Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

23,00 €
  • Aukso geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Malvasia vynuogių. Vynmedžių amžius apie 40 metų.
  • Vynas fermentuojasi plieno talpose, po to tose pačiose talpose jis dar brandinasi apie 8 mėnesius.
  • Intensyus ir charakteringas, bet tuo pačiu labai elegantiškas vynas. Išraiškingo skonio.
  • Puikiai dera su griliuota žuvimi, vėžiagyviais bei jūros gėrybėmis.
11,00 €

***

  • Baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Inzolia vynuogių.
  • Vynas 3 mėnesius bręsta betoninėse talpose.
  • Tropinių vaisių aromatų vynas, išsiskiriantis pikantišku, lengvu, gerai subalansuotu bei minerališku skoniu.
  • Dera kaip aperityvas ar su jūros gėrybėmis, makaronais, lengais žuvies patiekalais, sardinėmis.
18,00 €

****

  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų Sauvignon Blanc vynuogių, užaugintų vulkaniniuose Monte Calvarina šlaituose, Brenton kaime 420 m. virš jūros lygio.

  • Vynas brandinamas nerūdyjančio plieno statinėse.

  • Minerališkas, gaivus ir aromatingas vynas. Aromate ir skonyje pasižymintis juodųjų serbentų šakelių, jazminų, gudobelių, laukinių mėtų, gėlių užuominomis ir aštriais baltųjų pipirų, šalavijų ir šviežių dilgėlių pojūčiais. Poskonyje skeidžiasi citrusinių vaisių, abrikosų ir persikų natos.

  • Dera kaip aperityvas arba su šviežiomis salotomis, daržovėmis, lengvais užkandžiais, minkštais sūriais.

  • https://www.fattoriwines.com/
18,00 €

****

  • Intensyvios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų Pinot Grigio vynuogių. ~15 metų amžiaus vynuogynai išsidėstę vulkaninės kilmės Roncà kalvose.
  • 50% vyno brandinama ąžuolo statinėse.
  • Gaivus, minerališkas vynas. Skonyje ir aromate dominuoja kriaušių, aviečių, ananasų, bananų, abrikosų, persikų ir obuolių, ramunėlių, žaliosios arbatos niuansai.
  • Dera su užkandžiais, jūros gėrybėmis, žuvies patiekalais.
  • https://www.fattoriwines.com/en
16,00 €

***

  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, iš Veneto regione užaugintų ir rankomis skintų Garganega vynuogių. Vynuogynai išsidėstę Colà di Lazise miesto apylinkėse 120 metrų aukštyje virš jūros lygio Gardos ežero rytinėje pakrantėje.
  • Vynas 6 mėn. bręsta nerūdyjančio plieno talpose su mielėmis.
  • Gaivus, vaisiškas vynas, kvepiantis geltonaisiais obuoliais, abrikosias, mandarinais, riešutais.
  • Dera su žuvies patiekalais, lengvais užkandžiais, spagečiais, lengvomis salotomis, žuvies patiekalais, įvairiais sūriais.
16,00 €

***

  • Blyškios šiaudų spalvos baltas vyas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rytinėse Gardos ežero pakrantės kalvose užaugintų vietinių vynuogių.
  • Vynas 4 mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.
  • Legvas, gaivus, šviežių vaisių, švelnių gėlių aromatų vynas. 
  • Tinka derinti su salotomis, lengvais užkandžiais, žuvies patiekalais. Puikus aperityvas.
16,00 €
  • Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas italijoje, Abrucų regione iš tipinių regiono baltųjų vynuogių.
  • Gaivus ir lengvas vynas. Lauko gėlių, šviežių vaisių aromatai.
  • Dera su salotomis, lengvais užkandžiais, sūriais, šviežiomis daržovėmis, jūros gėrybėmis, švelnia balta žuvimi.
18,00 €

***

  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų Garganega vynuogių. ~25 metų amžiaus vynuogynai išsidėstę istorinėje Soave Classico teritorijoje, vulkaninės kilmės šlaituose.
  • Maceracija ir fermentacija vyksta nerūdijančio plieno talpose.
  • Gaivus, subtiliai vaisiškas vynas su geltonųjų vaisių, citrusų, žolelių, šalavijų aromatine puokšte. Skonyje juntami citrusiniai ir egzotiniai vaisiai.
  • Puikiai tinka kaip aperityvas arba prie jūros gėrybių bei žuvies užkandžių. Ypač įdomu su balta žuvimi, sushi ir sashimi.

18,00 €

***

  • Blyškios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų Garganega vynuogių. ~20 metų amžiaus vynuogynai išsidėstę istorinėje Soave teritorijoje vulkaninės kilmės Roncà kalvose. 
  • Maceracija ir fermentacija vyksta nerūdijančio plieno talpose.
  • Gaivus, minerališkas vynas. Kvape juntami kriaušių, persikų, šalavijų, melionų, dilgėlių aromatai, skonyje dominuoja citrusiniai vaisiai.
  • Puikiai tinka kaip aperityvas. Derinamas prie žuvies ar daržovių Risotto, jūros gėrybių.
21,00 €

***

  • Šiaudų geltonumo baltas vynas, pagamintas Italijoje, Kampanijos regione iš rankomis skintų Fiano vynuogių.
  • Fermentacija vyksta nerūdijačio plieno talpose, kuriose po to vynas bręsta 4 mėnesius. Vėliau 2 mėnesius laikomas buteliuose.
  • Elegantiškas ir minerališkas vynas su baltų vaisių, žolelių ir gėlių aromatais, citrusų užuominomis.
  • Dera su lengvesniais kreminiais, šviežiais sūriais, makaronų, žuvies, vištienos patiekalais. 

18,00 €
  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Catarratto vynuogių.
  • Vynas keletą mėnesių bręsta plieno statinėse su mielėmis. 
  • Elegantiškas, lengvas, vaisiškas vynas. Jaučiami sunokę obuolių, sviesių uogų aromatai. Ilgai išliekanatis šiek tiek minerališkas poskonis.
  • Puikiai dera prie pastos, lengvų užkandžių, sūrių, baltos žuvies patiekalų.
16,00 €
  • Blyškios spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Zibibbo (dar žinomų kaip Muscat di Alexandria) vynuogių.

  • 3 mėnesius vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose, vėliau 2 mėnesius butelyje.
  • Labai vaisiškas, kvapnus, minkštas ir lengvas vynas, pasižymintis elegantiška sunokusių egzotinių vaisių ir uogų kvapų ir skonių palete. 
  • Dera kaip aperityvas arba su žuvies, lengvais pakštienos ar daržovių patiekalais.
13,00 €
  • Blyškios spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Grecanico vynuogių.
  • 4 mėnesius vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose.
  • Elegantiškas, švelnus, šiek tiek minerališkas vynas, pasižymintis baltų vaisių, lauko žolelių, apelsino žiedų aromatais.
  • Dera kaip aperityvas arba su salotomis, šviežiomis jūros gėrybėmis, daržovių patiekalais, nesunkiais sūriais.
33,00 €
  • Švelniai geltonos spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Pinot bianco vynuogių.
  • Dalis vyno bręsta plieninėse talpose, o dalis - Vengriško ąžuolo statinėse.
  • Aromatas pasižymi vaisiškais obuoliu, persikų, migdolų, akacijų, jazminų kvapais. Gaivus, minerališkas bei ilgo malonaus poskonio vynas.
  • Puikus žuvies, baltos mėsos palydovas. Ypatingai dera su smidrais.
16,00 €
  • Citrinos geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Pecorino vynuogių.
  • Vaisiškas, gaivus vynas su gėliškomis ir maloniai mineralinėmis natomis.
  • Puikus aperityvas. Dera prie salotų, lengvų žuvies užkandžių bei patiekalų, baltos mėsos patiekalų. 
23,00 €
  • Aukso geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje Friuli regione iš rankomis skintų Friulano, Ribolla Gialla vynuogių.
  • 20% vyno fermentuojasi ąžuolinėse, o 80% - plieninėse talpose. Po to vynas bręsta tose pačiose talpose apie 6 mėnesius.
  • Aromate jaučiamos obuolių, vanilės, šviežios duonos natos. Rafinuoto skonio vynas su akacijų, tropinių vaisių užuominomis.
  • Puikiai dera su įvairiais užkandžiais, jūros gėrybių ar mėsos sriubomis; sūdyta žuvimi, balta mėsa.


27,00 €
  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Kampanijos regione iš rankomis skintų Fiano vynuogių.

  • 90% vyno fermentuojasi nerūdyjančio plieno statinėse, o 10% - ąžuolo statinėse.

  • 12 mėnesių vynas bręsta nerūdyjančio plieno talpose, vėliau 6 mėnesius ilsisi buteliuose.

  • Solidus, vidutinio kūno, intensyvaus skonio ir plačios kvapų paletės vynas. Aromate labiausiai dominuoja baltųjų vaisių, vanilės natos. Turtingas, bet švelnus skonis, ilgas poskonis.

  • Dera su įvairios žuvies patiekalais, balta mėsa, kreminiais sūriais.

  • https://www.politoviticoltori.com/

23,00 €

***

  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Kampanijos regione iš Lapio apylinkėse užaugintų Fiano vynuogių.
  • Vynuogės skinamos lapkričio pradžioje. Po fermentacijos vynas su organinėmis mielėmis kelis mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno talpose, vėliau buteliuose.
  • Intensyvus, tačiau gaivus vaisinis vynas, pasižymintis džiovintų abrikosų, ananasų, skrudintų riešutų, ramunėlių žiedų, lauko gėlių puokštės užuominomis aromate ir skonyje. Subalansuotas, malonaus poskonio vynas.
  • Dera su kreminėmis daržovių sriubomis, baltos mėsos patiekalais, keptais ar griliuotais žuvies patiekalais, jūros gėrybėmis, patiekalais su riebesniu padažu, brandintais sūriais.
  • http://www.tenutascuotto.it/en
27,00 €

***

  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Sakartvele, Imereti regione iš vietinių ir rankomis skintų Tsitska ir Tsolikouri vynuogių, užaugintų Meore Sviri kaimo vietovėse.
  • Vyninės savininkas Giorgi Kvirikadze, pagrindinis vadovas Giorgi Gotadze. Vyndarys - Erekle Loladze.
  • Vynas reguliuojamoje temperatūroje fermentuojamas ir brandinamas nerūdyjančio plieno talpose.
  • Lengvas, vaisiškas vynas, pasižymintis išskirtiniu gaivumu, kriaušių, žalių obuolių, lazdyno riešutų, abrikosų aromatais.
  • Dera su įviriais užkandžiais, baltos žuvies patiekalais, jūros gėrybėmis, lengvais sūriais.
  • https://www.churichinebuli.ge/
29,00 €

***

  • Baltas vynas, pagamintas Sakartvele, Kakheti regione iš keturių vynuogių mišinio.

  • Kisi vynuogių aukštas rūgštingumas suteikia vynui gaivų, šviežią skonį. Rkatsiteli - struktūrą ir balansą. Khikvi - papildo žiedų ir vaisių aromatais. Mtsvane - prideda sudėtingumo ir gylio. 

  • Vyninę 2015m. įkūrė Irakli Topuria, Tarptautinio Bakalaureato ir International House mokyklų steigėjas, “apsėstas“ Sakartvelo vyno populiarinimu pasaulyje. Vyndarys – Temuri Dakišvili, baigęs vyndarystės mokslus Vokietijoje, puikiai sujungiantis tradicinę kartvelišką ir šiuolaikinę vyndarystes.

  • Vynai fermentuoti atskirai nevykdant maceracijos. Po to žaliavos sumaišomos lygiomis dalimis ir iki išpilstymo į butelius vynas dar kelis mėnesius brandinamas nerūdyjančio plieno talpose.

  • Gaivus, puikaus balanso, ilgo poskonio vynas. Dominuoja žalių obuolių, baltų gėlių, tropinių vaisių, persikų, citrusų aromatai, medaus niuansai.

  • Dera su jūros gėrybėmis, baltos žuvies, paukštienos patiekalais, sūriais.

  • http://matrobela.ge/

21,00 €

***

  • Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Sakartvele, Kakheti regione, iš Tsinandali apeliacijoje užaugintų Rkatsiteli ir Mtsvane (regione vadinamų Kakhuri Mtsvane) vynuogių.

  • Po 24h maceracijos su žievelėmis žemoje temperatūroje ir fermentacijos, mažesnioji dalis vyno kurį laiką brandinta su mielėmis "sur lie".

  • Gaivus, minerališkas, gerai subalansuotas vynas, kuriame dominuoja gėlių, žalių vaisių, mineralų, ramunėlių, žalių obuolių ir kriaušių aromatai.

  • Dera su šviežiomis salotomis, lengvais užkandžiais, baltos žuvies patiekalais.

17,00 €

***

  • Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Sakartvele, Kakheti regione iš rankomis skintų Rkatsiteli vynuogių.

  • Mtevino - naujos kartos, neseniai įkurta vyninė. Vyninės savininkai broliai Nika ir Levan Zautashvili ir vyndarys Tornike Chakvadze vadovaujasi tiek europietiškomis, tiek senomis Sakartvelo vyno gamybos technologijomis.

  • Po 24 valandų maceracijos vynas fermentavosi apie mėnesį plieninėse talpose.

  • Lengvas, minerališkas vynas išsiskiria savo maloniais vaisiškais tonais, harmoningu skoniu.

  • Dera su salotomis, daržovėmis, sūriu ir jo patiekalais, jūros produktais.

  • http://mtevino.ge/en
17,00 €

***

  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Sakartvele, Kakheti regione iš rankomis skintų Rkatsiteli ir Mtsvane (Kakheti regione vadinamų Kakhuri Mtsvane) vynuogių, užaugintų Manavi apeliacijoje.

  • Manavi PDO apeliacijos taisyklės vyno gamybai leidžia naudoti iki 15% Rkatsiteli vynuogių, tačiau Marnaveli naudoja tik Mtsvane uogas.
  • Fermentacija vyksta nerūdyjančio plieno talpose. Vėliau kurį laiką bręsta buteliuose.

  • Gaivus, vaisiškas, gerai subalansuotas, malonios rūgšties vynas.

  • Dera su įvairiomis salotomis, jūros gėrybėmis, baltos žuvies patiekalais, minkštais sūriais.

  • https://www.marnaveli.com/en/category/ghvino

18,00 €
  • Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Grillo vynuogių.
  • Vynas fermentuojasi medinėse ąžuolo ir akacijų statinėse. Vėliau kelis mėnesius bręsta plieno statinėse su mielėmis. 
  • Lengvas, gaivus, pakankamai vaisiškas vynas, su riešutų, vaisių niuansais. Skonyje jaučiami elegantiški obuolių ir citrinų aromatai.
  • Puikiai dera prie pastos, lengvų užkandžių, keptos žuvies, ožkos sūrių, citrinos pagrindu marinuotos vištienos.

0