.
- Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Syrah vynuogių.
- Vynas 24 mėnesius brandintas prancūziško ąžuolo statinėse. Po to 6 mėnesius butelyje.
- Ryškus, intensyvus ir sodrus, harmoningas, ilgai išliekantis skonis, persipinantis su juodųjų pipirų, šokolado, sunokusių vaisių natomis.
- Dera su griliuotais raudonos mėsos patiekalais, sunkiais padažais, sodriais sūriais.
***
-
Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Sakartvele, Kakheti regione, Napareuli mikro zonoje iš Shiraz (Syrah) vynuogių, užaugintų Saniore kaimelio apylinkėse. Vyninę tik 2015 metais įkūrė Avtandil Antadze.
-
Vynuogės buvo atskirtos nuo šalkelių, sutraiškytos ir patalpintos į klasikines molines talpas (Qvevri). Natūrali fermantacija truko 12 dienų ir dar 1 mėnesį buvo tęsiama maceracija. Per tą laiką įvyko ir natūrali malolaktinė fermentacija. O tuomet vynas 6 mėnesius brandintas 225 l talpos prancūziškose ąžuolo statinėse.
-
Pagaminta ~5000 butelių.
-
Elegantiškas, šilkinių taninų ir glotnios rūgšties gana vaisiškas vynas. Aromate ir skonyje dominuoja prieskonių, miško uogų, vanilės natos, švelnūs šokolado niuansai.
-
Pukiai dera su laukinės paukštienos ir žvėrienos, avienos patiekalais, makaronais.