.

Aktyvūs filtrai

65,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų vynuogių.
  • ~75 metų vynuogynai įsikūrę tarp Marano ir Fumane slėnių, pačioje Valpolicella Classico subregiono širdyje.
  • Vynuogės skinamos rugsėjį ir vytinamos 4 mėnesius džiovyklose su griežtai kontroliuojama drėgme ir oro temperatūra.
  • Po 50 dienų fermentacijos vynas bręsta 48 mėnesius ąžuolo statinėse, vėliau 12 mėnesių butelyje.
  • Kompleksiškas vynas, turtingas džiovintų ir prinokusių vaisių, vyšnių, slyvų, cinamono, juodųjų pipirų, kakavos ir kavos aromatais. Skonį papildo juodojo šokolado, aromatinių žolelių, kartaus migdolo natos.
  • Šis vynas puikiai tinka su žvėriena, ant grotelių kepta mėsa, virta mėsa ir skirtingo brandumo sūriais.
40,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų vynuogių.
  • ~75 metų vynuogynai įsikūrę tarp Marano ir Fumane slėnių, Valpolicella Classico subregiono širdyje.
  • Vynuogės skinamos rugsėjį. Vytinamos 3 mėnesius džiovyklose su griežtai kontroliuojama drėgme ir oro temperatūra.
  • Po 50 dienų maceracijos ir fermentacijos vynas bręsta 36 mėnesius ąžuolo statinėse, vėliau 6 mėnesius butelyje.
  • Kompleksiškas vynas, kurio skonis turtingas džiovintais ir prinokusiais vaisiais, vyšniomis, slyvomis, prieskoniais, šokoladu.
  • Dera su žvėriena, ant grotelių kepta mėsa, virta mėsa ir skirtingo brandumo sūriais.

18,00 €
  • Ryškios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione, iš vietinių Valpolicella rajone augančių vynuogių veislių.
  • ~25-30 metų amžiaus vynuogynai išsidėsę Bastijojos slėnyje tarp Val d'Alpone ir Val d'Illasi.
  • Fermentacija ir brandinimas: nerūdijančio plieno statinės ir ąžuolo statinės.
  • Vidutinio svarumo, gaivus, puikaus balanso ir rūgšties vynas. Skonyje dominuoja vyšnios, serbentai, raudoni miško vaisiai.
  • Dera su lengvais užkandžiais, sūriais, nesunkiais mėsos patiekalais. 
29,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione, iš rankomis skintų Valpolicella rajone augančių vynuogių.
  • ~25-30 metų amžiaus vynuogynai išsidėsę Bastijojos slėnyje tarp Val d'Alpone ir Val d'Illasi.
  • "Ripasso" - tradicinis vyno gamybos metodas, kai Valpolicella vynas pakartotinai maceruojamas su Amarone vyno gamybai panaudotų vynuogių išspaudomis, kuriose gausu likusio cukraus. Taip sukeliama nauja fermentacija, vadinama "ripasso".
  • 18 mėn. vynas brandinamas 500/1000 l. ąžuolo statinėse.
  • Pasižymi džiovintų vaisių, prinokusių vyšnių, slyvų, skrudintų riešutų, balzaminio acto, vanilės, prieskonių kvapais. Intensyvaus vaisiško skonio ir puikaus balanso vynas.
  • Dera su sodriais sūriais, mėsos patiekalais.