Prekių krepšelis
(Tuščias)
.
11,00 €
***
- Baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Inzolia vynuogių.
- Vynas 3 mėnesius bręsta betoninėse talpose.
- Tropinių vaisių aromatų vynas, išsiskiriantis pikantišku, lengvu, gerai subalansuotu bei minerališku skoniu.
- Dera kaip aperityvas ar su jūros gėrybėmis, makaronais, lengais žuvies patiekalais, sardinėmis.
11,00 €
***
- Raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš Nero d'Avola vynuogių.
- Vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose 8 mėnesius. Vėliau dar tris mėnesius laikomas buteliuose.
- Aromatas pasižmi vaisinėmis natomis ir juodųjų pipirų niuansais, vaisiškas nesvarus bei harmoningas skonis, gerai subalansuoti ir malonūs švelnūs taninai.
- Dera prie makaronų su mėsa, vištienos su kariu, troškinių, karvės, avies ar ožkos sūrių.
13,00 €
- Blyškios spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Grecanico vynuogių.
- 4 mėnesius vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose.
- Elegantiškas, švelnus, šiek tiek minerališkas vynas, pasižymintis baltų vaisių, lauko žolelių, apelsino žiedų aromatais.
- Dera kaip aperityvas arba su salotomis, šviežiomis jūros gėrybėmis, daržovių patiekalais, nesunkiais sūriais.
11,00 €
***
- Rožinis vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių salos vynuogių.
- Vynas 3 mėnesius brandinamas betono talpose.
- Aromato puokštėje skleidžiasi gaivios uogų, vaisių ir rožių natos, jaučiami granatų, aviečių niuansai. Skonis - pikantiškas ir mineralinis, gerai subalansuotas.
- Dera kaip aperityvas arba prie jūros gėrybių, salotų su krevetėmis, sūdytos žuvies, makaronų patiekalų, vištienos ar net triušienos kepsnelių.
27,00 €
- Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Syrah vynuogių.
- Vynas 24 mėnesius brandintas prancūziško ąžuolo statinėse. Po to 6 mėnesius butelyje.
- Ryškus, intensyvus ir sodrus, harmoningas, ilgai išliekantis skonis, persipinantis su juodųjų pipirų, šokolado, sunokusių vaisių natomis.
- Dera su griliuotais raudonos mėsos patiekalais, sunkiais padažais, sodriais sūriais.
16,00 €
-
Blyškios spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Zibibbo (dar žinomų kaip Muscat di Alexandria) vynuogių.
- 3 mėnesius vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose, vėliau 2 mėnesius butelyje.
- Labai vaisiškas, kvapnus, minkštas ir lengvas vynas, pasižymintis elegantiška sunokusių egzotinių vaisių ir uogų kvapų ir skonių palete.
- Dera kaip aperityvas arba su žuvies, lengvais pakštienos ar daržovių patiekalais.
55,00 €
- Gilios raudonos spalvos vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš kruopščiai atrinktų ir rankomis skintų gerausių vyndario vynuogynų uogų.
- Dalis vynuogių skinamos rugsėjį ir specialiose patalpose vytinamos ~20 dienų ir praranda 40% savo svorio. Kita dalis vynuogių paliekamos džiūti ant vynmedžių natūralioje saulėkaitoje.
- Po mėnesį trunkančios fermentacijos, vynas 4 metus bręsta ąžuolo statinėse, vėliau - 12 mėnesius butelyje.
- Sodrus vynas, kuriame susipina prinokusių tamsių vyšnių, juodų uogų, šokolado, tabako, žolelių aromatai. Burnoje sausas, pilno kūno, pirmoji ataka yra švelniai saldi, uogiška. Apvalūs taninai, minkšta tekstūra, ilgas poskonis.
- Dera su mėsos patiekalais, žvėriena, ypač pagardinta uogų padažais.
23,00 €
- Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Nero d'Avola vynuogių, užaugintų unikaliame akmeningame dirvožemyje.
- Vynas 18 mėnesių brandinamas prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse. Vėliau 6 mėnesius butelyje.
- Kompleksiškas, svarus bei intensyvaus skonio, šilkinių taninų vynas, kuriame dominuoja prinokusių raudonų vaisių, serebentų, slyvų skoniai, tobulai persipynę su prieskonių ir kakavos aromatais.
- Šis galingas vynas gerai dera su jautienos ir žvėrienos patiekalais, sodriais sūriais.
13,00 €
- Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Nero d'Avola vynuogių.
- 30% vyno 4 mėnesius brandinamas 225 litrų ąžuolo statinėse, o likusi dalis 8 mėsesius brandinama nerūdyjančio plieno talpose.
- Vidutinio svarumo, minkštų taninų, švelniai minerališkas vynas. Vaisiško skonio, kuriame juntami tamsių uogų, tabako niuansai.
- Dera su įvairiais sūriais, mėsos užkandžiais, makaronais su pomidorų padažais.
29,00 €
***
-
Sodrios gintaro spalvos oranžinis vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių baltųjų vynuogių. Dominuojanti vynuogė - Catarratto.
-
Maceracija ir spontaninė fermentacija trunka 20 dienų. Vėliau vynas 4 mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno statinėse su mielėmis (Sur-lees).
-
Nosyje išryškėja cukruotų citrusinių vaisių ir Viduržemio jūros regionui būdingų žolelių užuominos. Skonyje druskingumas ir taninai dera su išskirtiniu gaivumu, suteikdami elegantišką poskonį.
-
Šis vynas puikiai dera su moliuskų, vėžiagyvių, žuvies, baltos mėsos patiekalais, foie gras, pelėsiniu sūriu.
18,00 €
- Raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Perricone vynuogių.
- Po malolaktinės fermentacijos, vynas 6 mėnesius bręsta plieno statinėse. Vėliau 6 mėnesius butelyje.
- Elegantiškas, vidutinio svarumo, neryškių taninų, vaisiškas vynas. Aromate dominuoja gervuogės, miško uogos, skonyje jaučiami vaisiškos natos, prieskoniai, saldymedis.
- Puikiai dera prie pastos, mėsos užkandžių, sūrių, žuvies patiekalų.
18,00 €
- Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Grillo vynuogių.
- Vynas fermentuojasi medinėse ąžuolo ir akacijų statinėse. Vėliau kelis mėnesius bręsta plieno statinėse su mielėmis.
- Lengvas, gaivus, pakankamai vaisiškas vynas, su riešutų, vaisių niuansais. Skonyje jaučiami elegantiški obuolių ir citrinų aromatai.
- Puikiai dera prie pastos, lengvų užkandžių, keptos žuvies, ožkos sūrių, citrinos pagrindu marinuotos vištienos.
18,00 €
- Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių rankomis skintų Nero d'Avola vynuogių.
- Po plieno talpyklose įvykusios malolaktinės fermentacijos, 50% vyno 2 mėnesius bręsta mažose 225 l. ąžuolo statinėse, kita 50% dalis bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.
- Haroningas, vaisiškas, švelnių taninų vynas. Skonyje dominuoja raudoni vaisiai, sunokę trešnės, jaučiami dūmo, kakavos, prieskonių niuansai.
- Dera su grybų, jautienos ar žvėriėnos patiekalais.
18,00 €
- Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Catarratto vynuogių.
- Vynas keletą mėnesių bręsta plieno statinėse su mielėmis.
- Elegantiškas, lengvas, vaisiškas vynas. Jaučiami sunokę obuolių, sviesių uogų aromatai. Ilgai išliekanatis šiek tiek minerališkas poskonis.
- Puikiai dera prie pastos, lengvų užkandžių, sūrių, baltos žuvies patiekalų.
16,00 €
- Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Cabernet Sauvignon vynuogių.
- 50% vyno bręsta prancūziško ąžuolo 225 litrų statinėje 8 mėnesius. Kita 50% dalis bręsta amerikietiško ąžuolo statinėse taip pat 8 mėnesius.
- Vidutinio svarumo, gerai subalansuotas, gana vaisiškas, minkštų taninų vynas. Skonyje jaučiamos raudonos uogos, švelnūs pipirai, šokoladas, prieskoniai.
- Dera su mėsos užkandžiais, keptais mėsos patiekalais, ypač ėriuku, svaresniais sūriais, pasta.
16,00 €
- Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš Chardonnay vynuogių.
- Fermentacija vyksta prancūziškose ąžuolinėse talpose, vėliau vynas 6 savaites su nuosėdomis bręsta amerikietiško ąžuolo statinėse.
- Vidutinio svarumo, gerai subalansuotas vynas su elegantiška vanilės ir atogrąžų kvapų puokšte.
- Dera su garuose arba ant grotelių kepta žuvimi, vištiena ar daržovėmis, makaronais, ryžių patiekalais.
13,00 €
- Blyškios spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Inzolia vynuogių.
- 4 mėnesius vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose.
- Vaisiškas, lengvas vynas, pasižymintis intensyviais gėliškais aromatais. Švelniai minerališkas skonis, kuriame juntamos gėlės, šviesios uogos ir vaisiai.
- Dera kaip aperityvas arba su žuvies, daržovių patiekalais.