.

Aktyvūs filtrai

18,00 €

Šviesiai gelsvos spalvos su žaliais atspalviais. Šiame vyne nuo Gardos ežero jaučiami prinokusių kriaušių, meliono ir baltų gėlių aromatai. Burnoje lengvas, šiek tiek minerališkas su gerai subalansuota rūgštimi. Puikus žuvies, pastos, viduržemio jūros virtuvės įkvėptų sriubų, palydovas.

13,00 €
  • Šviesiai citrininės splavos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Pinot Grigio vynuogių.
  • Vynas 2 mėnesius laikytas su mielėmis. 
  • Pasižymintis citrusiniais armonatais, lengvomis obuolių užuominomis. Burnoje lengvas, sausas, švelniai minerališkas.
  • Puikus aperityvas. Dera prie lengvų užkandžių, picų, žuvies bei jūros gėrybių patiekalais.

25,00 €
  • Šviesios vario spalvos Orange vynas, pagamintas Friuli regione Italijoje iš rankomis Spalio mėnesį skintų Pinot Grigio vynuogių. 
  • 24 valandas vyno misa laikoma su išspaudomis. Taip išgaunama vario spalva. Po mėnesį trunkančios fermentacijos, vynas 6 mėnesius bręsta nerūdijančio plieno talpose.
  • Puikios struktūros, tvirtas, subalansuotos rūgšties vynas. Intensyvūs šviežių vaisių ir uogų kvapai su citrusinių vaisių natomis. Harmoningas, sausas, minerališkas vynas su poskonyje švelniai juntamais tropinių vaisių aromatais.
  • Puikus aperityvas. Dera prie įvairių užkandžių, makaronų, jūros gėrybių ir baltos mėsos patiekalų.
23,00 €
  • Intensyvio šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje Friuli regione iš rankomis skintų Pinot Grigio vynuogių.
  • 30% vyno fermentuojasi ąžuolinėse, o 70% - plieninėse talpose. Po to vynas bręsta tose pačiose talpose apie 8 mėnesius.
  • Sausas, minerališkas, prieskoniškas vynas. Ilgas poskonis su juntamom gėlių ir muskato riešuto natomis.
  • Puikiai dera su žuvies užkandžiais ir patiekalais.
Nauja
18,00 €
  • Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, iš Veneto regione užaugintų ir rankomis skintų Pinot Grigio vynuogių. Vynuogynai išsidėstę Colà di Lazise miesto apylinkėse 120 metrų aukštyje virš jūros lygio Gardos ežero rytinėje pakrantėje.
  • Vynas 6 mėn. bręsta nerūdyjančio plieno talpose su mielėmis.
  • Gaivus, vaisiškas vynas, kvepiantis geltonaisiais obuoliais, abrikosias, mandarinais, migdolais. Gėlių ir medaus poskonio.
  • Dera su žuvies patiekalais, lengvais užkandžiais, pasta, spagečiais su sūriu, lengvomis salotomis, garinta žuvimi, minkštais sūriais.