Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

15,00 €

***

  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš ekologiniame ūkyje užaugintų Pinot Nero (Pinot Noir) vynuogių.

  • Po fermentacijos vynas 9 mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.

  • Lengvas, elegantiškas, geros struktūros vynas su gaivia aviečių, vyšnių kvapų ir skonių puokšte.

  • Dera prie lengvų užkandžių su sūriais, mėsos carpaccio, paukštienos, rausvos žuvies patiekalų.

  • https://cantinabreganze.it/

19,00 €

***

  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Pinot Nero vynuogių.
  • Vynas brandintas 20 hl ir 40 hl ąžuolo statinėse.
  • Vaisiškas, elegantiškas, raudonų uogų bei vyšnių aromatų, su lengvomis prieskoniškomis bei pipiriškomis natomis vynas. Burnoje gaivus ir lengvas, šilkinių taninų, geros struktūros, pasižymintis lengva rūgštimi.
  • Puikiai derantis prie užkandžių, baltos mėsos, paukštienos patiekalų.
Išparduota
18,00 €

***

  • Granatų spalvos nealkoholinis vynas, pagamintas Švedijoje iš Italijoje, Veneto regione, Breganze miestelio ekologiniame ūkyje užaugintų ir tik rankomis skintų Merlot ir Pinot Nero vynuogių.

  • 2013 m. gamyklos įkūrėja Moa Gürbüzer, buvusi šeimos terapeutė ir socialinė darbuotoja, ~20 metų dirbusi su problemų dėl alkoholio turėjusiomis šeimomis. Jos vizija buvo kvestionuoti ir pakeisti visuomenės alkoholio vartojimo normas kuriant pasaulinio lygio vynus, bet juos "išlaisvinant nuo alkoholio". Šiandien "Oddbird" yra didžiausias tokių vynų gamintojas Skandinavijoje.

  • Po spontaninės fermentacijos vynas 12 mėnesių bręsta prancūziško ąžuolo statinėse: Barriques ir Tanneaux. Vėliau, pašalinus alkoholį, vynas supilamas į butelius ir išskyrus sudėtyje esančius sulfitus, nenaudojami jokie E, dirbtiniai kvapai ar spalvos.

  • Alkoholiui pašalinti naudojama vakuuminio garinimo technologija - besisukančio kūgio kolonėlė "Spinning Cone Column". Vynas žemo slėgio talpose šildomas iki 30–38 °C t°, kol išgaruoja alkoholis. Žemoje t° pavyksta išlaikyti nepakitusius pirminius vaisiškus aromatus. Kai kurie gamintojai naudoja atbulinės osmozės (Reversal Osmosis) metodiką. Abiem atvejais procese pasišalina alkoholis ir vanduo bei atsiskiria aromatinė substancija, kuri vėliau vėl sumaišoma su vandeniu.

  • Likutinis cukrus: 40 g/l. Tinka veganams.

  • Vynas pasižymi švelniu skoniu, gaivia rūgštimi, gervuogių, mėlynių, vyšnių, miško uogų aromatais.

  • Vynas derinamas pagal vartotojo fantaziją.

  • https://oddbird.com/

Išparduota
13,00 €

***

  • Šviesios braškių spalvos rožinis vynas, pagaintas Italijoje, Veneto regione iš Pinot Nero vynuogių.
  • Vynas bręsta nrūdyjančio plieno statinėse su mielėmis ~2 mėnesius.
  • Gaivus, lengvas,vaisiškas vynas, pasižymintis intensyvia raudonų daržo uogų aromatų palete. Malonus švelniai minerališkas poskonis.
  • Dera su sriubomis, salotomis, vištiena, švelnesniais žuvies patiekalais.

0