Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

15,00 €

***

  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš Primitivo vynuogių.
  • Sausas, vaisiškas ir puikiai subalansuotas vynas. Juntamos raudonų uogų (vyšnių, džiovintų slyvų) natos, atsikleidžia uogieniškumas.
  • Dera su raudonos mėsos patiekalais, troškiniais, kiaulienos šonkauliais, mėsainiais, puskiečiais sūriais.
23,00 €
  • Aukso geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Malvasia vynuogių. Vynmedžių amžius apie 40 metų.
  • Vynas fermentuojasi plieno talpose, po to tose pačiose talpose jis dar brandinasi apie 8 mėnesius.
  • Intensyus ir charakteringas, bet tuo pačiu labai elegantiškas vynas. Išraiškingo skonio.
  • Puikiai dera su griliuota žuvimi, vėžiagyviais bei jūros gėrybėmis.
11,00 €

***

  • Baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Inzolia vynuogių.
  • Vynas 3 mėnesius bręsta betoninėse talpose.
  • Tropinių vaisių aromatų vynas, išsiskiriantis pikantišku, lengvu, gerai subalansuotu bei minerališku skoniu.
  • Dera kaip aperityvas ar su jūros gėrybėmis, makaronais, lengais žuvies patiekalais, sardinėmis.
11,00 €

***

  • Raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš Nero d'Avola vynuogių.
  • Vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose 8 mėnesius. Vėliau dar tris mėnesius laikomas buteliuose.
  • Aromatas pasižmi vaisinėmis natomis ir juodųjų pipirų niuansais, vaisiškas nesvarus bei harmoningas skonis, gerai subalansuoti ir malonūs švelnūs taninai.
  • Dera prie makaronų su mėsa, vištienos su kariu, troškinių, karvės, avies ar ožkos sūrių.
15,00 €

***

  • Ryškios rubino spalvos lengvai putojantis raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Marzemina vynuogių.
  • Frizzante - lengvai putojančio, dažnai nesauso, vyno stilius, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
  • Labai vaisiškas nesausas yvnas, kuriame dominuoja sunokusių saldžių raudonų vaisių, tamsių gėlių, ypač žibučių, aromatai. Skonis -  atsiskleidžia sunokusių juodųjų serbentų, braškių niuansai.
  • Dera su saliamiais, sūriais, griliuotais kepsniais, ne per daug saldžiais desertais.
20,00 €
  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Vaisiškas ir gėliškas, su obuolių, kriaušių ir citrusų užuominomis. Burnoje gaivus bei kvapnus. Smulkūs, ilgai išliekantys burbuliukai.
  • Idealus aperityvas. Taip pat dera su pasta, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalais.

23,00 €
  • Intensyvio šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje Friuli regione iš rankomis skintų Pinot Grigio vynuogių.
  • 30% vyno fermentuojasi ąžuolinėse, o 70% - plieninėse talpose. Po to vynas bręsta tose pačiose talpose apie 8 mėnesius.
  • Sausas, minerališkas, prieskoniškas vynas. Ilgas poskonis su juntamom gėlių ir muskato riešuto natomis.
  • Puikiai dera su žuvies užkandžiais ir patiekalais.
35,00 €

***

  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione, Barbaresco apeliacijoje tik iš rinktinių Nebbiolo vynuogių.
  • Barbaresco klimatas šiek tiek labiau jūrinis: šiltesnis, sausesnis ir švelnesnis nei kaimyninėje Barolo. Todėl ir vynuogės paprastai sunoksta anksčiau. 
  • Po fermentacijos, vynas mažiausiai 26 mėnesius bręsta statinėse. Iš jų 24 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
  • Harmoningo, bei kompleksiško kvapo, kuriame juntami prieskonių, našlaičių, rožių, vyšnių aromatai, su vanilės, cinamono ir žaliojo pipiro natomis.
  • Laikymo potencialas - 10 metų.
  • Dera su raudona mėsa, kiaulienos patiekalais, karštais užkandžiais, vidutinės brandos ir brandžiais sūriais.

23,00 €
  • Šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Sauvignon Blanc vynuogių.

  • Fermentacija vyksta plieninėse talpose, po to tose talpose bręsta apie 8 mėnesius.

  • Intensyvios bei gausios aromatų puokštės vynas. Jaučiamos žalių pipirų, šalavijo, persiko bei pomidorų lapų natos. Ilgas aromatingas poskonis.

  • Dera su daržovių, ypač smidrų ar saldžių pipirų, žuvies ar jūros gėrybių patiekalais.

15,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš vietinių to krašto vynuogių.
  • Sausas, vidutinio svarumo, gana vaisiškas ir puikiai subalansuotas vynas. Skonyje juntamos vyšnių, slyvų, juodųjų serbentų natos.
  • Puikiai dera tiek su sūriais ar lengvais užkandžiais, tiek su makaronais, jūros gėrybių ar mėsos patiekalais.
18,00 €

***

  • Blyškios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų Garganega vynuogių. ~20 metų amžiaus vynuogynai išsidėstę istorinėje Soave teritorijoje vulkaninės kilmės Roncà kalvose. 
  • Maceracija ir fermentacija vyksta nerūdijančio plieno talpose.
  • Gaivus, minerališkas vynas. Kvape juntami kriaušių, persikų, šalavijų, melionų, dilgėlių aromatai, skonyje dominuoja citrusiniai vaisiai.
  • Puikiai tinka kaip aperityvas. Derinamas prie žuvies ar daržovių Risotto, jūros gėrybių.
18,00 €

***

  • Ryškios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš spalio mėnesį rankomis skintų Sangiovese ir Sagrantino vynuogių.
  • Vynas brandinamas 15 mėnesių: 70% vyno bręsta medinėse statinėse ir 30% - plieninėse talpose.
  • Vaisiška kvapų puokštė. Pilno kūno, minkštų, bet gausių taninų raudonas vynas.
  • Puikus brandžių sūrių bei ant grotelių keptos mėsos palydovas.

23,00 €
  • Aukso geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje Friuli regione iš rankomis skintų Friulano, Ribolla Gialla vynuogių.
  • 20% vyno fermentuojasi ąžuolinėse, o 80% - plieninėse talpose. Po to vynas bręsta tose pačiose talpose apie 6 mėnesius.
  • Aromate jaučiamos obuolių, vanilės, šviežios duonos natos. Rafinuoto skonio vynas su akacijų, tropinių vaisių užuominomis.
  • Puikiai dera su įvairiais užkandžiais, jūros gėrybių ar mėsos sriubomis; sūdyta žuvimi, balta mėsa.


43,00 €
  • Intensyvios šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione. Vynuogės skinamos rankomis aukščiausios klasės Braide Alte vynuogynuose.
  • 8 mėnesius vynas bręsta Prancūziško ąžuolo statinėse, po to iki pardavimo dar kurį laiką vynas laikomas buteliuose.
  • Kompleksiškas, turtingos kvapų puokštės vynas su prieskonių užuominomis. Burnoje sodrus ir elegantiškas, su ilgai besitęsiančiu poskoniu.
  • Idealus makaronų su jūros gėrybėmis bei žuvies patiekalų palydovas. Taip pat puikiai tinka prie baltos mėsos, minkštų sūrių. 
13,00 €
  • Blyškios spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Grecanico vynuogių.
  • 4 mėnesius vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose.
  • Elegantiškas, švelnus, šiek tiek minerališkas vynas, pasižymintis baltų vaisių, lauko žolelių, apelsino žiedų aromatais.
  • Dera kaip aperityvas arba su salotomis, šviežiomis jūros gėrybėmis, daržovių patiekalais, nesunkiais sūriais.
15,00 €

***

  • Lengvai putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Vespaiola vynuogių.

  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, dažnai nesauso, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).

  • Gaivus, vaisiškas vynas, kuriame dominuoja citrusinių vaisių, migdolų natos. Gerai subalansuota rūgštis, malonus poskonis.

  • Dera kaip aperityvas arba prie salotų su jūros gėrybėmis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies ar mėsos patiekalais, įvairiais sūriais, švelniais sūriais.

  • https://cantinabreganze.it/

15,00 €

***

  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš ekologiniame ūkyje užaugintų Pinot Nero (Pinot Noir) vynuogių.

  • Po fermentacijos vynas 9 mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.

  • Lengvas, elegantiškas, geros struktūros vynas su gaivia aviečių, vyšnių kvapų ir skonių puokšte.

  • Dera prie lengvų užkandžių su sūriais, mėsos carpaccio, paukštienos, rausvos žuvies patiekalų.

  • https://cantinabreganze.it/

11,00 €

***

  • Rožinis vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių salos vynuogių.
  • Vynas 3 mėnesius brandinamas betono talpose.
  • Aromato puokštėje skleidžiasi gaivios uogų, vaisių ir rožių natos, jaučiami granatų, aviečių niuansai. Skonis - pikantiškas ir mineralinis, gerai subalansuotas.
  • Dera kaip aperityvas arba prie jūros gėrybių, salotų su krevetėmis, sūdytos žuvies, makaronų patiekalų, vištienos ar net triušienos kepsnelių.
15,00 €
  • Blyškiai rausvos spalvos lengvai putojantis rausvas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Merlot vynuogių.
  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, dažnai nesauso, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
  • Vaisiškas, gaivus vynas, kuriame dominuoja saldžiai kvepiančių gėlių, sunokusių vaisių ir uogų, ypač braškių, aromatai ir skoniai. Gerai subalansuota rūgštis, malonus poskonis.
  • Dera kaip aperityvas arba prie salotų su jūros gėrybėmis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies ar mėsos patiekalais, įvairiais švelniais sūriais.
16,00 €
  • Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas italijoje, Abrucų regione iš tipinių regiono baltųjų vynuogių.
  • Gaivus ir lengvas vynas. Lauko gėlių, šviežių vaisių aromatai.
  • Dera su salotomis, lengvais užkandžiais, sūriais, šviežiomis daržovėmis, jūros gėrybėmis, švelnia balta žuvimi.
18,00 €

***

  • Ryškios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione, iš vietinių Valpolicella rajone augančių vynuogių veislių.
  • ~25-30 metų amžiaus vynuogynai išsidėsę Bastijojos slėnyje tarp Val d'Alpone ir Val d'Illasi.
  • Fermentacija ir brandinimas: nerūdijančio plieno statinės ir ąžuolo statinės.
  • Vidutinio svarumo, gaivus, puikaus balanso ir rūgšties vynas. Skonyje dominuoja vyšnios, serbentai, raudoni miško vaisiai.
  • Dera su lengvais užkandžiais, sūriais, nesunkiais mėsos patiekalais. 
21,00 €

***

  • Šiaudų geltonumo baltas vynas, pagamintas Italijoje, Kampanijos regione iš rankomis skintų Fiano vynuogių.
  • Fermentacija vyksta nerūdijačio plieno talpose, kuriose po to vynas bręsta 4 mėnesius. Vėliau 2 mėnesius laikomas buteliuose.
  • Elegantiškas ir minerališkas vynas su baltų vaisių, žolelių ir gėlių aromatais, citrusų užuominomis.
  • Dera su lengvesniais kreminiais, šviežiais sūriais, makaronų, žuvies, vištienos patiekalais. 

25,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Montepulcino ir Merlot vynuogių.
  • Merlot vynuogės renkamos iki rugsėjo 10 dienos po lengvo jų vytinimo ant vynmedžių. Montepulciano skinamos mėnesio pabaigoje ir spaudžiamos iškart.
  • Po fermentacijos vynai pilami į bendras 500 l. prancūziško ąžuolo statines ir bręsta 12 mėnesių.
  • Intensyvi vaisinė kvapų puokštė, kurioje susilieja granatų užuominos ir malonios žolelių natos. Sausas, šiek tiek pipiriškas, pilno kūno su švelniais aksominiais taninais, gerai subalansuotas, turtingo poskonio vynas.
  • Derinamas prie makaronų patiekalų su ragu, žvėrienos su sodriais padažais, troškinių, keptos mėsos, pikantiškų sūrių.
15,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Montepulciano vynuogių. 
  • 4 mėnesius vynas bręsta plieninėse talpose.
  • Jaunas, vaisiškas vynas, su vyšnių, slyvų natomis skonyje. Švelnūs taninai, aromatingas poskonis. 
  • Dera su makaronais, mėsos užkandžiais, vištienos ir triušienos patiekalais, riebiais sūriais.
0