.

Aktyvūs filtrai

36,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione.
  • Mažiausiai 12 mėnesių brandintas ąžuolo statinėse
  • Aromate juntamos rožių, žibuoklių, figų, vanilės natos, persipinančios su prieskoninėmis žolelėmis. Burnoje sausas puikiai subalansuotas, taniniškas, svarus vynas.
  • Dera su mėsos užkandžiais, raudonos mėsos patiekalais.
16,00 €

Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas. Aromate juntamos raudonų uogų  natos, tokios kaip vyšnios, džiovintos slyvos, atsikleidžia uogieniškumas. Burnoje sausas puikiai subalansuotas vaisiškas, uogieniškas, klasikinis Puglijos vyndarystės stiliaus vynas. Puikia tinkamas gerti vienas ar su mėsiškais užkandžiais. Dera su raudonos mėsos patiekalais.

69,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione.
  • Mažiausiai 12 mėnesių brandintas ąžuolo statinėse.
  • Aromate juntamos rožių, žibuoklių, figų, vanilės natos, persipinančios su prieskoninėmis žolelėmis. Burnoje sausas puikiai subalansuotas, taniniškas, svarus vynas.
  • Dera su mėsos užkandžiais, raudonos mėsos patiekalais.
15,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš Primitivo vynuogių.
  • Sausas, vaisiškas ir puikiai subalansuotas vynas. Juntamos raudonų uogų (vyšnių, džiovintų slyvų) natos, atsikleidžia uogieniškumas.
  • Dera su raudonos mėsos patiekalais, troškiniais, kiaulienos šonkauliais, mėsainiais, puskiečiais sūriais.
21,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione. 
  • 65% vyno brandinta naujose Prancūziško ąžuolo statinėse, 35% - senose. Po to 6 mėnesius vynas bręsta butelyje.
  • Intensyvūs raudonų uogų (gervuogių, džiovintų slyvų), šokolado natos. Burnoje - sausas puikiai subalansuotas, pakankamai vaisiškas vynas.
  • Dera su raudonos mėsos patiekalais, troškiniais, BBQ kiaulienos šonkauliais, mėsainiais, puskiečiais sūriais.

40,00 €
  • Tamsios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione, kuriam vynuogės skinamos nuo 80 metų amžiaus vynmedžių.
  • Vynas 12 mėnesių brandintas Prancūziško ir Amerikietiško ąžuolo statinėse.
  • Intensyvus rūgščiųjų vyšnių, aviečių, tabako, šokolado, cinamono kvapų derinys. Burnoje juntami sodrūs ir vaisiniai aromatai: laukinių ir juodųjų vyšnių uogienės , figų, tabako, šokolado, pipirų, cinamono, dūmų, odos atspalviai. Rafinuotas, pilno kūno, ryškių taninų, ilgo saldaus dūmo poskonio vynas.
  • Derinamas su griliuotais mėsos kepsniais, troškiniais ir t.t.