.

Aktyvūs filtrai

18,00 €
  • Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Grillo vynuogių.
  • Vynas fermentuojasi medinėse ąžuolo ir akacijų statinėse. Vėliau kelis mėnesius bręsta plieno statinėse su mielėmis. 
  • Lengvas, gaivus, pakankamai vaisiškas vynas, su riešutų, vaisių niuansais. Skonyje jaučiami elegantiški obuolių ir citrinų aromatai.
  • Puikiai dera prie pastos, lengvų užkandžių, keptos žuvies, ožkos sūrių, citrinos pagrindu marinuotos vištienos.

13,00 €
  • Blyškios spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Inzolia vynuogių.
  • 4 mėnesius vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose.
  • Vaisiškas, lengvas vynas, pasižymintis intensyviais gėliškais aromatais. Švelniai minerališkas skonis, kuriame juntamos gėlės, šviesios uogos ir vaisiai.
  • Dera kaip aperityvas arba su žuvies, daržovių patiekalais. 

20,00 €
  • Intensyvios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione iš geriausių kruopščiai atrinktų Guagnano vynuogynų ploto.
  • 8 mėnesius brandintas ąžuolo statinėse.
  • Ryškūs prieskoniški aromatai, persipinantys su egzotinių vaisių, gėlių, akacijų natomis. Švenaus šilkinio skonio, gausus saldžių prieskonių bei ąžuolo natų.
  • Puikiai dera prie įvairių patiekalų: nuo intensyvaus skonio jūros gėrybių patiekalų iki daržovių ar baltos mėsos patiekalų.
18,00 €

Šviesiai gelsvos spalvos su žaliais atspalviais. Šiame vyne nuo Gardos ežero jaučiami prinokusių kriaušių, meliono ir baltų gėlių aromatai. Burnoje lengvas, šiek tiek minerališkas su gerai subalansuota rūgštimi. Puikus žuvies, pastos, viduržemio jūros virtuvės įkvėptų sriubų, palydovas.

18,00 €
  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Catarratto vynuogių.
  • Vynas keletą mėnesių bręsta plieno statinėse su mielėmis. 
  • Elegantiškas, lengvas, vaisiškas vynas. Jaučiami sunokę obuolių, sviesių uogų aromatai. Ilgai išliekanatis šiek tiek minerališkas poskonis.
  • Puikiai dera prie pastos, lengvų užkandžių, sūrių, baltos žuvies patiekalų.
13,00 €
  • Blyškios spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Zibibbo (dar žinomų kaip Muscat di Alexandria) vynuogių.

  • 3 mėnesius vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose, vėliau 2 mėnesius butelyje.
  • Labai vaisiškas, kvapnus, minkštas ir lengvas vynas, pasižymintis elegantiška sunokusių egzotinių vaisių ir uogų kvapų ir skonių palete. 
  • Dera kaip aperityvas arba su žuvies, lengvais pakštienos ar daržovių patiekalais.
129,00 €

Geltonos pereinančios į auksinę spalvos. Pasižymintis subalansuota aromatų puokšte, kurioje atsikleidžia, skrudintos šviesios duonos, karamelės natos, rodantčios, kad vynas brandintas nedidelėse prancūziško ąžuolo statinėse. Aromate taip pat juntami prinokusių obuolių, kriaušių, cidonijų, ananasų aromatai citrusinės natos. Burnoje elegantiškas ir šilkinis, jaučiamos brandinimo natos, ilga bei tvari rūgštis suteikia šiam vynui struktūriškumo ir gaivos. Puikiai dera prie sunkesnių paukštienos ar laukinių paukščių patiekalų, baltos mėsos. Kremiškų ir riebesnių padažų.

27,00 €

Blyškios auksinės pereinančios į pilkai auksinę splavos. Turtingas greifurto, ličių ir kreidiškų aromatų su lengvomis laimo ir egzotinių vaisių natomis. Burnoje tvirtas ir tonizuojantis, juntami baltieji persikai, žali obuoliai, greifrutai, gaiva ir minerališkumas. Puikiai tinka kaip aperityvas ar jūros gėrybių palydovas.

18,00 €

Ypatingai skaidrus, su vos matomais gelsvais žaliais atspalviais vynas. Intensyvaus kvapo, gėliškas tačiau turintis vaisiškų persikų ir abrikosų natų. Burnoje sausas, gaivus, minerališkas, puikiai subalansuotos rūgšties ir vos juntamais migdolais poskonyje. Puikia dera prie daržovių , žuvies, vištienos patiekalų

95,00 €
  • Šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Friulano ir Ribolla Gialla vynuogių.
  • Fermentacija vyksta ąžuolinėse statinėse, po to tose pačiose statinėse vynas bręsta dar 8 mėnesius.
  • Aromate jaučiamos vanilės ir šviežios duonos natos. Labai rafinuotas skonis su obuolių, akacijų ir tropinių vaisių užuominomis.
  • Puikiai dera su rūkyta bei sūdyta žuvimi, jūros gėrybėmių ar mėsa, sūriais.