.

Aktyvūs filtrai

18,00 €

Šviesiai gelsvos spalvos su žaliais atspalviais. Šiame vyne nuo Gardos ežero jaučiami prinokusių kriaušių, meliono ir baltų gėlių aromatai. Burnoje lengvas, šiek tiek minerališkas su gerai subalansuota rūgštimi. Puikus žuvies, pastos, viduržemio jūros virtuvės įkvėptų sriubų, palydovas.

18,00 €

Švaraus rubino splavos, sukdami taurę pastebėsite, kad vynas yra vidutinio klampumo iš ganėtinai smulkių besiformuojančių ašarų taurės kraštuose. Aromate jaučiama miško paklotės, vynui šiek tiek "pakvėpavus", atsiveria vyšnios aromatai. Burnuoje pirmoji ataka ganėtinai saldi, jaučiamas išreikštas vaisiškumas, kuriame atsiskleidžia slyvų, vyšnių, aviečių natos. Vynas puikiai tiks prie lengvų ir nekompleksiškų tiek šaltų, tiek karštų patiekalų, mėsos ar sūrių užkandžių. Geriamas jaunas gali būti puikus paperityvas. 

29,00 €

Vyne vyrauja prinokusių vaisių, muskato bei slyvų džemo aromatai. Burnoje jaučiamos vynuogės, vyšnios, serbentai bei braškės. Šis vynas dera prie įvairaus maisto, nuo šaltų mėsos užkandžių iki raudonos mėsos, kuskuso, troškinto ėriuko. Taip pat puiku pasirinkimas šio vyno taure užbaigti vakarienę.

22,00 €

Šiame vyne gėliški ciklamenų, našlaičių ir šeivamedžio aromatai persipina su vaisiškais serbentų, vynuogių, gervuogių ir slyvų džemo aromatais. Burnoje jaučiamos vyšnių, gervuogių, serbentų ir braškių natos. Vynas puikaus balanso ir labai vaisiškas, jaučiamos lengvos medžio užuominos, nes vynas 15 mėnesių brandintas prancūziško medžio statinaitėse. Šis vynas puikiai tinka mėgavimuisi prieš ar po valgio, taip pat yra puikus įvairiausių patiekalų palydovas - nuo žuvies sriubos ar pastos su pomidorais iki avienos bei žvėrienos patiekalų.