.
***
- Ryškios rubino spalvos lengvai putojantis raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Marzemina vynuogių.
- Frizzante - lengvai putojančio, dažnai nesauso, vyno stilius, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
- Labai vaisiškas nesausas yvnas, kuriame dominuoja sunokusių saldžių raudonų vaisių, tamsių gėlių, ypač žibučių, aromatai. Skonis - atsiskleidžia sunokusių juodųjų serbentų, braškių niuansai.
- Dera su saliamiais, sūriais, griliuotais kepsniais, ne per daug saldžiais desertais.
- Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
- Vaisiškas ir gėliškas, su obuolių, kriaušių ir citrusų užuominomis. Burnoje gaivus bei kvapnus. Smulkūs, ilgai išliekantys burbuliukai.
- Idealus aperityvas. Taip pat dera su pasta, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalais.
***
-
Lengvai putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Vespaiola vynuogių.
-
Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, dažnai nesauso, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
-
Gaivus, vaisiškas vynas, kuriame dominuoja citrusinių vaisių, migdolų natos. Gerai subalansuota rūgštis, malonus poskonis.
-
Dera kaip aperityvas arba prie salotų su jūros gėrybėmis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies ar mėsos patiekalais, įvairiais sūriais, švelniais sūriais.
- Blyškiai rausvos spalvos lengvai putojantis rausvas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Merlot vynuogių.
- Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, dažnai nesauso, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
- Vaisiškas, gaivus vynas, kuriame dominuoja saldžiai kvepiančių gėlių, sunokusių vaisių ir uogų, ypač braškių, aromatai ir skoniai. Gerai subalansuota rūgštis, malonus poskonis.
- Dera kaip aperityvas arba prie salotų su jūros gėrybėmis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies ar mėsos patiekalais, įvairiais švelniais sūriais.
- Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
- Atskiras ir nedidelis (apie 1 ha), skirtingų vynmedžių amžiaus "Vigneto Della Riva Di San Floriano" vynuogynas, išsidėstęs labai stačiuose šlaituose.
- Vintage, Brut
- Intensyvvus, elegantiško gėliško aromato vynas, pasižymintis gaivia rūgštimi, subtiliu persikų, kriaušių, šviesių uogų skoniu.
- Tinka kaip aperityvas. Taip pat dera prie makaronų, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalų.
- Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
- Atskiras, nedidelis (mažiau nei 1 ha) ir labai senas "Col del Vent" vynuogynas, esantis šalia Valdobbiadene miestelio.
- Po supilsymo į butelius, vynas dar kelis mėnesius laikomas bręsti rūsiuose.
- Vintage, Extra Brut
-
Intensyvus, gėliškas, smulkių burbuliukų, pikantiško skonio putojantis vynas, su persikų, obuolių, kriaušių, agrastų bei laimų užuominomis.
- Tinka kaip aperityvas. Taip pat dera prie makaronų, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalų.
***
- Blyškios lašišos spalvos putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Pjiemonto regione, iš Roero komunoje užaugintų Nebbiolo vynuogių.
-
Pétillant-Naturel senoviniu metodo ancestrale būdu padarytas vynas, suputojęs be pridėtinio cukraus ir mielių. Nesibaigus fermentacijai, vynas sandariai uždaromas butelyje, toliau fermentuojasi ir natūraliai suputoja.
- Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, su nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgiu butelyje (Spumante - iki 6 atmosferų slėgis).
- Sausas (4g/l cukraus), gaivus ir minerališkas vynas. Skonio ir kvapų paletėje dominuoja apelsinų žiedų, mandarinų žievelių, šviežios duonos plutos, baltų gėlių natos.
- Dera prie riebaus, sūraus maisto, Azijos virtuvės patiekalų, mėsainių, žuvies, mėsainių.
- Šiaudų spalvos putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Pjiemonto regione, iš Roero komunoje užaugintų Arneis vynuogių.
- Pétillant-Naturel senoviniu metodo ancestrale būdu padarytas vynas, suputojęs be pridėtinio cukraus ir mielių. Nesibaigus fermentacijai, vynas sandariai uždaromas butelyje, toliau fermentuojasi ir natūraliai suputoja.
- Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, su nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgiu butelyje (Spumante - iki 6 atmosferų slėgis).
- Sausas (4g/l cukraus), gaivus ir minerališkas vynas. Skonio ir kvapų paletėje dominuoja apelsinų žiedų, mandarinų žievelių, šviežios duonos plutos, baltų gėlių natos.
- Dera prie riebaus, sūraus maisto, Azijos virtuvės patiekalų, žuvies.
***
- Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
- Vynuogės auginamos itin aukštuose šlaituose, turinčiuose ekologinės žemdirbystės statusą.
- Brut
- Gaivus, smulkių gyvybingų burbuliukų, subtilaus kreminio skonio putojantis vynas, su obuolių, kriaušių, citrusų užuominomis.
- Tinka kaip aperityvas. Taip pat dera prie keptos žuvies ar daržovių, baltos mėsos patiekalų.
- Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
- Vaisiškas ir gėliškas, su obuolių, kriaušių ir citrusų užuominomis. Burnoje gaivus bei kvapnus. Smulkūs, ilgai išliekantys burbuliukai.
- Idealus aperityvas. Taip pat dera su pasta, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalais.
***
- Vyšnių spalvos putojantis pusiau saldus raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione, Roero komunoje iš aromantingų Brachetto vynuogių.
- Lengvas (6,5% alkoholio), labai aromatingas, neįkyraus bet ryškaus saldumo vynas, kvepiantis saldžiomis gėlėmis, sunokusiomis daržo uogomis: avietėmis, braškėmis, gervuogėmis.
- Cukraus likutinis kiekis 115 g/l.
- Dera su įvairiais sausais kepiniais, pyragais ar lazdyno riešutų tortu.
***
- Šviesios šiaudų spalvos lengvai putojantis pusiau saldus baltas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione, iš Langhe vietovėse užaugintų vynuogių.
- Pirmoji ir antroji fermentacijos su tarpiniu filtravimu griežtai kontroliuojamoje temperatūroje vyksta nerūdyjančio plieno statinėse.
- Lengvas (5,5% alkoholio), labai aromatingas, neįkyraus bet ryškaus saldumo vynas, kvepiantis saldžiais vaisiais. Jaučiami medaus, šalavijo, muskuso niuansai.
- Cukraus likutinis kiekis 144 g/l.
- Dera su įvairiais sausais kepiniais, morengais, kalėdiniais saldumynais, "Panettone" pyragais.
***
- Šiaudų spalvos lengvai putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Glera ir Vespaiola vynuogių.
- Frizzante - lengvai putojančio, dažnai nesauso, vyno stilius, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
- Šviežias, gaivus rožių ir lauko gėlių aromatai, vaisiško ir harmoningo skonio, kuriame dominuoja obuoliai, persikai.
- Dera kaip aperityvas arba su salotomis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies patiekalais.
***
- Šiaudų spalvos lengvai putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Glera vynuogių.
- Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, dažnai nesauso, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
- Šviežias, gaivus, gėliškas aromatas, vaisiško ir harmoningo skonio, kuriame dominuoja obuoliai, kriaušės.
- Dera kaip aperityvas, arba su salotomis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies patiekalais.
***
- Šiaudų spalvos itališkas putojantis vynas iš Veneto regiono. Rankomis skintos Durello vynuogės auga Soave DOC pašonėje esančiose Monte Calvarina kalvose 300m. aukštyje virš jūros lygio.
- Po pirmos fermentacijos dalis vyno 6-10 mėn. bręsta ąžuolo statinėse, likusi - plieno talpose. Vėliau vykdoma antroji fermentacija ir vynas mažiausiai 60 mėnesių laikomas su mielėmis. Po mielių nuėmimo vynas mažiausiai 6 mėnesius ilsisi butelyje.
- Harmoningas minerališkas vynas. Dominuoja ryškios citrusinių vaisių, persikų, ananasų, baltų gėlių, migdolų, duonos plutos, brioche aromatai.
- Dera su žuvies patiekalais, vėžiagyviais, riebiais užkandžiais, sodriais sūriais, lašiniais.
***
- Šiaudų spalvos itališkas putojantis vynas iš Veneto regiono. Rankomis skintos Durello vynuogės auga Soave DOC pašonėje esančiose Monte Calvarina kalvose 300m. aukštyje virš jūros lygio.
- Po pirmos fermentacijos dalis vyno 6-10 mėn. bręsta ąžuolo statinėse, likusi - plieno talpose. Vėliau vykdoma antroji fermentacija ir vynas mažiausiai 36 mėnesius laikomas su mielėmis. Po mielių nuėmimo vynas mažiausiai 6 mėnesius ilsisi butelyje.
- Harmoningas minerališkas vynas. Dominuoja ryškios citrusinių vaisių, persikų, ananasų, baltų gėlių, migdolų, duonos plutos, brioche aromatai.
- Puikus aperityvas. Dera su žuvies užkandžiais, vėžiagyviais, salotomis, gnocchi, sūriais, balta žuvimi, pica su mortadella.
***
- Baltas putojantis vynas, pagamintas Italijoje Veneto regione.
- Šviesiai gelsvos spalvos, smulkių burbuliukų, švelnių vaisiškų kvapų ir harmoningo skonio vynas.
- Puikus aperityvas. Taip pat tinka prie lengvų užkandžių, makaronų patiekalų, jūros gėrybių, sushi.
- Šviesios šiaudų geltonumo spalvos putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Ribolla Gialla vynuogių.
- BRUT
- Aromatas - gėliškas ir vaisiškas. Minkštas, gaivus bei švelniai elegantiškas skonis.
- Tai itin universalus putojantis vynas, puikiai tinkantis ir kaip aperityvas, ir derantis su įvairiais patiekalais.