.

Aktyvūs filtrai

40,00 €
  • Intensyvios rubino, granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione iš 50 metų amžiaus Negroamaro vynmedžių.
  • 6 mėnesius vynas bręsta naujose vidutinio skrudinimo prancūziško ąžuolo statinėse, po to - virš 4 mėnesių buteliuose.
  • Aromate juntamos sunokusių vyšnių, gervuogių bei slyvų natos, persipinančios su prieskoninėmis žolelėmis, cinamonu, tabaku, muskato riešutu, oda, kakava, maltais pipirais. Burnoje sausas, vaisiškas ir puikiai subalansuotas vynas. Sausas, sodrus, brandžių taninų ir puikaus balanso Cignomoro vynas.
  • Dera su mėsos užkandžiais, raudonos mėsos patiekalais.
36,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione.
  • Mažiausiai 12 mėnesių brandintas ąžuolo statinėse
  • Aromate juntamos rožių, žibuoklių, figų, vanilės natos, persipinančios su prieskoninėmis žolelėmis. Burnoje sausas puikiai subalansuotas, taniniškas, svarus vynas.
  • Dera su mėsos užkandžiais, raudonos mėsos patiekalais.
18,00 €

Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas. Aromate juntamos uogieniškos vyšnių bei gervuogių bei slyvų natos persipinančios su prieskoninėmis žolelėmis ir gintaro užuominomis. Burnoje sausas puikiai subalansuotas vaisiškas, uogieniškas su juntamomis brandinimo natomis, taniniškas, svarus, juntamas puikiai integruotas alkoholis. Tinkamas gerti vienas ar su mėsiškais užkandžiais. Dera su raudonos mėsos patiekalais.

16,00 €

Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas. Aromate juntamos raudonų uogų ir prieskoninių žolelių natos, tokios kaip vyšnios, džiovintos slyvos, čiobreliai. Burnoje sausas puikiai subalansuotas vaisiškas, uogieniškas, klasikinis Puglijos vyndarystės stiliaus vynas. Puikia tinkamas gerti vienas ar su mėsiškais užkandžiais. Dera su raudonos mėsos patiekalais.

69,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione.
  • Mažiausiai 12 mėnesių brandintas ąžuolo statinėse.
  • Aromate juntamos rožių, žibuoklių, figų, vanilės natos, persipinančios su prieskoninėmis žolelėmis. Burnoje sausas puikiai subalansuotas, taniniškas, svarus vynas.
  • Dera su mėsos užkandžiais, raudonos mėsos patiekalais.
60,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione iš geriausių kruopščiai atrinktų Guagnano vynuogynų ploto.
  • 12 mėnesių brandintas ąžuolo statinėse.
  • Aromate susipina uogiškos, gėliškos natos, vos juntamas prieskoniškumas suteikia vynui lengvumo pojūtį. Gilus, subtilus ir sodrus skonis.
  • Puikiai tinka, prie raudonos mėsos patiekalų, ypač žvėrienos, patiekiamos su uogų ar vaisių padažais.
11,00 €

Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas. Aromate susipina uogiškos, pereinančios į uogieniškas, gėliškos natos, vos juntamas prieskoniškumas suteikia vynui lengvumo pojūtį. Burnoje vynas išlaiko klasikinį Puglijos vyndarystės stilių, vaisiškas, gaivus.  Puikiaitinka, prie sunkesių raudonos mėsos patiekalų patiekiamų su uogieniškais ar salstelėjusiais padažais.

27,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione iš geriausių kruopščiai atrinktų Guagnano vynuogynų ploto.
  • 12 mėnesių brandintas ąžuolo statinėse.
  • Aromate susipina uogiškos, gėliškos natos, vos juntamas prieskoniškumas suteikia vynui lengvumo pojūtį. Gilus, subtilus ir sodrus skonis.
  • Puikiai tinka, prie raudonos mėsos patiekalų, ypač žvėrienos, patiekiamos su uogų ar vaisių padažais.
36,00 €
  • Rožinis, putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione, iš Guagnano vynuogynų ploto rinktų vynuogių.
  • 30 mėnesių laikytas su mielėmis.
  • Dosage - 2,6 g/l.
  • Aromatas kompleksiškas pasižymintis raudonomų uogų natomis ir citrusinėmis užuominomis. Turtingas, minerališkas, lengvas ir glotnus skonis susipina su granatų ir neprinokusių vyšnių poskoniais.
  • Tobulas vynas vakaro pradžiai.