Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

15,00 €

***

  • Ryškios rubino spalvos lengvai putojantis raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Marzemina vynuogių.
  • Frizzante - lengvai putojančio, dažnai nesauso, vyno stilius, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
  • Labai vaisiškas nesausas yvnas, kuriame dominuoja sunokusių saldžių raudonų vaisių, tamsių gėlių, ypač žibučių, aromatai. Skonis -  atsiskleidžia sunokusių juodųjų serbentų, braškių niuansai.
  • Dera su saliamiais, sūriais, griliuotais kepsniais, ne per daug saldžiais desertais.
20,00 €
  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Vaisiškas ir gėliškas, su obuolių, kriaušių ir citrusų užuominomis. Burnoje gaivus bei kvapnus. Smulkūs, ilgai išliekantys burbuliukai.
  • Idealus aperityvas. Taip pat dera su pasta, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalais.

15,00 €

***

  • Lengvai putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Vespaiola vynuogių.

  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, dažnai nesauso, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).

  • Gaivus, vaisiškas vynas, kuriame dominuoja citrusinių vaisių, migdolų natos. Gerai subalansuota rūgštis, malonus poskonis.

  • Dera kaip aperityvas arba prie salotų su jūros gėrybėmis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies ar mėsos patiekalais, įvairiais sūriais, švelniais sūriais.

  • https://cantinabreganze.it/

15,00 €
  • Blyškiai rausvos spalvos lengvai putojantis rausvas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Merlot vynuogių.
  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, dažnai nesauso, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
  • Vaisiškas, gaivus vynas, kuriame dominuoja saldžiai kvepiančių gėlių, sunokusių vaisių ir uogų, ypač braškių, aromatai ir skoniai. Gerai subalansuota rūgštis, malonus poskonis.
  • Dera kaip aperityvas arba prie salotų su jūros gėrybėmis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies ar mėsos patiekalais, įvairiais švelniais sūriais.
29,00 €
  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Atskiras ir nedidelis (apie 1 ha), skirtingų vynmedžių amžiaus "Vigneto Della Riva Di San Floriano" vynuogynas, išsidėstęs labai stačiuose šlaituose.
  • Vintage, Brut
  • Intensyvvus, elegantiško gėliško aromato vynas, pasižymintis gaivia rūgštimi, subtiliu persikų, kriaušių, šviesių uogų skoniu.
  • Tinka kaip aperityvas. Taip pat dera prie makaronų, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalų.
36,00 €
  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Atskiras, nedidelis (mažiau nei 1 ha) ir labai senas "Col del Vent" vynuogynas, esantis šalia Valdobbiadene miestelio.
  • Po supilsymo į butelius, vynas dar kelis mėnesius laikomas bręsti rūsiuose.
  • Vintage, Extra Brut
  • Intensyvus, gėliškas, smulkių burbuliukų, pikantiško skonio putojantis vynas, su persikų, obuolių, kriaušių, agrastų bei laimų užuominomis.

  • Tinka kaip aperityvas. Taip pat dera prie makaronų, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalų.
21,00 €

***

  • Blyškios lašišos spalvos putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Pjiemonto regione, iš Roero komunoje užaugintų Nebbiolo vynuogių.
  • Pétillant-Naturel senoviniu metodo ancestrale būdu padarytas vynas, suputojęs be pridėtinio cukraus ir mielių. Nesibaigus fermentacijai, vynas sandariai uždaromas butelyje, toliau fermentuojasi ir natūraliai suputoja.

  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, su nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgiu butelyje (Spumante - iki 6 atmosferų slėgis).
  • Sausas (4g/l cukraus), gaivus ir minerališkas vynas. Skonio ir kvapų paletėje dominuoja apelsinų žiedų, mandarinų žievelių, šviežios duonos plutos, baltų gėlių natos.
  • Dera prie riebaus, sūraus maisto, Azijos virtuvės patiekalų, mėsainių, žuvies, mėsainių.
21,00 €
  • Šiaudų spalvos putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Pjiemonto regione, iš Roero komunoje užaugintų Arneis vynuogių.
  • Pétillant-Naturel senoviniu metodo ancestrale būdu padarytas vynas, suputojęs be pridėtinio cukraus ir mielių. Nesibaigus fermentacijai, vynas sandariai uždaromas butelyje, toliau fermentuojasi ir natūraliai suputoja.
  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, su nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgiu butelyje (Spumante - iki 6 atmosferų slėgis).
  • Sausas (4g/l cukraus), gaivus ir minerališkas vynas. Skonio ir kvapų paletėje dominuoja apelsinų žiedų, mandarinų žievelių, šviežios duonos plutos, baltų gėlių natos.
  • Dera prie riebaus, sūraus maisto, Azijos virtuvės patiekalų, žuvies.
27,00 €

***

  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Vynuogės auginamos itin aukštuose šlaituose, turinčiuose ekologinės žemdirbystės statusą.
  • Brut
  • Gaivus, smulkių gyvybingų burbuliukų, subtilaus kreminio skonio putojantis vynas, su  obuolių, kriaušių, citrusų užuominomis.
  • Tinka kaip aperityvas. Taip pat dera prie keptos žuvies ar daržovių, baltos mėsos patiekalų.
44,00 €
  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Vaisiškas ir gėliškas, su obuolių, kriaušių ir citrusų užuominomis. Burnoje gaivus bei kvapnus. Smulkūs, ilgai išliekantys burbuliukai.
  • Idealus aperityvas. Taip pat dera su pasta, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalais.
Išparduota
16,00 €

***

  • Vyšnių spalvos putojantis pusiau saldus raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione, Roero komunoje iš aromantingų Brachetto vynuogių.
  • Lengvas (6,5% alkoholio), labai aromatingas, neįkyraus bet ryškaus saldumo vynas, kvepiantis saldžiomis gėlėmis, sunokusiomis daržo uogomis: avietėmis, braškėmis, gervuogėmis.
  • Cukraus likutinis kiekis 115 g/l.
  • Dera su įvairiais sausais kepiniais, pyragais ar lazdyno riešutų tortu.
Išparduota
16,00 €

***

  • Šviesios šiaudų spalvos lengvai putojantis pusiau saldus baltas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione, iš Langhe vietovėse užaugintų vynuogių. 
  • Pirmoji ir antroji fermentacijos su tarpiniu filtravimu griežtai kontroliuojamoje temperatūroje vyksta nerūdyjančio plieno statinėse.
  • Lengvas (5,5% alkoholio), labai aromatingas, neįkyraus bet ryškaus saldumo vynas, kvepiantis saldžiais vaisiais. Jaučiami medaus, šalavijo, muskuso niuansai.
  • Cukraus likutinis kiekis 144 g/l.
  • Dera su įvairiais sausais kepiniais, morengais, kalėdiniais saldumynais, "Panettone" pyragais.
Išparduota
15,00 €

***

  • Šiaudų spalvos lengvai putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Glera ir Vespaiola vynuogių.
  • Frizzante - lengvai putojančio, dažnai nesauso, vyno stilius, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
  • Šviežias, gaivus rožių ir lauko gėlių aromatai, vaisiško ir harmoningo skonio, kuriame dominuoja obuoliai, persikai.
  • Dera kaip aperityvas arba su salotomis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies patiekalais.
Išparduota
15,00 €

***

  • Šiaudų spalvos lengvai putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Glera vynuogių.
  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, dažnai nesauso, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
  • Šviežias, gaivus, gėliškas aromatas, vaisiško ir harmoningo skonio, kuriame dominuoja obuoliai, kriaušės.
  • Dera kaip aperityvas, arba su salotomis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies patiekalais.
Išparduota
49,00 €

***

  • Šiaudų spalvos itališkas putojantis vynas iš Veneto regiono. Rankomis skintos Durello vynuogės auga Soave DOC pašonėje esančiose Monte Calvarina kalvose 300m. aukštyje virš jūros lygio.
  • Po pirmos fermentacijos dalis vyno 6-10 mėn. bręsta ąžuolo statinėse, likusi - plieno talpose. Vėliau vykdoma antroji fermentacija ir vynas mažiausiai 60 mėnesių laikomas su mielėmis. Po mielių nuėmimo vynas mažiausiai 6 mėnesius ilsisi butelyje.
  • Harmoningas minerališkas vynas. Dominuoja ryškios citrusinių vaisių, persikų, ananasų, baltų gėlių, migdolų, duonos plutos, brioche aromatai.
  • Dera su žuvies patiekalais, vėžiagyviais, riebiais užkandžiais, sodriais sūriais, lašiniais.
Išparduota
30,00 €

***

  • Šiaudų spalvos itališkas putojantis vynas iš Veneto regiono. Rankomis skintos Durello vynuogės auga Soave DOC pašonėje esančiose Monte Calvarina kalvose 300m. aukštyje virš jūros lygio.
  • Po pirmos fermentacijos dalis vyno 6-10 mėn. bręsta ąžuolo statinėse, likusi - plieno talpose. Vėliau vykdoma antroji fermentacija ir vynas mažiausiai 36 mėnesius laikomas su mielėmis. Po mielių nuėmimo vynas mažiausiai 6 mėnesius ilsisi butelyje.
  • Harmoningas minerališkas vynas. Dominuoja ryškios citrusinių vaisių, persikų, ananasų, baltų gėlių, migdolų, duonos plutos, brioche aromatai.
  • Puikus aperityvas. Dera su žuvies užkandžiais, vėžiagyviais, salotomis, gnocchi, sūriais, balta žuvimi, pica su mortadella.
Išparduota
15,00 €

***

  • Baltas putojantis vynas, pagamintas Italijoje Veneto regione.
  • Šviesiai gelsvos spalvos, smulkių burbuliukų, švelnių vaisiškų kvapų ir harmoningo skonio  vynas.
  • Puikus aperityvas. Taip pat tinka prie lengvų užkandžių, makaronų patiekalų, jūros gėrybių, sushi.

Išparduota
21,00 €
  • Šviesios šiaudų geltonumo spalvos putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Ribolla Gialla vynuogių.
  • BRUT
  • Aromatas - gėliškas ir vaisiškas. Minkštas, gaivus bei švelniai elegantiškas skonis.
  • Tai itin universalus putojantis vynas, puikiai tinkantis ir kaip aperityvas, ir derantis su įvairiais patiekalais.

0