Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

40,00 €

***

  • Išskirtinis tamsios rubino spalvos raudonas vynas iš Italijos Puglia regiono. Tai gana nauja Puglia regiono vyndarystės potencialo išraiška.
  • Skirtingos veislės fermentuojamos atskirai nerūdijančio plieno talpose 12-16 dienų. Po to fermentacija ir brandinimas vyksta naujose 225 litrų prancūziško ąžuolo statinėse. Pasiekus norimą brandą, 6 mėnesius vynas ilsisi butelyje.
  • Prinokusių juodųjų serbentų, gervuogių, šokolado, skrudinto ąžuolo aromatai. Intesyvus, turtingo skonio, švelnių taninų ir puikiai subalansuotas vynas.
  • Dera su raudonos mėsos, ypač žvėrienos patiekalais, sodresniais sūriais, troškiniais.
40,00 €

***

  • Intensyvios rubino, granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione iš 50 metų amžiaus Negroamaro vynmedžių.
  • 6 mėnesius vynas bręsta naujose vidutinio skrudinimo prancūziško ąžuolo statinėse, po to - virš 4 mėnesių buteliuose.
  • Nefiltruotas.
  • Aromate juntamos sunokusių vyšnių, gervuogių bei slyvų natos, persipinančios su prieskoninėmis žolelėmis, cinamonu, tabaku, muskato riešutu, oda, kakava, maltais pipirais. Burnoje sausas, vaisiškas ir puikiai subalansuotas vynas. Sausas, sodrus, brandžių taninų ir puikaus balanso Cignomoro vynas.
  • Dera su mėsos užkandžiais, raudonos mėsos patiekalais.
Išparduota
19,00 €

***

  • Rubino spalvos raudonas vyas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš rankomis skintų Negroamaro vynuogių.

  • Po 25 dienų maceracijos ir malolaktinės fermentacijos nerūdyjančio plieno talpose, vynas 3 mėnesius bręsta butelyje.

  • Gaivus, puikiai subalansuotas, šilkinės elegancijos ir intensyvių vaisiškų aromatų vynas. Malonus minerališkumo pojūtis. Kvapų puokštėje dominuoja miško uogos, gervuogės, lelijos, švelnūs pipirai. Poskonyje juntami sandalmedžio, odos niuansai. Ilgai išiekantis poskonis.

  • Dera su mėsos užkandžiais, puskiečiais sūriais, kiaulienos patiekalais, dešrelėmis, sunkesniais rausvos žuvies patiekalais, pagardintais sodresniais padažais.

  • http://www.cignomoro.it/

0