška sunokusių egzotinių vaisių ir uogų kvapų ir skonių palete. 
  • Dera kaip aperityvas arba su žuvies, lengvais pakštienos ar daržovių patiekalais.
55,00 €
  • Gilios raudonos spalvos vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš kruopščiai atrinktų ir rankomis skintų gerausių vyndario vynuogynų uogų.
  • Dalis vynuogių skinamos rugsėjį ir specialiose patalpose vytinamos ~20 dienų ir praranda 40% savo svorio. Kita dalis vynuogių paliekamos džiūti ant vynmedžių natūralioje saulėkaitoje.
  • Po mėnesį trunkančios fermentacijos, vynas 4 metus bręsta ąžuolo statinėse, vėliau - 12 mėnesius butelyje.
  • Sodrus vynas, kuriame susipina prinokusių tamsių vyšnių, juodų uogų, šokolado, tabako, žolelių aromatai. Burnoje sausas, pilno kūno, pirmoji ataka yra švelniai saldi, uogiška. Apvalūs taninai, minkšta tekstūra, ilgas poskonis.
  • Dera su mėsos patiekalais, žvėriena, ypač pagardinta uogų padažais.

23,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Nero d'Avola vynuogių, užaugintų unikaliame akmeningame dirvožemyje.
  • Vynas 18 mėnesių brandinamas prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse. Vėliau 6 mėnesius butelyje.
  • Kompleksiškas, svarus bei intensyvaus skonio, šilkinių taninų vynas, kuriame dominuoja prinokusių raudonų vaisių, serebentų, slyvų skoniai, tobulai persipynę su prieskonių ir kakavos aromatais.
  • Šis galingas vynas gerai dera su jautienos ir žvėrienos patiekalais, sodriais sūriais.
13,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Nero d'Avola vynuogių.
  • 30% vyno 4 mėnesius brandinamas 225 litrų ąžuolo statinėse, o likusi dalis 8 mėsesius brandinama nerūdyjančio plieno talpose
  • Vidutinio svarumo, minkštų taninų, švelniai minerališkas vynas. Vaisiško skonio, kuriame juntami tamsių uogų, tabako niuansai. 
  • Dera su įvairiais sūriais, mėsos užkandžiais, makaronais su pomidorų padažais.
29,00 €

***

  • Sodrios gintaro spalvos oranžinis vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių baltųjų vynuogių. Dominuojanti vynuogė - Catarratto.

  • Maceracija ir spontaninė fermentacija trunka 20 dienų. Vėliau vynas 4 mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno statinėse su mielėmis (Sur-lees).

  • Nosyje išryškėja cukruotų citrusinių vaisių ir Viduržemio jūros regionui būdingų žolelių užuominos. Skonyje druskingumas ir taninai dera su išskirtiniu gaivumu, suteikdami elegantišką poskonį.

  • Šis vynas puikiai dera su moliuskų, vėžiagyvių, žuvies, baltos mėsos patiekalais, foie gras, pelėsiniu sūriu.

  • https://www.carusoeminini.com/en

18,00 €
  • Raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Perricone vynuogių.
  • Po malolaktinės fermentacijos, vynas 6 mėnesius bręsta plieno statinėse. Vėliau 6 mėnesius butelyje.
  • Elegantiškas, vidutinio svarumo, neryškių taninų, vaisiškas vynas. Aromate dominuoja gervuogės, miško uogos, skonyje jaučiami vaisiškos natos, prieskoniai, saldymedis.
  • Puikiai dera prie pastos, mėsos užkandžių, sūrių, žuvies patiekalų.
18,00 €
  • Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Grillo vynuogių.
  • Vynas fermentuojasi medinėse ąžuolo ir akacijų statinėse. Vėliau kelis mėnesius bręsta plieno statinėse su mielėmis. 
  • Lengvas, gaivus, pakankamai vaisiškas vynas, su riešutų, vaisių niuansais. Skonyje jaučiami elegantiški obuolių ir citrinų aromatai.
  • Puikiai dera prie pastos, lengvų užkandžių, keptos žuvies, ožkos sūrių, citrinos pagrindu marinuotos vištienos.

18,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių rankomis skintų Nero d'Avola vynuogių.
  • Po plieno talpyklose įvykusios malolaktinės fermentacijos, 50% vyno 2 mėnesius bręsta mažose 225 l. ąžuolo statinėse, kita 50% dalis bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.
  • Haroningas, vaisiškas, švelnių taninų vynas. Skonyje dominuoja raudoni vaisiai, sunokę trešnės, jaučiami dūmo, kakavos, prieskonių niuansai.
  • Dera su grybų, jautienos ar žvėriėnos patiekalais.
18,00 €
  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Catarratto vynuogių.
  • Vynas keletą mėnesių bręsta plieno statinėse su mielėmis. 
  • Elegantiškas, lengvas, vaisiškas vynas. Jaučiami sunokę obuolių, sviesių uogų aromatai. Ilgai išliekanatis šiek tiek minerališkas poskonis.
  • Puikiai dera prie pastos, lengvų užkandžių, sūrių, baltos žuvies patiekalų.
Išparduota
16,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Cabernet Sauvignon vynuogių.
  • 50% vyno bręsta prancūziško ąžuolo 225 litrų statinėje 8 mėnesius. Kita 50% dalis bręsta amerikietiško ąžuolo statinėse taip pat 8 mėnesius.
  • Vidutinio svarumo, gerai subalansuotas, gana vaisiškas, minkštų taninų vynas. Skonyje jaučiamos raudonos uogos, švelnūs pipirai, šokoladas, prieskoniai.
  • Dera su mėsos užkandžiais, keptais mėsos patiekalais, ypač ėriuku,  svaresniais sūriais, pasta.
Išparduota
16,00 €
  • Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš Chardonnay vynuogių.
  • Fermentacija vyksta prancūziškose ąžuolinėse talpose, vėliau vynas 6 savaites su nuosėdomis bręsta amerikietiško ąžuolo statinėse.
  • Vidutinio svarumo, gerai subalansuotas vynas su elegantiška vanilės ir atogrąžų kvapų puokšte.
  • Dera su garuose arba ant grotelių kepta žuvimi, vištiena ar daržovėmis, makaronais, ryžių patiekalais.

Išparduota
13,00 €
  • Blyškios spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Inzolia vynuogių.
  • 4 mėnesius vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose.
  • Vaisiškas, lengvas vynas, pasižymintis intensyviais gėliškais aromatais. Švelniai minerališkas skonis, kuriame juntamos gėlės, šviesios uogos ir vaisiai.
  • Dera kaip aperityvas arba su žuvies, daržovių patiekalais. 

0