.

Aktyvūs filtrai

55,00 €
  • Intensyvios granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų Sagrantino vynuogių.
  • Atskiras 'MONTARONE' ynuogynas.
  • Malolaktinė fermentacija vyksta ąžuolinėse statinėse (70% vyno) ir plieninėse talpyklose (30%).
  • Po to visas vynas brandinamas ąžuolo statinėse 15 mėnesių. Vėliau dar 12 mėnesių bręsta plieno talpyklose.
  • Aromate susipina tabakas, raudoni vaisiai ir prieskoniai. Burnoje kompleksiškas, kupinas galingų, bet minkštų taninų. 
  • Puikus brandžių sūrių, raudonos mėsos kepsnių, žvėrienos palydovas.
34,00 €
  • Šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų Trebbiano Spoletino vynuogių.

  • Apie 30 metų amžiaus vynuogynai.

  • Vynas 8 mėnesius brandintas ąžuolo statinėse.

  • Intensyvus vynas, pasižyminis citrusinėmis, persikų, ananasų, prieskoninių žolelių, ramunėlių aromatais. Skonis pikantiškai gaivus, kompleksiškas, minerališkas su tvaria rūgštimi. Juntamos sviesto, vanilės, prinokusių vaisių, dūmų natos. Ilgas poskonis.

  • Puikiai gera prie kietųjų sūrių, riebios žuvies ir paukštienos patiekalų.
  • http://www.livon.it

95,00 €
  • Intensyvios granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų Sagrantino vynuogių.
  • Malolaktinė fermentacija vyksta ąžuolinėse statinėse (70% vyno) ir plieninėse talpyklose (30%).
  • Po to visas vynas brandinamas ąžuolo statinėse 15 mėnesių. Vėliau dar 12 mėnesių bręsta plieno talpyklose.
  • Aromate susipina tabakas, raudoni vaisiai ir prieskoniai. Burnoje kompleksiškas, kupinas galingų, bet minkštų taninų.
  • Puikus brandžių sūrių, raudonos mėsos kepsnių, žvėrienos palydovas.
40,00 €
  • Intensyvios granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų Sagrantino vynuogių.
  • Malolaktinė fermentacija vyksta ąžuolinėse statinėse (70% vyno) ir plieninėse talpyklose (30%).
  • Po to visas vynas brandinamas ąžuolo statinėse 15 mėnesių. Vėliau dar 12 mėnesių bręsta plieno talpyklose.
  • Aromate susipina tabakas, raudoni vaisiai ir prieskoniai. Burnoje kompleksiškas, kupinas galingų, bet minkštų taninų.
  • Puikus brandžių sūrių, raudonos mėsos kepsnių, žvėrienos palydovas.

16,00 €
  • Ryškios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš spalio mėnesį rankomis skintų Sangiovese ir Sagrantino vynuogių.
  • Vynas brandinamas 15 mėnesių: 70% vyno bręsta medinėse statinėse ir 30% - plieninėse talpose.
  • Vaisiška kvapų puokštė. Pilno kūno, minkštų, bet gausių taninų raudonas vynas.
  • Puikus brandžių sūrių bei ant grotelių keptos mėsos palydovas.

Išparduota
25,00 €
  • Švelniai gelsvos spalvos baltasis vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų pačių geriausių vynuogyno vynuogių.
  • Fermentacija vykdoma nerūdijančio plieno talpyklose 15-20 dienų 14°-16°C temperatūroje. 5% vyno fermentuota naujose prancūziško ąžuolo statinėsebe be malolaktinės fermentacijos. Vėliau vynas bręsta butelyje 12 mėnesių.
  • Aromate atsiskleidžia geltonas obuolys, prinokę citrusai su juntamomis citrusinių vaisių žievelių natomis. Burnoje, lengvas, gaivios rūgšties su vos juntamu minerališkumu bei ilgu poskoniu.
  • Puikiai dera prie žuvies patiekalų, jūros gėrybių, griliuotų daržovių, vidutinės brandos ar balto pelėsio sūrių.
Išparduota
29,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Umbrijoje iš rankomis skintų Syrah, Sangiovese ir Montepulciano vynuogių.
  • 'AD 1212' yra specialus leidimas, skirtas pirmiesiems rašytiniams įrašams apie Decugnano vyndarystę.
  • 33% vyno brandinta prancūziško ąžuolo statinėse 12 mėnesių, likusi dalis - nerūdyjančio plieno talpose. Vėliau vynas 6 mėnesius laikomas buteliuose.
  • Aromate atsiskleidžia juodos uogos, tamsūs vaisiai, šviežiai skintos gėlės, tabako ir miško paklodės natos. Intensyvus, svarus, alkoholiškas, tvarios rūgšties, švelnių taninų vynas. Pipiriškas poskonis su juodų uogų džemo ir šokolado natomis.
  • Puikiai dera prie raudonos mėsos patiekalų, ypač prie jautienos, ėrienos kepsnių, lazanijos su mėsa, įvairių sodresnių sūrių.

Išparduota
18,00 €
  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų vynuogių, augančių  1000 pėdų aukštyje esančiuose vynuogynuose.
  • Vynas brandinamas plieno talpose.
  • Aromatų puokštėje galima užuosti slyvas, vyšnias, raudonas uogas, miško paklotę, odos natas su šokolado ir tabako užuominomis. Burnoje sausas, tvarios rūgšties, minkštų taninų. Malonus ilgas poskonis.
  • Puikiai dera su jautienos patiekalais, pasta su mėsos padažu, troškinta veršiena.
Išparduota
18,00 €
  • Šviesiai geltonos spalvos baltasis vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione maišant vietines vynuogių veisles su Sauvignon Blanc.
  • Minerališkas gaivus, lengvas ir malonus vynas. Aromate juntamos baltos gėlės, ramunėlės, geltoni obuoliai, citrusai ir citrusų žievelės. Burnoje puikiai subalansuotas, lengvos ir gaivios rūgšties bei ilgai išliekančiu poskoniu.
  • Puikus aperityvas. Dera su įvairiais užkandžiais, lengvomis salotomis, daržovių patiekalais.

Išparduota
35,00 €
  • Specialus ir išskirtinis gamintojo vynas, kurio pagaminta tik 1300 butelių.
  • Šviesiai geltonos spalvos baltasis vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų Sauvignon Blanc vynuogių, užaugintų labai sename  'L’Iinquisitore' vynuogyne.
  • Fermentacija vyksta plieno talpose, vėliau 6 mėnesius vynas bręsta buteliuose.
  • Minerališkas, gaivus, lengvas ir malonus vynas. Aromate juntamos baltos gėlės, ramunėlės, geltoni obuoliai, citrusai ir citrusų žievelės. Burnoje puikiai subalansuotas, lengvos ir gaivios rūgšties bei ilgai išliekančiu poskoniu.
  • Dera su įvairiais užkandžiais, salotomis, jūros gėrybėmis, daržovių ar baltos žuvies patiekalais.